Matkavekka legoland. Ihastuttava Legoland 2019-12-26

Legoland Tanska

matkavekka legoland

Lisäksi pitsaa ja jälkiruoaksi pehmistä, johon voit itse valita strösselit ja kastikkeet. Tänään on myös viimeinen päivä osallistua Matkavekan joulupeliin. Tervetuloa mukaan seikkailuun kesällä 2020! Lämminhenkinen ja monipuolinen kaupunki sopii matkakohteeksi kaikille. Vejle Centerissa ja Lalandiassa majoittuvat saavat liput oppaalta. Myös matkatoimistoilta voi tiedustella valmismatkoja Legolandiin. Be Happy Pass -etukortti tarjoaa ainutlaatuisia kokemuksia ja etuja perheellesi.

Next

Vietä loma LEGOLANDissa

matkavekka legoland

Adventure Land ja Ninjago® World. Loppupäivä on aikaa tutustua valloittavaan Kööpenhaminaan omatoimisesti. Tuolloin pinta-ala oli 38 000 m2. Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja tilanteen niin vaatiessa. Legojen maailma kiehtoo kaikenikäisiä sijaitseva suuri legopalikoista rakennettu huvipuisto on jaettu yhdeksään teema-alueeseen, joissa voi seikkailla niin merirosvojen tunnelmissa kuin ninjojen joukossakin. Ne voivat sisältää myös kilpailuja, tarjouksia ja mainoksia - myös yhteistyökumppaneilta. Vauhtia voi hakea vuoristoradan kyydistä tai puiston tarjoamista hurjista merirosvoseikkailuista, legoista valmistettuja kauheuksia kuhisevaa kummitustaloa unohtamatta.

Next

VIIMEISET PAIKAT! LEGOLAND lentäen 27.

matkavekka legoland

Be Happy Pass -etukortti odottaa sinua valmiina hotellissasi. Legoland Tanska Kesän riemukkaimmat perhelomat järjestetään Tanskan Legolandiin! Billundissa on lisäksi hurjien laitteiden täyttämä seikkailumaailma, hyytävän kammottava merirosvomaailma sekä jäätäviin tunnelmiin vievä Polar Land -alue. Täältä löydät kylmiä ja kuumia pääruokia sekä salaattibuffetin. Legolandissa on myös esimerkiksi koko Skandinavian suurin 4D-elokuvateatteri, eläviä haita, villin lännen tunnelmaa sille omistetulla alueella sekä perheen pienimmille suunnattu Duplo-maailma. Lentoyhteydet Suomesta ovat erinomaiset ja on tarjolla pahimpia lomasesonkeja lukuunottamatta lähes ympäri vuoden.

Next

Legoland & Kööpenhamina lentäen, 3 päivää

matkavekka legoland

Saat yhden arpalipun matkalahjakortin arvontaan jokaisesta pelikerrasta. Jos kastut laitteissa puistosta löytyy kuivureita vaatteillesi. Huvipuistoon saa ottaa myös omat eväät ja niiden syömiseen sekä jopa grillaamiseen on tarjolla runsaasti tilaa eri puolilla puistoa. Legoland lentäen, 3 päivää tarjoushinnat alkaen 5. Täällä voit hypätä vaikkapa X-treme Racers -vuoristoradan tai Jungle Racers -vesijetin kyytiin. Vieraile myös Legolandin ulkopuolella Billundissa aivan Legolandin alueen ulkopuolella sijaitsee kolme muuta mielenkiintoista nähtävyyttä. Vejle valittiin vuonna 2019 Tanskan parhaaksi ostoskaupungiksi.

Next

Matkavekka

matkavekka legoland

Keväällä 2016 avattu, 11,3 miljoonan euron arvoinen Ninjago-alue on koko teemapuiston historian suurin hankinta. Japanista peräisin olevat suuret Crabzilla-ravut tervehtivät sinua jopa yli kaksimetrisillä jaloillaan. Ikaalisten Matkatoimisto järjestää kesä-, heinä- ja elokuussa koko perheen Legoland-matkoja joissa vieraillaan myös Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa. Siellä täällä puistoa näkyy legoista rakennettuja eläimiä ja ihmishahmoja. Kuva: Legoland Billund Minilandissa voi tuntea itsensä jättiläiseksi pienissä, legoista rakennetuissa kaupungeissa seikkaillessaan. Näin pääset Legolandiin Legoland sijaitsee Jyllannin niemimaalla Billundissa. Pasta ja pizza-ravintola on nimensä mukainen.

Next

Matkavekka

matkavekka legoland

Legolandin Alueelta löytyy myös laaja huvipuistoalue, Villin lännen kaupunki sekä linnoja ritareineen ja linnanneitoineen sekä paljon muuta. Puistossa on myös mahdollista ostaa gluteenitonta ja laktoositonta jäätelöä. Lisäksi saat 20 ylimääräistä arpalippua, jos tilaat Matkavekan tekstiviestitarjoukset. Hieman isommille seikkailijoille ovat mm. Tutkittavaa riittää loputtomiin niin lapsille kuin aikuisille.

Next

LEGOLAND Huvipuisto

matkavekka legoland

Legolandissa juhlitaan myös eri juhlapäivinä, ja esimerkiksi Halloweenin aikaan puisto täyttyy toinen toistaan kammottavimmista legopalikoista rakennetuista hahmoista. Valloittavan pääkaupunki Kööpenhaminan sekä upean 50 miljoonasta legopalikasta tehdyn Legoland puiston. Puiston tunnetuin osa lienee Miniland, jonne on rakennettu oikeita mittakaavoja noudattaen monia maailman tunnetuimpia nähtävyyksiä, kuten Mount Rushmore ja Eiffel-torni sekä tyypillisiä maisemia eri maista ja maanosista. Julkistamme voittajien etunimet ja kotikaupungit arvonnan jälkeen. Kierroksen lopussa on dinosaurusnäyttely, jossa on yli 50 oikean kokoista dinosaurusta.

Next

Legoland Tanska

matkavekka legoland

Listalla myös grillattuja ruoka-annoksia sekä jälkiruokia. Polar Land Polar Landissa kohtaat hauskat pingviinit ja saat kylmiä väreitä vauhdikkaalla Polar X-plorer vuoristoradalla, jonka maksimivauhti on 65 kilometriä tunnissa ja johon sisältyy viiden metrin pudotus. Oletko tarpeeksi notkea ohittamaan kolmekymmentä laseria. Ninjago® World taas on suuri interaktiivinen alue, jossa on tekemistä koko perheelle. Legoland Ainutlaatuinen Legoihin keskittynyt Legolandin puisto sijaitsee Jyllannin niemimaalla Tanskan Billundissa. Legoland sisältää kaikenlaista legoihin liittyvää aina Lego-kaupasta legoista rakennettuihin taloihin saakka. Se on huvipuisto, josta löydät aina jotain uutta.

Next