Minttu vettenterä. Kirjailija Minttu Vettenterä 2020-01-14

Jonakin päivänä kaduttaa

minttu vettenterä

Tärkein asia elämässäni on perheeni. Äärimmäisen aktiivinen ja touhukas pikku collie vie tällä hetkellä aika paljon aikaa. . Lue lisää: Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Se rikkoi jotain todella perustavanlaatuista turvallisuudentunnetta. Arvosteluissa Vettenterän kirjoja on verrattu Veljeni Leijonamieleen, Harry Potteriin ja Stephen Kingin tuotantoon.

Next

Gerbiilifakta (Finnish Edition): Minttu Vettenterä: 9789524982221: code.clickcease.com: Books

minttu vettenterä

Jonkin ajan kuluttua blogilla oli noin 40 000 lukijaa. Elämässäni on uusi suhde ja se tekee minut onnelliseksi. Mutta onko tämän Vettenterän kirjoituksissa enää uskottavuutta? Vaikka aihe olis kuinka tärkee, se ei pyhitä kaikkia keinoja. Nautin suunnattomasti, kun saan katsoa lasten kasvamista. Loppuvuodesta 2017 Minttu sai tietää, että odottaa vauvaa, jolla on Downin syndrooma. Nettikirjoittelusyytökset, että olen huono äiti ja aiheuttanut itse lasten koettelemukset, ottavat koville. Riitta Heiskanen Rakkaus kahteen mieheen Mintulla on diagnosoitu masennus.

Next

Gerbiilifakta (Finnish Edition): Minttu Vettenterä: 9789524982221: code.clickcease.com: Books

minttu vettenterä

Parisuhdeaikakin on siis melko kortilla. Meillä on huikean hauska porukka. Eräs kirjalijan tuttava totesikin, että mörkö-kirja on se kirja, jota kukaan muu ei ole uskaltanut kirjoittaa. Lähdimme sitten tähän kokeiluun, vaikka en olisi millään kyllä itse halunnut, mutta koska vaimoni sanoi ettei pääse asiasta millään yli, ja että jotain ratkaisuja on tehtävä, niin lähdin sitten siihen mukaan. Vettenterä kuitenkin tietää, että äitien alakuloisuus on yleistä.

Next

Kirjailija Minttu Vettenterä

minttu vettenterä

Mörkö vei ilon on seikkailu, joka tempaisee mukaansa jokaisen, mutta samalla tarjoaa lapselle mahdollisuuden käsitellä vanhemman masennusta. Gerbiileillä tulee olla jatkuvasti tarjolla raikasta vettä. Kirjalijan urasta pienestä tytöstä lähtien unelmoinut Minttu Vettenterä kirjoitti lastenkirjan vaikeasta aiheesta, äidin masennuksesta. Avioerohakemus päätyi lehtien sivuille suurin otsikoin varustettuna. Juomisesta tulee lähinnä lieveilmiöitä, eli aamulla nukuttaa pidempään, ja tulee nukuttua helposti 10:een, kun vaimo haluaisi että herään hänen kanssaan 8:lta. Facebookiin ilmestyi myös sivu Mion nimissä, jonka perustaja keräsi ilmeisesti rahaakin, mutta perheelle ei oltu kerrottu sivusta mitään. Koin rakastumisen niin totaalisen vääränä, etten osannut nähdä muita keinoja.

Next

Minttu Vettenterä keksi seitsemän vuotta sitten Enkeli

minttu vettenterä

Vettenterä on palkittu useasti Möllärimestari-kilpailussa ja Jonakin päivänä kaduttaa pääsi Nuori Aleksis-kilpailun finaaliin. Miksulla on oma katkera taakkansa, hän on ollut koulukiusaaja ja tämän tragedian kohdatessaan hän pyrkii myös selvittämään nuoruutensa solmuja. Lapset oli aika ihmeissään touhusta, jollain tapaa sopeutuivat, mutta näki että oireilivat. Kirja nousi kaikkien tietoisuuteen, kun syntyi kohu siitä, että Minttu oli kirjoittanut Elisalle muistosivun sekä blogin tämän vanhempien nimissä. Sinänsä mielenkiintoinen juttu, että tuo yhdistys on esim. Hän ei edes itse havaitse yhteyttä omiin kotioloihinsa eikä ehkä Riikankaan tilanteeseen nuoruudessa. Toki juteltiin asioista ja jollain tapaa vaimoni taas tuli paremmalle tuulelle.

Next

Keskustelu

minttu vettenterä

Hän oli aina pitänyt luottamusta ja uskollisuutta tärkeimpinä osina parisuhdetta. Haastattelun aikana Elsa on tarkkaavainen ja hyväntuulinen. Jos tämä kirja pelastaisi yhdenkin nuoren itsemurhalta, sen lukeminen on kannattanut. Minulla on varsin pieni suku, mutta he ovatkin minulle sitäkin läheisempiä ja korvaamattoman arvokkaita. . Hänellä oli myös tarve kirjoittaa. Tässä kohtaa myönnän, että jollakin tapaa tämän jäsentely on nyt vaikeaa.

Next

Hyviä uutisia: Minttu Vettenterän pieni poika toipumassa

minttu vettenterä

Meillä oli kummallakin taustallamme hyvin vaikeita asioita, ja uskon että hitsauduimme näin hyvin yhteen myös siksi, että rakkauden lisäksi suhteemme lujitti päätös. Tällä hetkellä perheeseeni kuuluu collienpentu, kiinanharjakoira, kaksi kissaa, degu, kaksi gerbiiliä ja kolme kania. Olen alunperin syntynyt Vantaalla, siellä asunut suuren osan elämääni ja sitten Someron kautta Riihimäelle päätynyt. Perheestä tehtiin kuitenkin lastensuojeluilmoitus, jota seurasi kahden ja puolen kuukauden selvitys. Sitten tuli peukalonpäänkokoinen nappiparisto, joka suisti elämän raiteiltaan. Sauna on kenties paras paikka mietiskellä asioita ja siellä käydäänkin usein perheemme syvällisimmät keskustelut. Tarina kertoo koulukiusatusta, itsemurhan tekevästä Elisalta.

Next

JAKARANDAN gerbiilit: Tietoa gerbiileitä meiltä harkitseville

minttu vettenterä

Tässähän tuli alusta asti selville että se on fiktiivi. Kun sain tietää aborttiluvut, mietin, olenko oikeasti näin poikkeava mielipiteideni kanssa. Eteenkin tytöt kehittävät jatkuvasti erilaisia projekteja, joissa pyrin auttamaan parhaani mukaan. Nyt käyn ryhmässä, jossa käsitellään ihmissuhteisiin liittyviä kipupisteitä ja arjen toimintamalleja. Se aloittaa Karkausvuosi-sarjan, joka pitää sisällään 366 tarinaa — yhden vuoden jokaiselle päivälle. Mio oli neljä viikkoa teho-osastolla. Joka viikko eri tarina, liekö sitten aiheuttanut se koulukiusattuna oleminen hälle itselleen jotain psyykkistä tms oiretta.

Next