Molde badeland. Horisont Park 2019-12-03

Randsfjorden Badepark

molde badeland

Lurer du på hvor mange klipp du har igjen, er det bare å kontakte servicevertene i resepsjonen, så leser de av armbåndet. Dersom disse pengene ikke blir brukt opp hentes de ut i resepsjonen på vei ut. Alle årskort eller halvårskort kan kjøpes i resepsjonen på Moldebadet eller bestilles på forhånd via vår nettløsning. Den gir deg raskt et overblikk over status, og du kan sjekke og styre fra hvor som helst, når som helst. Armbåndet med klippekortet beholder man til siste klipp. Ved siste klipp levers armbåndet inn i resepsjonen, på samme måte som for dagsbilletter. At the hostel you may choose to stay in rooms with private bathrooms or stay in rooms where you share shower and toilette facilities.

Next

Ulsteinbadet

molde badeland

Seig «gummi» ris, og lite smak på vårrullene. Vi gleder oss til å presentere Horisont Park for deg! Får oss med en liten baby var det utrolig godt å kunne bade i vannet som holdt 35 grader. Lommeboken din kan dermed låses inn i skapet under besøket, og trenger ikke tas frem før du drar. Ser du at du bruker klippekortet mer enn 1 gang i uken, kan det være lurt å vurdere kjøp av et års- eller halvårskort. Ønsker du å handle i kiosken i våtsona, kan du nytte armbandet som betalingsmiddel, og armbandet nyttast også til å låse garderobeskap og verdibokser. Med guttene gikk det 30 min uten at de fikk mat, når de sa ifra at dette ikke var ok ble betjeningen sur og sa at det var en misforståelse.

Next

Priser

molde badeland

Noen ukedager er det svømmekurs og da stenges det ene bassenget. Alle gavekort har ett års gyldighet og kan kjøpes i resepsjonen på Moldebadet eller via vår nettløsning. Jentene fikk maten på ca. Vi informerer også om at det kan være nødvendig å stenge badet inntil 2 uker i løpet av året på grunn av vedlikehold. Barn under 10 år har kun adgang med svømmedyktig badende voksen over 18 år, og skal være under oppsyn av nevnte person. Alle som har handlet i kaféen, uansett om det er kreditt eller innlagte penger, får rødt kryss i det de prøver å gå ut porten, og blir henvist til resepsjonen for å få tilbake eller betale beløpet på armbåndet. For å kunne benytte priser som gjelder for student og honnør må man ha medbragt bevis.

Next

Tema: Badeland

molde badeland

In addition, breakfast and sheets are included in the price. Gjester over 18 år har automatisk 1000 kr i kreditt inne på armbåndet, og betaler det som er belastet på armbåndet i resepsjonen på vei ut. Bus Bus leaves Molde bus station to the hostel every 30 minutes. . Det danske merket Aubo leverer innredningspakken med kjøkken, garderobe og baderoms innredning. På terrassene legges det store løse vedlikeholdsfrie flisheller som gir uteplassen til leilighetene et ekstra løft. Armbåndet med klippekortet beholder man til siste klipp.

Next

Ulsteinbadet

molde badeland

Beliggenhet Med sin svært sentrale plassering i området Lillevika vest i Molde har vi utviklet et helt unikt prosjekt i et rolig og godt bomiljø. Vi har all informasjon om billetten i datasystemene våre. De fikk beskjed om at de kunne få med maten når de skulle dra fordi de skulle stenge snart. Plassbygde bad som er flislagte. Åpningstid i skoleferien: Fra 11:00 til 18:00. Alle leilighetene får gode uteareal og store flotte terrasser som vender mot sør.

Next

Tema: Badeland

molde badeland

Dette er en flott avlasting både når man er i full trening og til rekreasjon eller oppbygging etter skade. Flere og flere idretter ser fordelen ved at idrettsutøverne trener allsidig og variert. Innvendige flater og hjørner blir helpussede og listefritt som gir leilighetene et meget eksklusivt uttrykk. Leilighetene får ekstra god takhøyde på 2,50, noe som gir en meget god romfølelse. Ett større basseng med relativt kaldt vann med stupebrett.

Next

søketreff

molde badeland

Byggene får en base bestående av 2-3 leiligheter pr. Dersom man ikke har armbånd fra før, må dette kjøpes i resepsjonen for kr 120,- per armbånd ved oppmøte i resepsjonen. I august 2018 åpnet den nye, spektakulære badeparken på Jevnaker ved Haugerstranda, under Randsfjordsfestivalen 2018. Utsikt til fjord og fjell, stadion og hotell. Moldebadet selger klippekort til både voksne, barn, studenter og honnør. Vi har nå flere idrettslag som benytter seg av denne kombinasjonsmuligheten.

Next

Badeland +mat

molde badeland

Leilighet Etasje Antall rom Bruksareal m 2 Pris Status A1 1 4 109. I Ulsteinbadet finn du 25 metersbasseng, stup 1 m — 3 m — 5 m, vass-sklie, varmtbasseng, jacuzzi, barnebasseng, badstu og kafeteria. Les mer om og - anleggene! Man betaler en grunnpris for et hovedmedlem voksen og deretter kan man legge til familiemedlemmer. Lommeboken kan dermed låses inn i skapet ditt under besøket. Vi minner også om at alle badende skal være oppe av bassenget 30 minutter før stengetid.

Next

Tema: Badeland

molde badeland

Du kan også kjøpe et årskort for hele familien. Dette må du ha på deg så lenge du er i Ulsteinbadet. Ved kjøp av dagsbillett får man et eget armbånd som fungerer som billett og nøkkel til garderobene, og som gir mulighet til å handle i kaféen inne i badet. Ved kjøp av dagsbillett får man et eget armbånd som fungerer som billett og nøkkel til garderobene, og som gir mulighet til å handle i kaféen inne i badet. Der er også muligheter for å kjøpe mat og drikke.

Next