Musti sandefjord. THE 10 BEST Things to Do in Sandefjord 2019-12-05

Bransjens beste Butikkmedarbeidere til Musti på Jessheim

musti sandefjord

Det finnes ingen dumme spørsmål. Når våre kunder kommer tilbake er det fordi de møtte deg i butikken forrige gang! Som ansatt i Musti blir du hørt, du blir satset på og du får tillit, men det blir også stilt forventninger til deg. Pass på å veie din hund når du kommer og besøker oss. Din hund er vår viktigste kunde! Musti har markedets største utvalg av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyr, og vi er spesielt gode på hund og katt. Men først og fremst er vi kjent for kompetanse og unik kundeservice.

Next

Store locator and where to get honest dog food brand

musti sandefjord

Vi gleder oss til å høre fra deg! Har du lyst til å jobbe med noe du er glad i? Vi er kjent for å være spesielt gode på og. I våre butikker finnes vi der for deg og din hund — ikke nøl med å spørre oss om de funderinger du har. Husk å merke søknaden din med hvilken stilling du søker. Vi er veldig glade over responsen vi har fått så langt og vi kan ikke vente med å treffe deg og tusenvis av andre kunder i en av våre dyrebutikker. Vi søker nå etter nye kolleger som har erfaring med dyr, gjerne hund og katt. Dette er en pris som anerkjenner de arbeidsplasser med fremragende arbeidsmiljø og en bevisst satsning på kultur, kompetanse og ansatte. Hverdagen fører med seg nye situasjoner og spørsmål for både nye og mer erfarne hundeeiere.

Next

Shop online

musti sandefjord

Musti er kjent for dette! Alle i Musti er glad i dyr og de fleste har kjæledyr hjemme. Lurer du på hvilken størrelse du skal velge på , eller hvilket som er mest komfortabelt for akkurat din hund? Hund — menneskets beste venn! Vårt mål er at hunden skal leve et lang og lykkelig liv sammen med sin eier. Vi forventer at du skaper glede rundt deg, at du engasjerer deg, at du skaper energi og at du genuint ønsker å være god i jobben din! Nå etablerer vi ny butikk på Jessheim, med åpning i desember. Our goal with this policy is to clearly and transparently describe how we collect, use, display, transmit and store your personal information so that you can make sure that we handle your it in a legal and secure manner. Du vil merke det på gleden og engasjementet! Du kan selvfølgelig ta med deg din hund til alle våre butikker. Våre kunder skal merke vår entusiasme, de skal se vårt engasjement, de skal oppleve vår glede, og ikke minst skal de takke for gode og kompetente råd. Over hele Norden er Musti kjent for sine flotte butikker og sitt brede utvalg av kvalitetsprodukter til kjæledyr.

Next

Store locator and where to get honest dog food brand

musti sandefjord

Etter dette har vi åpnet butikker over hele , fra Tromsø i Nord til Sandnes i Vest. I vår dyrebutikk på nett finner du , og annet hundetilbehør som gjør livet enklere for både hund og deg som hundeeier. I oktober 2016 åpnet Musti sin første butikk i Bogstadveien i Oslo. Med om lag 5000 produkter i dyrebutikken på nett, har vi blant landets aller største sortiment av dyremat og dyreutstyr kun få tastetrykk unna. Det er netop dét, vi designer tøj til. Det er viktig å tenke på at hundens behov forandres gjennom livet, fra valp til voksen hund og senere til senior.

Next

Bransjens beste Butikkmedarbeidere til Musti på Jessheim

musti sandefjord

Med skønne kvaliteter, dekorative mønstre og veldesignede styles, kan du træde tydeligt ud i verden, som den du er. Adresse: 2050 Jessheim Musti ja Mirri Group er Nordens største kjede av dyrebutikker med 270 butikker, Musti er navnet på kjeden i Norge, og vi er i rask vekst. . Vi kan tilby utfordringer i et sterkt faglig miljø, god opplæring og kontinuerlig faglig utvikling, et sosialt og godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser Vi søker både Butikksjef i en 100% stilling, en assisterende butikksjef i en 80% stilling samt butikkmedarbeidere på deltid 20%. Stillingene innebærer dag, kveld og helgejobbing. I vår dyrebutikk på nett er ambisjonen å levere fremragende service, en trygg og effektiv handel og ikke minst vil vi forsøke å gi deg veiledning, gode råd og. Vi elsker jobben vår fordi vi jobber med noe som engasjerer oss og som vi oppriktig er glad i.

Next

Hundemat og hundeutstyr på nett

musti sandefjord

Du lærer fort, du er omgjengelig, du er en lagspiller og du ønsker å være god. Om du melder deg inn, vil du motta tips, råd og spesielle tilbud, eksklusivt for våre medlemmer. I tillegg strekker vi oss litt lengre for at du skal oppleve ekte kundeservice. Hos oss finner du alt din hund trenger, gjennom hele livet. Alle vi som jobber i Musti elsker dyr. Hvem kan jeg spørre om jeg trenger råd og veiledning? Foruten våre fysiske butikker er vi også tilgjengelig på nett. Det handler derfor om at skabe en garderobe, der komplementerer din personlighed.

Next

Store locator and where to get honest dog food brand

musti sandefjord

Du kan melde deg inn her i nettbutikken, men også ute i den fysiske butikken. God service er ikke godt nok i Musti! Ved å tilfredstille hundens individuelle behov når det kommer til hundefôr, aktivering og annet som er knyttet til hundens hverdag, går du riktig vei mot en glad og balansert hund. Vi vil gjerne også invitere deg med i vår — der tar vi ekstra godt vare på deg og kjæledyret ditt. Wonderboo uses cookies to offer you a better browsing experience, analyse site traffic, personalise content, and serve targeted advertisements. Din hund fortjener et lykkelig liv fylt med kjærlighet og eventyr sammen med deg — uansett hvor i livet hunden befinner seg. Denne prisen er også et bevis på hva du vil oppleve av en solid og seriøs arbeidsgiver i Musti Norge.

Next

Dyrebutikk

musti sandefjord

I Musti sier vi at et besøk hos oss skal være trygt, fordi vi gir gode råd, det skal være enkelt, fordi vi har alt du trenger og ikke minst skal det være gøy, i Musti investerer vi i glede og trivsel! Spør oss gjerne om du har noen funderinger, vi hjelper deg gjerne på veien mot et lykkelig hundeliv. Fra godteri, leker, hundebånd, hundeseler, hundegrinder, hundebur til bilen og mye mer. Musti Norge er nå i gang med å etablere butikker over hele landet, og har foreløpig åpnet 30 butikker i Oslo, Slependen, Bekkestua, Østerås, Drammen, Hønefoss, Moss, Stavanger, Sarpsborg, Halden, Sandefjord, Trondheim, Gjøvik, Bergen og Lillehammer, Tromsø og Kristiansund,Larvik og Haugesund. Ikke bare er vi den største kjeden — men vi har også Nordens største utvalg av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyr. If you continue to use this site, you consent to our use of cookies. Se vårt brede utvalg og overrask din hund med en gave som får halen til logre litt ekstra.

Next

Store locator and where to get honest dog food brand

musti sandefjord

Du vil vise hvem du er og samtidig føle dig både velklædt og smart. Musti har store ambisjoner og vårt mål er å være tilgjengelig for dyreelskere i alle landsdeler. Dette fordi vi bryr oss, og fordi vi elsker vårt fag. Hva trenger din hund for å ha det bra — eierens huskeliste. Vi er en del av MustiGroup — Nordens største dyrebutikk-kjede med 270 dyrebutikker i Sverige, Finland og Norge. Ditt engasjement for dyr må være like stort som ditt ønske om å levere fantastisk kundeservice.

Next