Nacka kommun infomentor. InfoMentor 2019-11-30

InfoMentor för personal och elever

nacka kommun infomentor

Arbetsbeskrivning Vi arbetar i arbetslag och Àmneslag med stor frihet att tillsammans forma och utveckla undervisningen inom olika Àmnen. HÀr kan du ladda ner en pdf med frÄgor och svar för förskolan och grundskolan. Verksamheten omfattar högstadium och grundsÀrskola med drygt 800 elever. Genom ny och beprövad pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lÀrande. Vi undanber oss dÀrför kontakt med mediasÀljare, rekryteringssajter och liknande. Verksamheten omfattar högstadium med ca 850 elever samt sÀrskola.

Next

Nacka kommun (@Nacka_kommun) on Twitter

nacka kommun infomentor

Ladda ner affisch om InfoMentor Hub med notifieringar HÀr hittar du en affisch om appen InfoMentor Hub med notifieringar som du kan ladda ner, skriva ut och sÀtta upp pÄ anslagstavlor pÄ förskolan och skolan. Varje vÄrdnadshavare fÄr en individuell inloggning som gÀller för alla egna barn inom Nackas kommunala skolor och förskolor. Ladda ner pdf med frÄgor och svar om InfoMentor Hub. Den finns dessutom i olika sprÄkversioner. Den röda symbolen innebÀr att eleven behöver extra stöd för att uppfylla kunskapskravet.

Next

Nacka kommun (@Nacka_kommun) on Twitter

nacka kommun infomentor

Som medarbetare har du tillgÄng till gym i nÀra anslutning till skolan och en friskvÄrdspeng pÄ 1 500 kr om Äret. Kalender HÀr finns förskolans kalender med information om exempelvis planeringsdagar och olika aktiviteter. Vi erbjuder dig som vill vara med och vÀxa med oss, ett mycket spÀnnande och omvÀxlande arbete pÄ en attraktiv arbetsplats med trevliga kollegor. Men det gÄr Àven att gÄ in i boxen för att se, Àndra eller avboka en bokad tid. Vi har vÀl utvecklade profiler inom ramen för elevens val med sprÄk och kultur, musik, idrott, samhÀllsvetenskap och naturvetenskap som stÀrker elevernas lÀrande. De kan Àven rapportera frÄnvaro för del av dag mot elevens schema fungerar enbart om skolan har schema i InfoMentor.

Next

InfoMentor för vÄrdnadshavare

nacka kommun infomentor

Ladda ner och dela ut till bÄde elever och vÄrdnadshavare. Ladda ner pdf med frÄgor och svar NÀr man anvÀnder InfoMentor Hub dyker det ibland upp frÄgor och funderingar. Genom ny och beprövad pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lÀrande. VÄrdnadshavare och elever har samma vy med översiktliga boxar, kallad InfoMentor Hub. I samband med denna förbÀttring har vi passat pÄ att göra en uppfrÀschning av utseendet. Den gröna symbolen innebÀr att eleven har uppfyllt det nationellt faststÀllda kunskapskravet för Är 3, Är 6 eller Är 9 och arbetar vidare mot nÀsta nivÄ. Som svensk- och engelsklÀrare kommer dina arbetsuppgifter att innebÀra undervisning i svenska och engelska samt dela handledarskapet med en annan handledare.

Next

InfoMentor för personal och elever

nacka kommun infomentor

VÄrdnadshavaren kan sjÀlv stÀlla in vilka kontaktuppgifter som ska synas. Till dig som har kopplat ditt konto till appen Om du redan har kopplat ditt InfoMentor konto till appen InfoMentor Hub, sÄ behöver du inte tÀnka pÄ nÄgonting förrÀn nÀsta gÄng du ska koppla ditt konto, t ex om du byter mobiltelefon. VÄr vision Àr en skola dÀr alla trivs och utvecklas optimalt. Som medarbetare har du tillgÄng till gym i nÀra anslutning till skolan och en friskvÄrdspeng pÄ 1 500 kr om Äret. Kontakta skolan sÄ hjÀlper de dig med detta. Om anstÀllningen TilltrÀde: 13 augusti 2019 snarast eller enligt överenskommelse.

Next

InfoMentor

nacka kommun infomentor

Tidsregistrering HÀr kan vÄrdnadshavaren registrera, se och Àndra de tider barnet ska vara pÄ förskolan samt lÀgga till en kommentar och Àven se om personalen pÄ förskolan skrivit en kommentar. Vi erbjuder dig som vill vara med och vÀxa med oss, ett mycket spÀnnande och omvÀxlande arbete pÄ en attraktiv arbetsplats med trevliga kollegor. Vi undanbeder oss dÀrför bestÀmt kontakt med mediasÀljare, rekryteringssajter och liknande. Support Personal - Se - Se - För övriga frÄgor vÀnd dig till din skoladministratör eller anvÀndarstödjare. Tidslinje HÀr berÀttar förskolan vad som hÀnder under dagarna, fungerar precis som en blogg. Schema HÀr syns elevens schema och man kan enkelt vÀlja t ex vilken dag eller vecka man vill titta pÄ. Eklidens skola vÀxer och behöver fler skickliga lÀrare Vi söker dig som vill komplettera vÄrt proffsiga lÀrarteam nÀr vi möter det stora söktrycket till vÄr skola.

Next

LĂ€rare NO och matematik

nacka kommun infomentor

Seniorcenter SjötÀppan var först ut och Àr sedan i somras det första hela Àldreboendet i Nacka kommun som blivit StjÀrnmÀrkt. Inför rekryteringsarbetet har vi pÄ Nacka kommun tagit stÀllning till rekryteringskanaler och marknadsföring. FrÄnvaro I denna box kan vÄrdnadshavaren rapportera frÄnvaro för idag eller i morgon samt lÀgga till en kommentar. Inför förÀldramötet HÀr kan du Àr som lÀrare ladda ner en PowerPoint presentation. Kontaktlista HÀr finns klasslistan med kontaktuppgifter och man kan skicka e-post till vÄrdnadshavare och klassförestÄndare. Det du behöver komplettera Àr markerat med rött och dÀrför Àr det bra om du gÄr igenom den innan förÀldramötet. PÄ grund av dataskyddsförordningen kommer du som loggar in med anvÀndarnamn och lösen inte att komma Ät alla delar.

Next

Eklidens skola söker lÀrare i svenska och engelska

nacka kommun infomentor

Inför rekryteringsarbetet har vi pÄ Nacka kommun tagit stÀllning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Enklare vardag med notifieringar Appen InfoMentor Hub med notifieringar gör att elever och vÄrdnadshavare kan ha full koll pÄ allt som hÀnder i förskolan och skolan. Vi undanbeder oss dÀrför bestÀmt kontakt med mediasÀljare, rekryteringssajter och liknande. Ny provtagning visar heller ingen onaturlig bakteriepÄverkan i sjön. VÄrdnadshavaren kan Àven rapportera frÄnvaro för del av dag mot elevens schema fungerar enbart om skolan har schema i InfoMentor. Nackas ambition Àr att vara bÀst pÄ att vara kommun. Genom ny och beprövad pedagogik bejakar vi kreativitet för att stimulera barns och ungdomars lÀrande.

Next

InfoMentor för vÄrdnadshavare

nacka kommun infomentor

Den röda symbolen innebÀr att eleven behöver extra stöd för att uppfylla kunskapskravet. Observera att appen som h eter Media inte Àr till för vÄrdnadshavares inlogg. Det Àr dÄ skolans ansvar att utreda vilka stödÄtgÀrder som behövs för att hjÀlpa eleven. Vi har en varm atmosfÀr med starkt engagerade professionella pedagoger och skolledare. Vi arbetar med Infomentor dÀr du registrerar elevresultat, frÄnvaro och information om din undervisning till eleverna i din klass.

Next

Eklidens skola söker lÀrare i svenska och engelska

nacka kommun infomentor

Vi söker just nu en lÀrare med behörighet i svenska, engelska och gÀrna svenska som andrasprÄk som kan vara med nÀr höstterminen startar 2019. NÀr man har bokat en tid sÄ visas den direkt pÄ startsidan. VÄrdnadshavaren kan sjÀlv stÀlla in vilka kontaktuppgifter som ska synas. Klassernas storlekar varierar mellan 20-26 elever. Nackas ambition Àr att vara bÀst pÄ att vara kommun. FörÀndringen gÀller alltsÄ enbart nÀr man kopplar ihop sitt konto med appen.

Next