När kommer gåsmamman säsong 4. Alexandra Rapaport från Gåsmamman om sitt mammaliv 2019-12-02

Bron är tillbaka! Trailer för Säsong 3

när kommer gåsmamman säsong 4

Sedan den först säsongen släpptes 2017 har Bonusfamiljen blivit en stor succé och många undrar om vi kommer att få bekanta oss mer med karaktärerna när den tredje, och pågående säsongen, når sitt slut. New York Times-artikeln är en omarbetning av en rörlig Reuters-intervju:. Lukas Sandrini Ulf Friberg Ej i bild Vän till familjen Ek och Sonjas ständige beskyddare. Hur gick det egentligen och vad hände sedan? Har du ett tips på en säsongs- eller seriestart? Zac Anastasios Soulis Ninas pojkvän som i säsong 4 är försvunnen och befarad död. Men redan nu börjar röster att höjas och diskussioner föras om det kanske blir en säsong 4.

Next

Gåsmamman säsong 4

när kommer gåsmamman säsong 4

Samtidigt misstänker jag att ni kanske vill ha in nya rollfigurer i säsong 4. Denna säsong slår inte bara tidigare säsonger av Gåsmamman utan samtliga premiärer i tjänsten, bortsett från två klassiska Beck-filmer. Exakt när Bonusfamiljen kommer tillbaka vet vi inte, men troligtvis någon gång under 2021. När man läser vidare inser man visserligen att det sannolikt handlar om en osedvanligt okunnig skribent som nämner massor av serier, från The Killing till Weeds, fast inte att det är en remake efter holländsk förlaga men i slutet av artikeln får vi en härligt besked: det är planerat för fyra säsonger av Gåsmamman! Jag har läst avsnittsbeskrivningen på 6-8 avsnitt och inget låter bekant utan snarare tvärtom — oj, det har jag inte sett tidigare. Det är gjort på mjöl och vatten som jag steker i stekpannan. Hon tvingas spela ett livsfarligt spel med både den organiserade brottsligheten och polisen för att skydda sina barn.

Next

Tittarrekord för Gåsmamman

när kommer gåsmamman säsong 4

Streama alla säsonger på C More. Sedan premiären den 7 november har Gåsmamman säsong 4 lockat ett rekordstort antal nya användare till C More samt strömmats på toppnivåer, både när det kommer till antalet användare och strömmad tid. Serien är inspirerad av familjen Herngrens egna upplevelser av att ha en bonusfamilj, och bjuder på en hel del värme och dramatik. Säsong 2 och 3: Start 14 augusti 22. Och numera finns väl bara en väg att välja när det gäller Sonja Ek… eller? Jag fluffar och fiffar i mitt hem så att det ser fint och fräscht ut. Jag håller koll och tummarna. Gåsmamman är tillbaka på C More Den 28 september är det äntligen premiär för den tredje säsongen av Gåsmamman.

Next

Gåsmamman säsong 4 i C More, TV4

när kommer gåsmamman säsong 4

När säsong tre av Gåsmamman tar vid är Sonja ute ur fängelset och ett nytt liv i trygghet har tagit sin början. Och avslutningsvis, vad är det bästa med att vara mamma? Denna säsong slår inte bara tidigare säsonger av Gåsmamman utan samtliga premiärer i tjänsten, bortsett från två klassiska Beck-filmer. Vad saknar du från tiden innan du fick barn? Jag hoppas trean gör som 9:an gjorde med The flash och bara fortsätter sända ja, några veckors mellanrum mellan säsong 2 och 3 blev det ju så vi kanske tom kommer ikapp. Det var väldigt stressande att vänta så länge, det var fruktansvärt. Vad gör du när du får två timmar ensam? Våra mätverktyg samlar automatiskt in uppgifterna och all rapportering av informationen anonymiserar användaren. I säsong 4 är han hack i häl på henne.

Next

Rekordstart för med Alexandra Rapaport

när kommer gåsmamman säsong 4

Vad hände med familjen och de andra rollfigurerna? Men vi håller tummarna för att Bonusfamiljen kommer tillbaka på ett eller annat sätt. En av C Mores mest populära dramaserier — kritikerrosade Gåsmamman — kommer tillbaka med en efterlängtad fjärde säsong. Eftersom det är en halv säsong kvar innan vi är framme vid säsong 4 har vi såklart ingen aning än vad som kommer ske. Huvudförfattarna har skapat roliga, fina karaktärer som många kan relatera till och serien når därför ut till hela familjer. På denna sida listas de svenska premiärdatumen för en rad utländska och svenska tv-serier.

Next

Allt vi vet om Riverdale säsong 4

när kommer gåsmamman säsong 4

Linus Ek Edvin Ryding Sonjas yngste son som bor hos fosterföräldrar i denna säsong eftersom Sonja har legat i koma. Nu är det klart att det blir en fjärde säsong med premiär 2019 i C More. Kan det också bli så att vi får se Sabrina från The Chilling Adventures of Sabrina dyka upp i serien? Läs mer om säsong 3 av Bron: Saga Norén är tillbaka! Jag har min plats på jorden. Men trots en önskan om att hålla familjen utanför de kriminella kretsarna dras Sonja återigen tillbaka in i en laglös värld av våld och brutala uppgörelser. Förra säsongen avslutades med att Sonja blev skjuten och i nya säsongen vaknar hon upp efter sex månader i koma till en värld som gått vidare utan henne.

Next

Gåsmamman säsong 4

när kommer gåsmamman säsong 4

När säsong tre av Gåsmamman tar vid är Sonja Alexandra Rapaport ute ur fängelset och ett nytt liv i trygghet har tagit sin början. Avsnitten blev först tillgängliga i C More för att sedan sändas i Kanal 5. Jag har, på fullt allvar, fått frågor varje dag om vad som händer med serien och har tyckt att det har varit så jobbigt att hålla det här hemligt, säger Alexandra Rapaport. Ibland gör vi finvarianter som vi kallar det och då gör vi hemmagjord guacamole och chipotlemajo. Jag är väldigt glad över att vi kommer kunna erbjuda tittarna en fjärde säsong. Hon arbetar som revisor i familjeföretaget och lever ett bekymmerslöst liv. Vi får plötsligt lite space.

Next

Tittarrekord för Gåsmamman

när kommer gåsmamman säsong 4

De är väldigt välkomna i mitt liv. Jag har aldrig varit med om något liknande och inget av det jag gjort tidigare har haft samma personliga genomslag. Sonja Ek Alexandra Rapaport Ensamstående trebarnsmamman som dragits in i sin avlidne man Fredriks kriminella affärer sedan han sköts till döds i säsong 1. Jag vill att de äter, så då brukar jag försöka variera maten. Jag är så glad att denna serie har hittat hem hos det svenska folket, säger Alexandra Rapaport.

Next

GÅSMAMMAN

när kommer gåsmamman säsong 4

Än så länge finns inget datum bekräftat, men troligtvis kommer säsongen att börja sändas i oktober 2019. Dramathrillern Gåsmamman följer trebarnsmamman Sonja vars tillvaro slås i spillror och hon tvingas spela ett farligt spel med både polis och kriminella för att skydda sina barn. Richard Holm är konceptuerande regissör och har regisserat avsnitten tillsammans med Joakim Eliasson. Vilken är hemmets bästa pryl? Hon kan inte längre vara säker på vilka som är hennes vänner och vem hon kan lita på. Manusförfattare är Alexander Kantsjö och avsnittsförfattare Inger Scharis, Peter Lindmark, Jimmy Lindgren och Katarina Ewers. Tillsammans med nya kärleken John har hon byggt sitt drömhus och äntligen kan hon lämna sitt turbulenta och smärtsamma förflutna bakom sig. Hur såg din morgon ut? Jag fick i väg båda barnen till skolan och sedan gick jag och la mig en halvtimme igen innan jag rusade upp för att ta mig till den här pressdagen.

Next