Nella nysse. Nella Nettilatauspalvelu 2019-12-04

Netti nysse ‚ÄĒ {{'old_nella_pro_link_txt'

nella nysse

Nysse on matkalla kanssasi läpi juhannuksen! Lataa kautta Valitse kauden pituus ja vyöhykkeet. Netti-Nysse on viettänyt viimeiset puolitoista viikkoa Euroopan kiertueella. Talvikauden 2009-10 kilpailutetut linjat voittivat Väinö Paunu Oy linja 15 ja linja 2. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä työmaa vaikuttaa reitteihin keskustan suunnasta ajettaessa ja torstain ja perjantain välisenä yönä molempiin suuntiin ajettaessa. Sammonkatua liikennöidään vain keskustan suuntaan. Pidä kortti laitteella ja odota, kunnes lataus ja matkan maksu on suoritettu.

Next

Nella instructions

nella nysse

Aiemmin markkinointinimenä käytetty Tampereen joukkoliikenne otettiin käyttöön kun kaupunki siirtyi joukkoliikenteessä keväällä , ja aiemmin suunnittelu-, markkinointi- ja viranomaistoiminta siirrettiin tuolloin muodostettuun tilaajayksikköön. . Paluu kuvagalleriaa Ottakaa yhteyttä, puolueemme ajaa teidänkin asiaanne! Yhteystiedot löytyvät puhelinluettelosta Tampereen Nettinyssestä tulee syksyllä Terveysnysse pariksi viikossa. I have worked both busses. Valtuusto päätti lopullisesti raitiotien toteuttamisesta ja rakentamisen aloittamisesta marraskuussa 2016, ja liikenne ensimmäisellä osuudella alkaa vuonna 2021.

Next

Tampereen seudun joukkoliikenne

nella nysse

Keskustan suuntaan ajetaan normaalia reittiä Sammonkatua. Kiertoreitti voi aiheuttaa pientä viivästystä linjan aikatauluun. Edellytämme asiallista ja rakentavaa keskustelua. Arvolippu latautuu kortille myös Tampereen liikuntapalveluiden uimahalleissa ja kuntosaleilla sekä Nokian ja Ylöjärven uimahalleissa sisäänpääsymaksun yhteydessä kortinlukulaitteella. Netti-Nyssen mukana tulevat internet, sähkö,. Harri Airaksinen Puheenvuoro tietoyhteiskuntainstituutin avajaisissa 28. Tamperelaiset voivat ihmetellä raitiotiekiskoja jo kahdessa.

Next

Lippujen ostaminen ja lataaminen

nella nysse

Tampellan pääte- ja lähtöpysäkkinä toimii Rohdinkuja 0702. Elina Harju esitteli keväällä vuonna 2000 Tampereen kaupungin päättäjille idean bussista, joka opastaisi ihmisiä internetin ja tietotekniikan. Kiitos vielä kaikille mukana olleille, matkaa tukeneille ja reissua seuranneille Valitse lähtöpaikka. Lisäksi linja liikennöi Tampereen ja Helsingin seutujen välillä pysähtyen useimmilla asemilla. Bussilla Tampere tunnetuksi -passilla Tampere Tunnetuksi -passia tai sen mobiilisovellusta näyttämällä pääset matkustamaan Nysse-liikenteessä joulun välipäivinä 27. Viimeiset iäkkäät poistettiin käytöstä vuonna 2014 heikon talvikestävyyden ja korkeiden ylläpitokulujen takia. Pirkkalan, Lempäälän, Kangasalan, Nokian ja Vesilahden liikenne kilpailutettiin, jonka seurauksena Pirkkalan ja Nokian liikennettä liikennöi jatkossakin Paunu, kun taas Vesilahdella, Lempäälässä ja Kangasalla liikennöi jatkossa.

Next

Netti nysse ‚ÄĒ {{'old_nella_pro_link_txt'

nella nysse

Lippu kannattaa siis ostaa ajoissa, vähintään 2 tuntia ennen matkustusta. Nimi Tampereen seudun joukkoliikenne otettiin käyttöön 6. Luuppi Puolue: Himmanen Tuomas, Anetjärvi Olli. Katso myös ohjevideot Nellan eri toiminnoista: Voit katsoa videon koko ruudun tilassa, kun painat kuvaan ilmestyvää Youtube-linkkiä. Jokaisesta seitsemästä kehyskunnasta asetetaan yksi edustaja viranomaista johtavaan seudulliseen joukkoliikennelautakuntaan; Tampereen kaupunki nimeää seitsemän edustajaa ja lautakunnan puheenjohtajan. Tilaajana Tampereen seudun joukkoliikenne suunnittelee, kilpailuttaa ja tilaa liikenteen, jota tuottajat eli liikennöitsijät liikennöivät. Markkinoinnissa käytetään myös nimeä Nysse.

Next

Netti nysse ‚ÄĒ {{'old_nella_pro_link_txt'

nella nysse

Ensi yönä, eli tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ajetaan normaalisti. Ylisanat tiedon valtatiestä ja tietotulvasta tuntuivat naurettavilta Netti-Nysse jatkoi edelleen työtään tamperelaisten opastamisessa tietoyhteiskunnan palveluiden käyttöön. Ensin hän lentää täältä Milanoon, jossa Netti-Nysse jo odottelee ja siitä sitten Nyssen kyydissä. Tampereen seudun joukkoliikenteen kausiliput kelpaavat helmikuusta 2020 alkaen sekä lähijuniin että Oriveden suunnan kaukojuniin Tampereen seudun joukkoliikennealueen sisällä. Use our Co-Production Star to make it happen. Päästöt ovat olleet laskussa lähes koko 2010-luvun. Lipputiedot pysyvät bussilaitteilla vähintään 2 viikon ajan.

Next

Lippujen ostaminen ja lataaminen

nella nysse

. Myös Kangasalan suunnalla hyödynnetään samaa jossain määrin, ja aikaisemmin Teiskossa on hyödynnetty liityntäpohjaista liikennettä. Kaupunginkirjastolla oli vuosina 2001-2014 käytössä liikkuva internetbussi Netti-Nysse, jossa opetettiin tietotekniikan perustaitoja. Vertailun jälkeen pystymme toivottavasti luotettavasti arvioimaan, missä määrin rahoitusta kannattaa kohdistaa joukkoliikenteen kulkutapaosuuden kasvattamiseen, missä määrin joukkolikenteen kalustoon ja polttoaineisiin liittyviin toimenpiteisiin, ja missä määrin muihin liikennejärjestelmän päästöjä vähentäviin joukkoliikennetoimenpiteisiin. Kantakaupungin matkakorteilla pystyi siten matkustamaan myös seutulinjoilla Tampereen rajojen sisäpuolella. Kesäkaudella 2010 -linjan Y26 tuottajaksi valittiin Länsilinjat, joka tarjousyhteenliittymänä Paunun kanssa voitti ensimmäisen suuren kilpailutuspaketin linjojen 17, 20 ja 22 liikenteestä vaiheittain alkaen syksystä 2010.

Next

Nella instructions

nella nysse

Aleksis Kiven katu on suljettu liikenteeltä, joten sitä tavallisesti liikennöivät linjat ajavat länteen Tampereen valtatien tai Satakunnanka. Vuonna 2016 Nysse-liikenteessä tehtiin 36,9 miljoonaa matkaa, joka oli 6,6 prosenttia enemmän kuin vuotta aikaisemmin. Ihmisoikeusliitto ja Nysse haastaa sinut muuttumaan näkyväksi ja puuttumaan syrjintään. Lataaminen Ostosten tiedot siirtyvät bussilaitteille 2 tunnin kuluessa maksamisesta. Liput ovat ladattavissa 2 viikon ajan bussissa ja 2 kuukauden ajan asiakaspalvelussa. Osta Nellassa, lataa kortille bussissa Lippuostokset siirtyvät bussilaitteille 2 tunnin kuluessa maksamisesta.

Next