Nettavisen paradise hotel. Se bilder fra finalefesten til Paradise Hotel 2019 2019-12-06

Se bilder fra finalefesten til Paradise Hotel 2019

nettavisen paradise hotel

Mamma tok det derimot litt tyngre. Her skal livet nytes fra en hengecøye uten for din «cabaña» hytte på stranden , med utsikt til Det karibiske hav og en Corona i hånda. Beskriv deg selv med tre ord? Hotellene du bor bo på i Puerto Vallarta Hyatt Ziva Puerto Vallarta Garza Blanca Casa Velas Grand Velas Hva med østkysten? Jeg har en sterk sosial antenne, så jeg tror jeg kommer til å gå godt overens med alle sammen. Så jeg er jo litt feminin av meg, men jeg er ikke homofil. Hun har litt fordommer, og mener jeg heller burde studert som de andre på min alder, sier hun. Torsdag er det endelig klart for finale i Paradise Hotel 2017, og vi er sÃ¥nn syyyykt spente.

Next

Se alle bildene fra finalefesten til Paradise Hotel 2017

nettavisen paradise hotel

Thea Gudmundsen 21 fra Stavanger Veien hit var imidlertid ikke like lett. In each material the author and a hyperlink to the primary source are specified. Vi har ikke publisert saken på våre flater eller i vårt videoprogram. Inne på hotellet håper hun på å kunne provosere og utfordre noen av de fordommene hun møter hjemme på bygda. Realityprofilen, som det siste året har , løp begeistret opp på scenen da navnet hennes ble ropt opp. Sofie Karlstad Foto: Alexander Winger Nettavisen Sofie Karlstad Foto: Alexander Winger Nettavisen Sofie Karlstad Foto: Alexander Winger Nettavisen Henrik Beyer.

Next

Se bilder fra finalefesten til Paradise Hotel 2019

nettavisen paradise hotel

Chamela ligger i Chamela Bay, et område som består av 11 øyer og flere holmer. Her finner du ingen store resorter, men små hoteller og idylliske «cabañas» på den hvite stranden. Årets sesong har, som alle andre sesonger, bestått av både krangler, fyll, sex og kjærlighet. Flere av deltakernes personlige vrier på kjente ordtak har nærmest blitt etablert i manges vokabular, kanskje nettopp fordi fleste kan kjenne seg igjen i det å formulere seg litt feil til tider. Underveis dro han opp andre deltakere fra årets sesong. Foto: Alexander Winger Nettavisen Adrian Sjursen Ådland 24 og Marthe Brenne 22 vant Paradise Hotel 2019.

Next

Disse guttene skal være med på Paradise Hotel

nettavisen paradise hotel

Beskriv deg selv med tre ord? Foto: Alexander Winger Nettavisen Lea Vik Foto: Alexander Winger Nettavisen Mario Riera Foto: Alexander Winger Nettavisen Sofie Karlstad og Henrik Beyer Foto: Alexander Winger Nettavisen Walid Almasri. Chamela og Puerto Vallarta ligger som sagt på vestkysten av Mexico. Pyramiden har et tempel på toppen for mayaindianerne tilba guden Kukulkan. Vi tok turen ned til Mexico for å prate med de tolv aspirerende reality-deltakerne, og gir deg her en smakebit på hvem de er. Foto: Alexander Winger Nettavisen Lea Vik Foto: Alexander Winger Nettavisen Mario Riera Foto: Alexander Winger Nettavisen Sofie Karlstad og Henrik Beyer Foto: Alexander Winger Nettavisen Walid Almasri. Sanden er som å gå på mel og havet er vilt med en vakker turkis farge.

Next

Se alle bildene fra finalefesten til Paradise Hotel 2017

nettavisen paradise hotel

Foto: Alexander Winger Nettavisen Tea Kristine Broholm og Walid Almasri. Foto: Alexander Winger Nettavisen Foto: Alexander Winger Nettavisen Marthe Brenne vant Paradise Hotel 2019. Om jeg vinner programmet kommer jeg til å gi vekk pengene, sier han. Bettina Buchanan 23 fra Stockholm Bettina er sprudlende og entusiastisk når hun prater, og hjemme livnærer hun seg ved hjelp av sosiale medier. Henrik Beyer 21 fra Bergen Henrik meldte seg ikke på programmet selv, men ble påmeldt av noen venner. På østkysten, altså på den karibiske siden, finner du også mange flotte områder verdt et besøk, hvor også reisetiden er mye «kortere».

Next

Se bilder fra finalefesten til Paradise Hotel 2019

nettavisen paradise hotel

Hun pekte spesielt på den nå famøse sekvensen i første sesong av «Ex on the Beach», der Johnsen skjeller ut en annen deltaker. Ønsker du innblikk i meksikansk historie bør du få med deg mayaruinene som ligger idyllisk til ved havet. Foto: Alexander Winger Nettavisen Tea Kristine Broholm og Walid Almasri. Foto: Alexander Winger Nettavisen Adrian Sjursen Ådland 24 og Marthe Brenne 22 vant Paradise Hotel 2019. Gutt 20 Den 20 år gamle Paradise-deltakeren beskriver seg selv som en alfahann, han er glad i å skate og 20-åringen drømmer om å flytte til sydligere strøk for å lære seg å surfe. Kommer noen til Ã¥ slippe kula? ¨ Hva er du mest fornøyd med ved deg selv? Om jeg klarer å få noen til å smile når de tenker på meg, så har jeg nådd målet mitt, forteller deltakeren til Nettavisen.

Next

Se bilder fra finalefesten til Paradise Hotel 2019

nettavisen paradise hotel

Les egen sak om vinnerne her: Les også: Årets vinnere av Paradise Hotel, Adrian Sjursen Ådland og Marthe Brenne på scenen i Rockefeller under finalefesten. Vi anbefaler deg derfor å sjekke inn på et hotellrom i byen Puerto Vallarta som er den nærmeste byen til Chamela , for deretter å dra på utflukt til det vakre området. Mye på grunn av dette finnes det svært lite utviklede turistområder, så en reise hit innebærer at man vet hvor man skal. Stedet holder imidlertid svært god standard, og vil garantert gi deg en autentisk opplevelse du sent vil glemme. Vakre Puerto Vallarta er den nærmeste byen til Chamela Om du kan bo på hotellet hvor serien Paradis Hotel spilles inn? Walid Almasri 22 fra Akershus Walid kom til Norge som flyktning da han var barn, og nå skal han være med på Paradise Hotel. Vi skjønner de godt; Mexico kan tilby deilig mat, verdens vakreste strender og hyggelige mennesker.

Next

Se bilder fra finalefesten til Paradise Hotel 2019

nettavisen paradise hotel

I tillegg til drama og intriger, byr også på en rekke humoristiske hendelser. Hun begynte å gråte da jeg fortalte det, for hun mener at jeg er for smart til å være med på programmet. Robin Johansson 24 fra Stockholm Robin har planer om å bruke dametekket sitt for å komme langt inne på hotellet, men er redd for at spillet kommer til å være ganske stressende når det først setter i gang. Rammene du forholder deg til er ganske små, og det er veldig lett å stikke seg ut. Hva er du mest fornøyd med ved deg selv? Foto: Alexander Winger Nettavisen Adrian Sjursen Ådland og Marthe Brenne.

Next

«Paradise Hotel»

nettavisen paradise hotel

Foran fra venstre: Andreas Haukeland, Robin Johansson, Mario Riera, Henrik Beyer, Floyd Olsen og Walid Almasri. Men hvor bør du bo? Jeg håper ikke det kommer inn dumme berter som ikke forstår noe av spillet. Lepper, øyne og hår betyr mye for meg. Tidligere i mai ble Melina Johnsen 23 , kjent fra fjorårets sesong av «Ex on the Beach», da Gullruten ble arrangert i Bergen. Om jeg har lyst til å ha sex på tv, så gjør jeg det, sier hun. Dette er høydepunktene på østkysten: Tulum De hviteste vakreste strendene finner du i idylliske Tulum. Foto: Alexander Winger Nettavisen Denial of responsibility! Sofie Karlstad 21 fra Finnmark Hjemme i Finnmark livnærer Sofie seg blant annet ved hjelp av sosiale medier.

Next

Dette er Paradise Hotel

nettavisen paradise hotel

De kan du få vite mer om ved å lese her: Gutt 20 Denne 20-åringen er en populær blogger og forteller at han trives godt i rampelyset. Videoen tilhører Nettavisen, men skal ikke publiseres før etter at vinneren er avslørt torsdag kveld. The World News is an automatic aggregator of the all world's media. Deltakerne kan ikke avsløres med navn og ansikt helt ennå, men her blir du i alle fall litt bedre kjent med tre av Paradise-guttene. Her følger et knippe bilde av deltakere som vi intervjuet samt festen etterpå. Ellers så er jeg veldig opptatt av trening og trener to ganger daglig sju dager i uka. Sofie Karlstad Foto: Alexander Winger Nettavisen Sofie Karlstad Foto: Alexander Winger Nettavisen Sofie Karlstad Foto: Alexander Winger Nettavisen Henrik Beyer.

Next