Obos ligaen kamper. ‎OBOS 2019-12-01

sbostats

obos ligaen kamper

I sesongen 2015 endte de på en 11 plass etter å ha startet sesongen glitrende. Levanger viste over flere kamper i fjor uten disse på banen at savnet ikke var nevneverdig. Endre Kupen med sine 14 mål i serien ble i løpet av inneværende vinter solgt til Bodø Glimt. Spillere som Tommy Høyland vil ikke være med på å høyne lagmoralen over tid i en spillegruppe som kan få slite. Mye som tår på spill her, og da prøves denne til 1. Jeg blir aldri klok på dette laget samme hva man sier.

Next

‎OBOS

obos ligaen kamper

Virker å ha en tynn stall før sesongen setter igang. Dette laget slipper inn mange mål på corner og frispark mot eget mål. Levanger har de siste 6 år hatt 3 ulike trenere, hvor alle har bidratt til å dra klubben i riktig retning i forhold til ambisjoner. Vi ser for oss en kamp hvor Mjøndalen har ballen i store dele av de 90 minuttene, og skal prøve å male i stykker et lavtliggende Jerv-lag. Lag som Åsane, Florø, Tromsdalen og Levanger ble alle dømt nord og ned. På de nederste plassene plasserer de aller fleste Tromsdalen, Åsane, Florø og Nest-Sotra. Mye uro innad i klubben, store utrenskninger av sentrale spillere og storstilte planer om å bygge ny stor stadion de kommende år er skjeldent bra.

Next

sbostats

obos ligaen kamper

En ung spillertropp uten store navn og kvalitetspillere kommer virkelig til å få det vanskelig i en brutal liga, hvor små klubber får sitt høydepunkt ved å spille på Viking Stadion, eller på gå ut på eget gress forran et rekordstort publikum. Rosenborg leder Eliteserien med 4 poengs klaring ned til Brann. Før jeg lukker øynene og peker på hvilke lag som ender hvor, vil jeg minne på om hvor feil de fleste eksperter ofte tar hva gjelder hvem som ender hvor, spesielt fra plassene 3-16. Skriver om Verdens beste klubb i det som er verdens beste liga i 2019. Men, jeg tror de berger pga kvaliteten og situasjonen hos enkelte andre lag.

Next

code.clickcease.com: OBOS

obos ligaen kamper

Den gang var Luis Pimenta hovedtrener med stor suksess. Noen kjøper seg motorsykkel mens andre skriver om klubben og ligaen man elsker. Ny sesong og nye muligheter sier de. Viking har rykket ned til nest høyeste nivå 2 ganger tidligere. Mjøndalen vinner og holder nullen til 2. Notodden vant 5-4 på straffespark på Idrettsparken. Mange legger også vekt på hva en klubb har av resultater gjennom en vinter bestående av hardtrening kombinert med treningskamper.

Next

sbostats

obos ligaen kamper

I år vil det bli kvalikkplass!. Hans-Erik Eriksen får sparken før 17 Mai. Levanger fortsetter å hente nye talenter som historisk sett gjør gjennombrudd i sine 1 sesonger. I fjor vant de sin Post-Nord Liga suverent. En sterk vårsesong gikk over til en meget svak høstsesong med kun en seier på de siste 10 kampene. Historien gjentar seg denne gangen også.

Next

sbostats

obos ligaen kamper

Han førte Follo til Cupfinale i 2010 hvor det ble et 2-0 tap mot Strømsgodset. De vant første kamp borte mot Mjøndalen og tapte neste mot Ranheim. Arne Sandstø har nok fått orden på spillegruppen inneværende sesong. I 2017 var det Kongsvinger vs Elverum. Slutten på norsk fotball for denne sesongen nærmer seg med stormskritt, her er våre utvalgte til dagens runde i de to øverste divisjonene.

Next

Eliteserien og OBOS

obos ligaen kamper

Her lukter det rett og slett masse mål, og en veldig morsom match. Sammen med Florø berget de plassen med god margin og var aldri nede i nedrykkssumpa. Stort sett ingenting blir som spådd før sesongen sparkes i gang. Spillere som reiste i fjor landet rundt med det de hadde av kroner fra egen lommebok. Kun 8 ganger fra start. Bohinen kom fra Sandefjord som han rykket opp med i 2016 2. Viking går glipp av kvalikplassen.

Next

2018 1. divisjon

obos ligaen kamper

Det blir en 7 plass. Overspill er det mest åpenbare når man skal sette noe i denne matchen. Poengfattige derby mot erkerivalen står ikke på programmet i år, etter Ranheims opprykk til Eliten. Klubben Viking sliter på alle plan, i motsetning til Brann i sin nedrykksesong. Tar de rett ned i nedrykkssgjørma med samme filosofi.

Next

2018 1. divisjon

obos ligaen kamper

Mistet mange kvalitetsspillere fra 2017-sesongen. Vi prøver en variant der Mjøndalen vinner og holder nullen. Det ser ikke bra ut, verken på økonomi biten eller spillerstallen som helhet. Dette kan nok skyldes skader og salg av spillere som Endre Kupen skader og Rashad Muhammed nå Sarpsborg 08. Pilene har i all hovedsak siden 1998 pekt oppover for Levanger Fotballklubb. Foto: Sigmund Ramfjord God ny sesong! De rykker ned til PostNord- ligaen etter 3 år i det nest øverste selskap.

Next

TV

obos ligaen kamper

Viking vil ikke få en eneste enkel kamp i denne sesongen. De vant ligaen med 9 poeng forran Brann på andre plass. Tidligere Levanger-spiller Ørjan Børmark-By spilte på HamKam den sesongen. Foto: Bjarne Berre Det virker som det har vært mye uro innad i spillergruppen hos Sandnes Ulf, da mest med tanke på trener Sæternes. De skal få slite i år! Overganger til klubben av betydning er Verthongen Start og Danso Jerv. I den forrige kampen til Kongsvinger endte det 7-2 mot Åsane, da sto det 3-1 til pause. Nå blir det 6 poeng i år mot denne gjengen fra Skedsmokrysset! De har ikke vunnet en seriekamp siden 23.

Next