Овлажнител за въздух. 【Овлажнители за Въздух】Пречистватели • Цени — Техно Микс 2019-12-01

Овлажнител и пречиствател за въздух BEURER LB12

Овлажнител за въздух

Някои овлажнители от този тип са свързани с влагомер, които чрез измерване на относителната влажност в помещението, контролира уреда за увеличаване или намаляване отделянето на пара. Това означава, че със зареждането на сайта ни във Вашия браузър Вие вече сте ги приели, защото те са нужни за функционалността на платформата ни и не могат да бъдат изключени в нашата система. Също така уредът има приставка за използване на етерични масла. Стайните растения също са естествени овлажнители, тъй като те изпаряват вода през листата си. Можете да регулирате нивото на парата и по този начин - времето за разпръскването й. Те притежават изключително проста конструкция, без механични движещи се части, което е още една гаранция за дълготрайност и безшумност при тяхната работа. Уредът е много тих и започва да работи веднага след като се включи.

Next

Детски овлажнители и йонизатори

Овлажнител за въздух

Овлажнителите за въздух предпазват от прекомерното изсушаване на въздуха. За да се ускори изпаряването на водата, при подмяна на кърпата може цялата да се намокри. Допълнително се наблюдава и частично пречистване на въздуха в стаята. Използваме ги, за да поддържаме сайта си лесен за употреба. За да се избегне разпространението на бактерии и високата минерализация на въздуха, които могат да бъдат застрашаващи за здравето, е необходимо да се поддържа добра хигиена на устройството и водата, която се поставя в резервоара.

Next

【Овлажнители за Въздух】Пречистватели • Цени — Техно Микс

Овлажнител за въздух

Въпреки изтъкнатите предимства е важно да се има предвид, че врящата вода изисква значително повече енергия, отколкото при други уреди. В такъв случай сложете нещо под купата, за да не се намокри килима или масата, върху които е поставена. Помага да избегнете вдишването на замърсяване, полени, бактерии, вируси и алергени. Това може да се постигне чрез използването на овлажнители за въздух. Това, което прави отопляемите помещения през зимата некомфортни за хората, дори и вътре да е приятно топло, е ниската влажност на въздуха. Оборудван е със ситема за безопастност. Как се случва това, какви видове съществуват и начините за правилен избор ще ги разгледаме сега.

Next

Детски овлажнители и йонизатори

Овлажнител за въздух

Например, при 20 градуса по C, един кубичен метър въздух може да побере не повече от 18 грама вода. На 6 или 12 месеца в зависимост от чистотата на използваната в уреда вода. Помага да избегнете вдишването на замърсяване, полени, бактерии, вируси и алергени. Тези прибори не изискват подмяна на отделни аксесоари, като филтри и т. Количеството на водната пара, което въздуха може да побере, зависи от температурата му.

Next

Овлажнител и пречиствател за въздух BEURER LB12

Овлажнител за въздух

През зимата обаче, ниската влажност има обратния ефект. Видове овлажнители за въздух Овлажнителите за въздух се разделят главно на два вида - промишлени и преносими овлажнители. Оптималната влажност на въздуха е изключително важна за правилното функциониране на човешкия организъм, а през зимата, когато отоплението работи денонощно, сухотата в помещенията е под 20%, което се отразява върху благосъстоянието ни. Вентилаторът, който е в непосредствена близост до филтъра, издухва въздух върху него, за да подпомогне изпаряването на водата. При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. Всички от изброените видове са с вграден хидростат, измерващ влажността във въздуха, поддържайки я на определено ниво. Това са малки текстови файлове, които се зареждат в браузъра и се съхраняват на Вашето крайно устройство.

Next

Овлажнители за въздух

Овлажнител за въздух

Освен това, източникът на топлина при лошо проектирани овлажнители може да прегрее и да предизвика стопяване на уреда, течове и пожари, което изисква повишено внимание и контрол при използването им. Йонизаторите подобряват средата, в която расте детето- те йонизират, пречистват, намаляват наличието на прах, цигарен дим, миризми и бактерии в помещението. Ако се направи една проста равносметка, допълнителното овлажняване на въздуха струва много по-малко, отколкото затоплянето му, а това може да спести много средства. Той е съсдаден да предотвратите респираторни проблеми, причинени от прах, замърсяване, бактерии, вируси и други алергени. Те също автоматично ще се изключат в случай на липса на вода в резервоара и действат едновременно като пречиствател и йонизатор. Всички овлажнители са изработени от висококачествени материали и се предлагат в онлайн магазина tehnomix.

Next

New Vapolux овлажнител за въздух LANAFORM

Овлажнител за въздух

Степента на изпаряване от филтъра зависи от относителната влажност на въздуха в помещенията. Преносими овлажнители Преносимите портативни овлажнители за въздух може да варират по размери от малки и леки уреди, до големи, монтирани на пода или на стената уреди. Така значително се увеличава площта на изпаряване. Ултразвукови овлажнители При ултразвуковия овлажнител за въздух се използва метална пластина, която вибрира при ултразвукова честота, с помощта на пиезоелектричен датчик. От своя страна, тази ниска влажност на въздуха може да доведе до неблагоприятни последици за здравето, чрез изсушаване на лигавиците - например изсушаването на лигавицата на носа и гърлото може да доведе до респираторен дистрес.

Next

Детски овлажнители и йонизатори

Овлажнител за въздух

Така тя изтласква водата от резервоара, а специален пулверизатор я превръща във фина мъгла от капчици около един микрон в диаметър която бързо се изпарява във въздушния поток. Функции за удобство в съвременните овлажнители за въздух С течение на времето технологиите се увеличават и се добавят различни функции. Дюзата превръща водата в много фини капчици мъгла. Много лесен за употреба, настройка и почистване, овлажнителят произвежда студена пара от вода и повишава нивата на влажност на въздуха в помещението, гарантирайки спокоен сън на вашето дете. Подобни условия могат да се променят, чрез употребата на специални овлажнители, повишаващи нивото на влага в стаята. Много хора дори не предполагат за ползите и значението на използването на овлажнители за въздух.

Next