PĂ€rsons tunna skivor. Kontakt 2019-12-14

Handla godsaker med hemleverans inom 60 minuter

PĂ€rsons tunna skivor

De viktigaste och mest kÀnda varumÀrkena Àr Scan och PÀrsons. Vegoskivor med pumpakÀrnor Förra Äret utmanade PÀrsons Sveriges alla smörgÄsÀtare med lanseringen av vegoskivor. Genom att erbjuda ett mini-pack som alternativ till den vanliga förpackningen, kan vi möta olika hushÄlls behovsmÀngd av frukostpÄlÀgg samtidigt som vi skapar förutsÀttningar för ett minskat matsvinn Carina Lauer. VÄra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Som producent av Sveriges mest sÄlda pÄlÀgg vill vi kunna erbjuda smarta frukostlösningar för alla typ av hushÄll - oavsett om man bor ensam eller har en stor familj. Fler framgÄngsrika pÄlÀggsprodukter har sedan dess sett dagens ljus och PÀrsons Àr idag marknadsledande inom smörgÄsmat. Förutom att lansera ekologisk skinka och hushÄllsmedwurst Àr vi först i Sverige att lansera ekologisk kalkon inom smörgÄsmat.

Next

PĂ€rsons lanserar Havets skivor

PĂ€rsons tunna skivor

VÄra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. Vi sÀljer, marknadsför och producerar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och fÀrdigmat under starka varumÀrken. Störst andel matsvinn stÄr hushÄllen för som varje Är slÀnger 239 000 ton mat som hade kunnat Àtas, vilket ger konsekvenser för bÄde jordens resurser och för familjers plÄnböcker. Den stÄr egentligen för allt man behöver - en komplett, nÀringsrik mÄltid. PÀrsons miniförpackning med Tunna skivor lanseras i butik under vecka 16 och kommer i smakerna rökt- och kokt skinka och rökt salami med köttursprung Sverige, rökt kalkon med rÄvaruursprung Tyskland samt örtkryddad kyckling med kyckling frÄn Danmark. Genom att addera en miniförpackning till vÄrt sortiment kan alla typ av hushÄll Àta Tunna skivor alla veckor om Äret Carina Lauer Svenskarnas vanor av att slÀnga stora mÀngder mat i onödan har under flera Är varit ett omdiskuterat Àmne och det Àr stÀndigt aktuellt att hitta smarta lösningar.

Next

Om oss

PĂ€rsons tunna skivor

Vi exporterar produkter till ca 50 lÀnder. PÀrsons hade pÄ allvar börjat röra om i kyldiskarna. De tre ekologiska pÄlÀggen kommer i PÀrsons mindre förpackning och Àr en smart lösning pÄ ett ökat matsvinn. Allt fler vill Àta mer fisk men har svÄrt att fÄ in det i sin vardagsrutin pÄ ett bra sÀtt. Tunna skivor hushÄllsmedwurst har svensk köttrÄvara medan rökt skinka och rökt kalkon har sitt ursprung i Europa.

Next

Om oss

PĂ€rsons tunna skivor

Enligt Livsmedelsverket slÀngs 1 miljon ton matavfall varje Är i Sverige. De som gillar fisk har helt enkelt inte haft sÄ mÄnga roliga alternativ frÄn havet att lÀgga pÄ vardagsmackan. PÀrsons Tunna skivor Àr Sveriges mest sÄlda pÄlÀgg. Av de nÀrmare 80 olika pÄlÀggssorterna som PÀrsons erbjuder Àr Tunna skivor Sveriges mest sÄlda pÄlÀgg. Med insikt om att enpersonshushÄll Àr den vanligaste boendeformen i Sverige, lanserar PÀrsons ett mini-pack med sitt populÀra pÄlÀgg Tunna skivor.

Next

Kalorier i PÀrsons Rökt Kalkon Tunna Skivor och nÀringsfakta

PĂ€rsons tunna skivor

Vilken annan matrĂ€tt gĂ„r att variera mer? Taggar: Om oss PĂ€rsons Ă€r en av Sveriges ledande producenter av pĂ„lĂ€gg med produktion i södra Sverige pĂ„ anlĂ€ggningar som rankas som nĂ„gra av de mest moderna i Europa. I princip allt gĂ„r att hitta. Nu lanseras Sveriges mest sĂ„lda pĂ„lĂ€gg — Tunna skivor — i tre ekologiska alternativ: rökt skinka, rökt kalkon och hushĂ„llsmedwurst. Som ledande tillverkare driver PĂ€rsons utvecklingen av nya pĂ„lĂ€gg och nu har Havets skivor, PĂ€rsons allra första fiskpĂ„lĂ€gg nĂ„tt butikernas hyllor. Samtliga nyheter finns nu i butik och har ett rekommenderat konsumentpris Ă€r 29,90 kr för Havets skivor, 24,90 kr för vegoskivor med smak av pumpakĂ€rnor och 33,90 kr för tunnaskivor. VĂ„ra ekologiska Tunna skivor i mindre förpackning skapar förutsĂ€ttningar för just det, sĂ€ger Malin Lindqvist.

Next

Kalkon Rökt Tunna Skivor 200g PÀrsons

PĂ€rsons tunna skivor

Eller gÄ till den lokala slaktaren runt hörnet. VÄra kunder finns inom detaljhandeln samt food service-, industri- och exportsektorerna. Den mindre förpackningen kommer i 5 smaker och Àr Àven en smart lösning pÄ ett vÀxande matsvinn. VÄra hemmamarknader utgörs av Finland, Sverige, Danmark och Baltikum. De mest kÀnda varumÀrkena i Sverige Àr Scan och PÀrsons. Alla varumÀrken, upphovsrÀtt och andra former av immateriella rÀttigheter tillhör sina respektive Àgare. DÄ lanserades pÄlÀggsserien Tunna skivor som blev en formidabel braksuccé.

Next

PÀrsons lanserar ny smart frukostlösning med Sveriges mest sÄlda pÄlÀgg

PĂ€rsons tunna skivor

Genom att erbjuda ett mini-pack som alternativ till den vanliga förpackningen, kan vi möta olika hushĂ„lls behovsmĂ€ngd av frukostpĂ„lĂ€gg samtidigt som vi skapar förutsĂ€ttningar för ett minskat matsvinn, sĂ€ger Carina Lauer. DĂ€rför lanserar nu PĂ€rsons tre ekologiska alternativ av Sveriges favoritpĂ„lĂ€gg Tunna skivor. FrĂ„n en enkel brödskiva med en snabbt ditslĂ€ngd salamiskiva, till en bombastisk utsvĂ€vning av gremolata, granatĂ€pplen, levaine och cornichons. Telefon: 08-725 85 10 Pressbilder h Ă€mtas hĂ€r: PĂ€rsons Ă€r en av Sveriges ledande producenter av pĂ„lĂ€gg med produktion i södra Sverige pĂ„ anlĂ€ggningar som rankas som nĂ„gra av de mest moderna i Europa. Även om informationen pĂ„ denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullstĂ€ndighet eller riktighet och all information, inklusive nĂ€ringsvĂ€rde, anvĂ€nds av dig pĂ„ egen risk. Eko-sortimentet kommer i rökt skinka, rökt kalkon och hushĂ„llsmedwurst i PĂ€rsons förpackning ĂĄ 90-100 gram. Vi exporterar produkter till ca 50 lĂ€nder.

Next

Sveriges favoritpÄlÀgg

PĂ€rsons tunna skivor

De mest kÀnda varumÀrkena i Sverige Àr Scan och PÀrsons. Av de nÀrmare 80 olika pÄlÀggssorterna som PÀrsons erbjuder Àr Tunna skivor Sveriges mest sÄlda pÄlÀgg. SmörgÄsen mÄste vara en av mÀnsklighetens smartaste uppfinningar. Innovationstanken inom företaget har förblivit central. De kom att Àlska hantverket och med utbudet i de svenska kyldiskarna i Ätanke föddes en idé: Varför inte applicera hantverket och kunnandet pÄ smörgÄsmat? Ville man ha bÀttre produkter pÄ mackan fick man snÀllt öppna plÄnboken. Fröet till ett företag som kunde skapa bra och varierad smörgÄsmat för hela familjen, hade planterats.

Next

Om oss

PĂ€rsons tunna skivor

Nu lanseras den i en miniförpackning — perfekt för mindre hushĂ„ll eller barnfamiljer som bara dukar till storfrukost varannan vecka. Men oavsett fantasi, tid och smak Ă€r det Ă€ndĂ„ den goda skinkskivan som gör mackan. Höstens nyheter inom vegosortimentet Ă€r vegoskivor med smak av pumpakĂ€rnor. NĂ€r hantverket fĂ„r stĂ„ i centrum Vi vet alla hur kyldiskarna ser ut i mataffĂ€rerna idag. SĂ„ har det inte alltid varit. Telefon: +46 0 709 72 27 73 Malin. Förutom det praktiska med mini-pack för mindre hushĂ„ll och för familjer som bara dukar till storfrukost varannan vecka, sĂ„ finns det Ă€ven miljömĂ€ssiga fördelar.

Next

Kontakt

PĂ€rsons tunna skivor

Förpackad pÄ ett sÀtt som Àr lika lÀtt att Àta sittande, stÄende, gÄende eller liggande. VÄra kunder finns inom detaljhandeln samt food service-, industri- och exportsektorerna. Kalla fakta: 1996: Företaget PÀrsons grundas. Vi sÀljer, marknadsför och producerar högkvalitativa och ansvarsfullt producerade produkter av gris, nöt, kyckling och lamm liksom charkvaror och fÀrdigmat under starka varumÀrken. Denna 120 g förpackning Àr ocksÄ en smart lösning för familjer dÀr antalet medlemmar kan variera veckovis nÀr barnen vÀxlar mellan att bo hos bÄda sina förÀldrar.

Next