Petter bjørklund kristiansen. Katastrofe (sanger) 2019-12-02

Gro Harlem Brundtland

Petter bjørklund kristiansen

», en singel fra Innertier. Kristiansen startet, ifølge karrieren med hip hop-bandet Lok Allé i 2004. Bjørklund Kristiansen orker ikke tanken på hvordan hverdagen vil bli dersom han ikke kommer minst like langt som Thorbjørnsen. En mer ubrukelig dansemann tror jeg ikke du finner! Nå skal ikke dette virke som et slags minneord i en begravelse, for det er det absolutt ikke. En annen suksess var singelen «Typisk norsk» i samarbeid med fiolinisten og Eurovision Song Contest-vinneren Alexander Rybak. Det er jeg, som en ekte gammel Paradise-deltager ville sagt det, 110% sikker på. Sangen førte til en annen utgivelse 2012, da hadde ham med i sin sang «Backpacker».

Next

Spellemann

Petter bjørklund kristiansen

Petter Bjørklund Kristiansen mest kjent under artistnavnet Katastrofe er en norsk sanger og låtskriver. Der endte sangen på tredjeplass. Originating from in Norway, he is signed to Norway. Sangen førte til en annen utgivelse 2012, da Robin og Bugge hadde ham med i sin sang «Backpacker». «For en fantastisk mann, for en fantastisk karriere 200.

Next

Katastrofe (sanger)

Petter bjørklund kristiansen

Jeg skal være med i Skal vi danse på Tv2 til høsten!!!!! Med økende popularitet fikk Katastrofe suksess i 2014 på med «Bleik og sur». Gro har helt rett, det er typisk norsk å være god. Kristiansen startet sin musikalske karriere i 2008 med sangen «Vi prekæs» med Isabella Leroy. Katastrofe var gjesteartist på «Si ja! Dagbladet : Katastrofe, alias Petter Bjørklund Kristiansen, er strømmet mer enn 50 millioner ganger. Ingen harselas - Dette er ikke noe harselas over den norske folkesjela, men en hyllest til oss nordmenn.

Next

Spellemann

Petter bjørklund kristiansen

Røde løpere er kleint, så det styrer jeg helst unna, forteller han avisen 15 år etter at eventyret startet. Disse har i en årrekke samarbeidet og produsert mang en hit. Vi syter og klager, men likevel så blir vi her oppi i nord. Dette førte videre til en opptreden ved åpningen av. Hylles av Staysman Stian «Staysman» Torbjørnsen legger lørdag kveld ut en hyllest til kompisen på Facebook. I kveldens episode av «Hver gang vi møtes» slipper Petter Bjørklund Kristiansen 30 nyheten om at han er ferdig med «Katastrofe» etter 2019, skriver. Men hvorfor kaller han seg «Katastrofe», låter det så ille, da? Vi nordmenn vinner jo i lotto hver eneste dag, sier Kristiansen om nordmenn som et rasjonelt og stolt folkeferd.

Next

Katastrofe på Nardo

Petter bjørklund kristiansen

Men navnet har hengt ved meg fra jeg var rundt 14 år. Det er bare første- eller andreplass som gjelder. Fredrikstad for the win, skrev Fredrikstad-artisten på sin private Facebook-profil da han avslørte nyheten. Fra vår første spillejobb sammen i Mysen foran 60-70 mennesker inne på en liten klubb, til vårt første samarbeid «brun og blid» som resulterte i oppfølgeren «bleik og sur» som sørget for at klubben vi spilte på noen år tidligere brått var bytta ut med 100. Det bekreftet han selv på sin Facebook-profil torsdag ettermiddag. Mediehuset Dagsavisen Sjefredaktør og adm. I 2016 toppet Katastrofe for første gang med «».

Next

Petter Kristiansen

Petter bjørklund kristiansen

«Tusen takk for alle de fine minnene du har gitt meg, Pett er. Andre hitliste-suksesser inkluderte «Maria» i 2014 og «Pattaya» i 2015. » «Artisten Katastrofe er ferdig, men multitalentet Petter Bjørklund Kristiansen lever videre. Petter Bjørklund Kristiansen, bedre kjent under artistnavnet Katastrofe kommer til FastLane Festival i august. Katastrofe var gjesteartist på «Si ja! Katastrofe hjalp til å skrive sangen «En godt stekt pizza» som deltok i Melodi Grand Prix 2015.

Next

Katastrofe på Nardo

Petter bjørklund kristiansen

Det vil nok føles bedre enn å ryke i tredje program, sier han. I 2015 samarbeidet han med , vinnere av. Fra 2020 vil jeg konsentrere meg om å hjelpe andre, drive plateselskap, skrive låter og produsere. Solokarrieren startet med låten «Vi prekæs» i 2008, og i 2014 solgte Staysmans «Bleik og sur», som var et samarbeid med Staysmann og M. Det er produsenten Erik Smaaland som gjør så godt han kan, sier Petter Bjørklund Kristiansen. En annen suksess var singelen «Typisk norsk» i samarbeid med fiolinisten og.

Next

Kjendis

Petter bjørklund kristiansen

Vi var redd for det rent juridiske, så vi etterligner henne. Og altså Plankebyens helt egne «Katastrofe». Jeg gikk på et breakdance-kurs da jeg var 14-15 år, men der fikk jeg beskjed om at det sikkert finnes noe annet for meg som passer bedre, ler han og legger til: — Men de sa det på en hyggelig måte, altså. Find sources: — · · · · May 2016 Not to be confused with American rapper Petter Bjørklund Kristiansen, born 14 May 1989 in better known by his Katastrofe, is a singer and songwriter. I 2013 ble han igjen med som gjestesanger på hit «Brun og blid» med M. Jeg har aldri hatt behov for oppmerksomhet rundt meg. Contentious material about living persons that is unsourced or poorly sourced must be removed immediately, especially if potentially or harmful.

Next

Petter «Katastrofe» Bjørklund Kristiansen er klar for Skal vi danse

Petter bjørklund kristiansen

Han takker for minnene og berømmer Kristiansen for å gi seg på topp. Men jeg tenker at det blir gøy å prøve noe nytt, og det er også et pluss at det er i underholdningsbransjen. Det lyktes ikke Dagbladet å få kommentar fra Gro Harlem Brundtland. Så jeg går all in. Det ligger an til høy partyfaktor og hæla i taket — garantert leven, ifølge arrangøren. Tilværelsen som bakmann er nydelig.

Next