Psykologian valintakoe 2020. Psykologia 2020-01-12

Psykologian laitos ‚ÄĒ Kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta

Psykologian valintakoe 2020

Hänet kuitenkin otetaan huomioon todistusvalinnassa, mikäli kynnysehdot täyttyvät. Yleispäteviä ja kaikille toimivia lohdutuksen sanoja ei ole. Psykologian opinnot ovat päätoimista opiskelua. Turun yliopisto Suomi tai saame äidinkielenä vähintään arvosanalla M. Hänet kuitenkin otetaan huomioon todistusvalinnassa.

Next

Valintakoetietoja

Psykologian valintakoe 2020

Huomaathan, että kaikkiin tehtäviin ei ole saatavilla esimerkkivastauksia tai arvosteluperusteita. Vanhamuotoisesta reaalista ei voi saada pisteitä. Todistusvalinta on ehdollinen, kunnes hakijan saamat pisteet ja hakukelpoisuus on tarkastettu lopullisesta tutkintotodistuksesta. Mikäli todistusvalinnassa jää paikkoja täyttämättä, vapautuneet paikat siirretään valintakoevalintaan. Kunkin opiskelijan on mahdollista suorittaa tutkintonsa yhteydessä ns. Rajallista valmistautumisaikaa ei kannata haaskata esimerkiksi luentojen kuuntelemiseen, koska opit asiat tehokkaammin ja omassa tahdissasi Mafynetin teoriaosuuksista. Aikaa valmistautumiselle jää siis vain noin kuukausi.

Next

valintakoe

Psykologian valintakoe 2020

Hakija voi saada pisteitä useammasta eri kielestä. Unien biologia, psykologia ja kulttuuri esille tuoreessa teoksessa Jyväskylän - Psykologian laitos. Promootiota on kutsuttu akateemisen työn. Yhdestä aineesta voi saada pisteet vain kerran. Tutkimus kohdistuu eritoten oppimisen ja opettamisen, lasten ja nuorten kehityksen, psykoterapian ja työelämän tutkimukseen sekä aivotutkimukseen. Itä-Suomen, Jyväskylän, Tampereen tai Turun yliopistoon hakevan on osoitettava kielitaitonsa suomen kielessä. Hakijoiden käyttöön annetaan perustaskulaskin ns.

Next

Psykologia

Psykologian valintakoe 2020

Kynnysehto on tietyn ylioppilaskokeen hyväksytty suoritus tai sen suorittaminen tietyllä arvosanalla. Lisäksi äidinkieli vähintään arvosanalla M. Psykologeista valtaosa työskentelee kuntien ja valtion palveluksessa: terveyskeskuksissa, mielenterveystoimistoissa, kouluissa, sairaaloissa, kasvatus- ja perheneuvoloissa tai työ- ja elinkeinotoimistoissa. Kynnysehdot Helsingin yliopisto: Pitkä matematiikka vähintään arvosanalla C tai lyhyt matematiikka vähintään arvosanalla E. Lisäksi saksa tai suomi äidinkielenä vähintään arvosanalla 8. Suoravalinnalla tarkoitetaan todistukseen perustuvaa valintaa, jossa tutkinnonsuoritusoikeus annetaan suoraan tietyn aineen tietyn arvosanan perusteella. Tälle sivulle on koottu tiedot vuoden 2020 yliopistokoulutusten todistusvalinnoista.

Next

Aikaisempia valintakoetehtäviä

Psykologian valintakoe 2020

Lisäksi Helsingin yliopiston psykologian maisteriohjelma on valintakoeyhteistyössä edellä mainittujen hakukohteiden kanssa. Kokeesta saadut raakapisteet on skaalattu välille 0,00 - 72,00 niin, että valintakokeen teoreettinen maksimi. Psykologian valintakoe 2020 Psykologian kandidaatti- + maisteritutkinnon yhteisvalinnassa ovat keväällä 2020 mukana Helsingin, Itä-Suomen, Jyväskylän, Tampereen ja Turun yliopistot. Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Hakijat voivat tarkistaa oman tilanteensa myös kirjautumalla Oma Opintopolku -palveluun osoitteessa opintopolku. Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Biolan käymälät sekä ratkaisut jätevedenpuhdistukseen ja aurinkoenergiaan Psykologian pääsykoe.

Next

Psykologian valintakoeuudistus tuo hakijat samalle viivalle

Psykologian valintakoe 2020

Hakijan tulee sitovasti ilmoittaa valitsemansa koepaikkakunta hakulomakkeella. Tärkeää tietoa niille kaikille, ketkä aikovat hakea keväällä 2018 opiskelemaan psykologiaa! Tämän ristiinopiskelun kautta voit osallistua kursseille, yhteisiin projekteihin ja rakentaa yksilöllistä osaamistasi. Hakija voi saada pisteitä useammasta eri kielestä. Kyseessä ei kuitenkaan ole yhteisvalinta. Psykologian yhteisvalinnassa 70 % aloituspaikoista on avarattu ensikertalaisille. Katariina: Soveltava psykologia ja yrittäjyysopinnot. Yhteiskunnan ja terveyden tutkimuksen kentällä tiedekunta tuottaa ajankohtaista ja kriittistä tutkimusta, jolla on itsenäistä arvoa yhteiskuntaelämän ongelmiin vastaamisessa.

Next

Psykologia

Psykologian valintakoe 2020

Vierailija: Ajattelin avata ihmiset eivät olisi jo ihan kesäfiiliksissä vaan jaksaisivat kertoa :D yliopistojen sivuille ainakaan. Matematiikasta voi saada pisteitä vain pitkästä tai lyhyestä matematiikasta. Kevään 2019 korkeakoulujen yhteishaku päättyi 3. Psykologian alan opiskelijan opinto-ohjelmaa täydentävät esim. Hänet kuitenkin otetaan huomioon todistusvalinnassa, mikäli kynnysehdot täyttyvät.

Next

Muutokset lääkishaussa 2020

Psykologian valintakoe 2020

Aineet tuottavat kuitenkin pisteitä hyvin erisuuret määrät ja parhaat pisteet saa yhdistelmällä fysiikka + pitkä kieli. . Yhteiseen valintakokeeseen tulee uutena soveltava osio, joka tehdään kokeen aikana saatavan materiaalin pohjalta. Valintakokeessa voi olla myös laskemista vaativia tehtäviä. Anna palautetta uusista verkkosivuistamme: kysymyksiä, risuja, ruusuja - kerro ja vaikuta. Lääkärintodistuksia ei liitetä koesuoritukseen eikä tietoa vammasta välitetä kokeen tarkastajalle.

Next