Puff den lille dragen tekst. Philip Kruse 2019-12-04

Se Love in a Puff 2010 Med Norsk Tale

puff den lille dragen tekst

Sangen finner sted «ved sjøen» i det fiktive landet Honalee Leonard Liptons stavemåte. Nu er han her foreløbig selv for en tusmørkestund. Og så ropte de: Stopp den lille kenguru, før den hopper igjen. Flerstemt visesang er noe eg ikkje liker, med unntakk selvfølgelig. I en bokversjon fra av Yarrow, Lipton og illustratøren har historien fått en lykkeligere slutt. Han tittet bort på veien, så la han seg på svøm, og dukker sikkert opp igjen i andre gutters drøm. Lat oss alle synge med på norsk: Puff den lille dragen, bor i et vann jaaaaa ved siden av det store hav i et fjernt og fremmed land.

Next

Peter, Paul & Mary

puff den lille dragen tekst

Selv har han faktisk lavet børneteater før, men gætter på, at det snarere er hans direkte og enkle udtryk fra andre sammenhænge, teatret gerne ville låne. Der stod han ved stranden med tårer på sitt kinn, hans såre brøl ble kun besvart av nattens kalde vind. Alt er forbi C G Em for drager lever tusind år. Og skyerne og stjernerne på himlen er der også forskel på. Ellers er jeg er jeg en glad og humørfyldt pige som har mange forskellige interesser. Hun bor i et hus på en tåget og mørk strand - uden pizza, PlayStation og pylre-erfaring. Den gik og den gik, over bakker, ned i dale, i gennem store skove og den svømmede igennem store søer.

Next

Philip Kruse

puff den lille dragen tekst

Alt i parantes seier du med ei veldig ljos og trist røyst. Konger og prinsesser har dem ofte ved sitt bord. Er egentlig lite glad i flerstemt sang. Stopp den lille kenguru, før den hopper igjen. Man ferdes trygt og uten frykt med Puff som følgesvenn. Antakelsen ble påstått å stamme fra et brev fra et medlem av offentligheten som ikke selv redegjorde nærmere for sitt kjennskap til emnet til i. I bekreftet fra Peter, Paul and Mary sangens uskyld.

Next

Fyldepennen

puff den lille dragen tekst

Og så har drengen pludselig fået en fantasi og en ven at støtte sig til, lege med og få mod fra. Begge versioner kan høres fra youtube klippene under hver tekst. Det er Skægspires 25 års jubilæumsforestilling, den kendte skuespiller og instruktør er blevet betroet. Med tre brødre sad den lille Anders ikke selv meget alene i en sandkasse og klappede fæstninger med skovl og kedsomhed. Og jeg fikk en kenguru, som en premie for det.

Next

Puff den magiske drage

puff den lille dragen tekst

G Bm C G Puff, du er alene. C G Em A7 D7 G Men kære Puff, jeg bli'r jo aldrig som et barn igen. Da vi så kom i fengsel Ble kenguruen sur Og den sprang full av lengsel Over fengselets mur Så ropte alle: Stopp den lille. Dragons live forever but not so little boys Painted wings and giant strings make way for other toys. Puff, på vores rejse så vi et slot, hvor prinser og prinsesser boede nej, hvor var det flot.

Next

Puff, the Magic Dragon

puff den lille dragen tekst

Samtidig er indholdet, sammen med navnet Puff måske netop det, der giver sangen sin dobbelte betydning. Sa at ungen var min, og ga meg den i et bånd. Puff den lille dragen Refreng G Bm C G Puff den lille dragen bor i et vann C G Em A D ved siden av de store hav i et fjernt og fremmed land G Bm C G Puff den lille dragen lykkelig og fri C G Em A D G et magisk dyr fra eventyr i guttens fantasi Vers G Bm C G Sammen har de krysset hvert hav fra syd til nord C G Em A D Konger og prinsesser har dem ofte ved sitt bord G Bm C G Tyver og pirater rører aldri dem C G Em A D G Man ferdes trygt og uten frykt med Puff som følgesvenn Refreng G Bm C G Puff den lille dragen bor i et vann C G Em A D ved siden av de store hav i et fjernt og fremmed land G Bm C G Puff den lille dragen lykkelig og fri C G Em A D G et magisk dyr fra eventyr i guttens fantasi Vers G Bm C G Drager lever evig mens gutter blir til menn C G Em A D og evnen til å drømme blir av mange lagt igjen G Bm C G Lenge ventet Puff før han skjønte det var slutt C G Em A D G for ingen kom den trolldom som de hadde var nå brutt Refreng G Bm C G Puff den lille dragen bor i et vann C G Em A D ved siden av de store hav i et fjernt og fremmed land G Bm C G Puff den lille dragen lykkelig og fri C G Em A D G et magisk dyr fra eventyr i guttens fantasi Vers G Bm C G Der stod han ved stranden med tårer på sitt kinn C G Em A D hans såre brøl ble kun besvart av nattens kalde vind G Bm C G Han tittet bort på veien så la han seg på svøm C G Em A D G og dukker sikkert opp igjen i andre gutters drøm Refreng G Bm C G Puff den lille dragen bor i et vann C G Em A D ved siden av de store hav i et fjernt og fremmed land G Bm C G Puff den lille dragen lykkelig og fri C G Em A D G et magisk dyr fra eventyr i guttens fantasi. Der er nogen med lyst hår, rødt hår eller sort hår. Verken Lipton eller Yarrow husker verset i detalj, og papiret som ble forlatt i Yarrows skrivemaskin i har siden gått tapt.

Next

Fyldepennen

puff den lille dragen tekst

A7 D7 Nej, hvor var det flot. Alt er forbi for drager lever tusind år. Teksten er oprindelig engelsk og oversat til dansk af Per Borgsten. Den nåede desuden op som nr. Vi fandt en skat med sølv og guld — og delte, du og jeg.

Next

Philip Kruse

puff den lille dragen tekst

Lidt mere rod i geledderne. Han mottar fremdeles for sangen. A7 D7 Hvor er min fantasi? Puff, the magic dragon lived by the sea And frolicked in the autumn mist in a land called Honah Lee, Little Jackie paper loved that rascal puff, And brought him strings and sealing wax and other fancy stuff. Man ferdes trygt og uten frykt med Puff som følgesvenn. Inklusive den kendte Puff-sang, bare rolig, dog med en lidt anden tekst, end vi kender.

Next

Fyldepennen

puff den lille dragen tekst

Sangen forteller historien om den aldersløse dragen Puff og hans lekekamerat Jackie Paper som ble stor og mistet interessen for barndommens fantasi. Lange historier om Dracula og vampyrer og den slags meget farlige væsener, som jeg pludselig selv kunne kontrollere i fantasien, husker han og tilføjer: - Det er også det, som giver drengen i stykket en kæmpe følelse af magt. Han lånte Yarrows skrivemaskin for å få diktet ut av hodet. Dragen blev så glad og skyndte sig alt hvad den kunne hjem til sin mor, i gennem søerne, i gennem skovene, ned i dalene og over bakkerne. I sluttet Yarrow seg til og og de ble. Innlegget sprer bevisst usannheter eller på annen måte oppfattes som upassende. Puff selv, hvis han hadde blitt spurt, ville sikkert vært enig.

Next