Putous 2020 näyttelijät. Putous 2019-11-30

Putous (11. tuotantokausi)

putous 2020 näyttelijät

Bändinä soitti sekä solistit ja. Kolmannen jakson yllätystehtävässä vieraili rap-artisti Rikkinäisessä tarinassa. Kolmannessa jaksossa vierailivat ja ensimmäisellä tuotantokaudella mukana ollut. Heidän tilallaan nähtiin , ja. Sarjan toinen tuotantokausi julkaistiin 12. Ohjelman juontajana jatkoi Roope Salminen. Juontaja Salmisen kasvojen piilottelu oli Hämäläisen hahmolle vaikeaa, sillä vauvana häntä hämmensi menetetty näköyhteys.

Next

Putous 2015

putous 2020 näyttelijät

Neljännessä jaksossa vierailivat laulaja ja juontaja. Edellisellä kaudella mukana olleet , ja ilmoittivat, että he eivät ole mukana kymmenennellä kaudella. Dueton Ymmin kanssa lauloi , ja unkarilaista tutkijaa esitti sarjan käsikirjoittaja, näyttelijä. Vuoden sketsihahmo-kilpailun voitti Ernest Lawsonin Poliitikko Pentti Olavi Liitikko. Ohjelmaa juonsi kuudennella kaudella juontajana aloittanut Heikki Paasonen. Neljännessä jaksossa nähtiin ja esittämässä Pirreä ja Hansua -tv-sarjasta. Sydäntä lähellä ovat vapaus, korut ja lapsenlapset Viktor ja Emma.

Next

Uudet Putous

putous 2020 näyttelijät

Ensimmäisellä tuotantokaudella yllätystehtävä oli melko yleinen, mutta toisella ja kolmannella tuotantokaudella se nähtiin paljon harvemmin. Ensimmäisessä jaksossa nähtiin imitoimassa Vara-Veskuna. Seitsemännessä jaksossa vierailivat , , , , , , , , , , , , , , kuudennella tuotantokaudella mukana ollut sekä Putouksen historian pisimmän, yli 20 minuuttia kestäneen Linnan juhlat -sketsin juontajina ja. Viidennen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa vierailivat imitaattori presidentti ja ensimmäisellä tuotantokaudella mukana ollut laulaja. Uuden Putouksen näyttelijäkaarti koostuu Niemisen lisäksi kuudesta viimevuotisesta kasvosta: ruudussa sekoilevat Joonas Nordman, Ville Tiihonen, Essi Hellén, Jenni Kokander, Mari Perankoski ja Kari Ketonen. Toisen kauden tapaan Saariluoma juonsi sketsihahmokilpailun myös kolmannella kaudella.

Next

Putous (10. tuotantokausi)

putous 2020 näyttelijät

Kun ruokalassa oli tullut palohälytys, nainen oli todennut, että ei hätää, Kokander pelastaa, Jenni kertoo iloisena. Seitsemännellä kaudella sketsihahmokilpailu uudistui siten, että kahden ensimmäisenä pudonneen hahmon näyttelijät jatkoivat kilpailussa uudella kakkoshahmollaan. Pikahahmot Ultra Bra - Sinä lähdit pois laulaminen seitsemällä eri kielellä 6. Viidennellä kaudella alkusketsi oli parodia, kuudennella kaudella alkusketsejä esitettiin jälleen enemmän ja kymmenennellä kaudella taas vähemmän. Se on saanut korkeita katsojalukuja, ja vuonna 2013 se oli Suomen katsotuin viihdeohjelma. Hän on ehtinyt näytellä muun muassa Ylen Aikuiset-sarjassa. Neljännessä jaksossa vierailivat ja esittäen -sarjan Hansua ja Pirreä.

Next

Putous 2015

putous 2020 näyttelijät

Putouksen yhdestoista ja toistaiseksi viimeisin tuotantokausi päättyi toukokuussa 2019. Näyttelijöinä jatkoi seitsemänneltä kaudelta Amurin Enkeli sketsihahmona. Juontajana jatkaa , sekä näytteljänä jatkaa ja paluun tekee. Kauden neljännessä jaksossa vierailivat , ja Huippuemäntä hakusessa - sketsissä ja Tiili - sketsissä sekä sketsihahmoinsertissä. Heikki Ranta on nähty muun muassa Subin Rantabaari-sarjassa ja monissa teatterirooleissa Helsingin kaupunginteatterissa. Näyttelijöinä jatkoivat kymmenennellä kaudella ohjelmaan liittyneet näyttelijät lukuun ottamatta Hämäläistä, Lehtistä ja Lavikaista.

Next

Putous

putous 2020 näyttelijät

Kuudennessa jaksossa vierailivat koomikko-näyttelijä , laulaja , rockyhtye ja taikuri sekä sketsiryhmä. Hylätty hahmo Sokkotreffien esittäminen Ernestin johdolla. Sketsin lisäksi on esitetty myös alkusketsi ennen Putouksen alkutekstejä. Roope Salmisen kotibileiden erikoinen vieraslista Työhaastattelu assistentiksi annettuja lauseita käyttäen 3. Entiset ankkurit ja olivat ankkureina ensimmäiseltä kaudelta aina viidenteen kauteen saakka sekä ja kuudennella ja seitsemännellä kaudella. Ohjelman tuottajan mukaan on järkevämpää, että tuotantokaudella esiintyy täysin uusi näyttelijäkokoonpano kuin että muutama vanha näyttelijä jatkaa. Tuotantokauden sketsihahmoksi Improvisoitu kevätlaulu yllätyssanoja käyttäen 8.

Next

Putous

putous 2020 näyttelijät

Yhdennellätoista kaudella kaksi eniten ääniä saanutta näyttelijää joutuivat näytön paikkaan. . Kymmenennen kauden ensimmäisessä jaksossa vieraili Munamiehenä Toisessa jaksossa vierailivat Sanna-Raipe Helmisenä. Kolmannessa jaksossa vieraili Ansa Kynttilän kanssa. Osa katsojista otti kuitenkin kilpailun tosissaan, minkä myötä se laajeni ohjelmassa suurempaan rooliin.

Next

Putous (11. tuotantokausi)

putous 2020 näyttelijät

Kauden viimeiset jaksot keräsivät reilusti yli miljoona katsojaa. Mukana on viisi uutta kasvoa, jotka ovat Antti Tuomas Heikkinen, 33, Linnea Leino, 25, Malla Malmivaara, 36, Heikki Ranta, 33, ja Mikko Töyssy, 38. Seitsemännen tuotantokauden aloitusjaksossa vieraili viidellä ensimmäisellä tuotantokaudella mukana ollut. Tulikokeen tehtävissä näyttelijät joutuvat improvisoimaan annetun tehtävän; esimerkiksi keksimään vitsejä, räppäämään tai laulamaan. Kuudennella ja seitsemännellä kaudella yllätystehtäviä nähtiin jälleen harvemmin.

Next

Putous 2015

putous 2020 näyttelijät

Putous-näyttelijät yrittivät pohtia, miten ohjelman nimi on syntynyt. Putouksen historian ensimmäinen vierailija on ensimmäisen kauden 6. Sen verran hän lupaa, että hahmo on aina ajankohtainen. Jokaisessa jaksossa oli oma teemansa, jonka mukaan myös vieraat oli valikoitu. Puolestaan yhdeksännellä kaudella yllätystehtävä palasi yhdeksi jaksoksi.

Next