Pynt til konfirmasjon. Konfirmasjon. 2020-01-04

Din Pynt

Pynt til konfirmasjon

Da må du ta en titt her. Les også: Bidragsytere snuppedupp Sissel Bjerga, nyter livet på landet i sitt renoverte hus i barndomsbygda sammen med mannen og deres to gutter. Små sko kan fint brukes som vaser. Store papptallerkener med Ananas motiv hvor ananas-printet er i metallic gull. Står støtt på bordet med sin runde fot. Konfirmasjonspynt for enhver smak Konfirmasjonsdagen er en stor dag, og det er ofte høye forventninger knyttet til denne dagen.

Next

Pynt Til Fest

Pynt til konfirmasjon

Tråden er av bomull og vi har disse i mange forskjellige farger. Vi har også flotte konfirmasjonsinvitasjoner i ulike design og gjestebøker hvor gjestene kan skrive sin egen hilsen til konfirmanten. Satt sammen av over 30 forskjellige blomster, i neon-farger, kommer du garantert til å bli festens midtpunkt. . Det er en dag som feires sammen med familie og de nærmeste, med mat, kaker, gaver og taler.

Next

Konfirmasjon.

Pynt til konfirmasjon

Da får du mange servietter for pengene, og du kan velge i et hav av farger. Enkle, men fine på bordet og til en pris som er overkommelig for de fleste! Står støtt på bordet med sin runde fot. Lysestaken er produsert i keramikk, og har en sølvblankt finish - leter du etter elegante og dekorative lysestaker i sølv til selskap, er disse helt supre til selskapsbordet! Serviettene gjør ofte mye ut av seg, og kan virkelig være prikken over i-en på et pent dekket bord. Disse er helt ypperlige til sommerens grill-tilstelninger, eller til å ha med på hytta, i båten, på camping eller til å ha. Lag en morsom candybar til konfirmasjonsselskapet. Avkjøl til 45 grader og rør inn usaltet smør.

Next

Konfirmasjon

Pynt til konfirmasjon

Stolte foreldre med flott konfirmant. . Vi jobber ivrig hver eneste dag - for å gjøre alle kunder like fornøyde som vi ønsker å være selv! Både og servietter til konfirmasjon finner du hos oss, og de er tilbehørsprodukter av hverandre. . Kostymer til barn og voksen Ved siden av å ha et stort utvalg til og festutstyr så har vi også et stort utvalg av , ansiktssminke og annet kostymetilbehør.

Next

dåpsservietter, konfirmasjonservietter, bryllupservietter, festservietter,

Pynt til konfirmasjon

Trenger du hjelp eller ønsker å bestille, kan du ringe vårt kundesenter på telefon 800 80 111, så hjelper vi deg. Ta opp igjen blomster-temaet i bordkortene, og lag små buketter til hver kuvert. Et annet godt tips til pynt i konfirmasjon er å henge opp vimpler og bannere, eller annen type takpynt i lokalet hvor dere skal ha konfirmasjonsfesten. Lageret til Dekorama ligger rett utenfor Tønsberg, og vi sender alt fra vårt eget lager. Skåret ut 100% nøyaktig med laser Brettekant på midten er ferdiglaget Trenger ingen bordkortholder Trenger ingen saks eller andre verktøy 10 stk. Her kan man velge å plukke inn fra hagen eller kjøpe blomster i blomsterbutikk. Det flotteste er når dekorasjonene følger en rød tråd, fra ballonger til.

Next

Konfirmasjonspynt

Pynt til konfirmasjon

Den ene siden er uten utskjæringer, og har god plass til gjestenes navn. Sissel har vært på instagram i noen år og er grunnen til at vi andre er blitt hekta. I tillegg skal man dekke et festlig konfirmasjonsbord og pynte i lokalet. Det kan være morsomt med uventede innslag på festbordet. Vi hadde en fantastisk feiring med nydelig vær og deilig mat.

Next

Pynt til konfirmasjon: 3 stiler, 3 prisklasser

Pynt til konfirmasjon

Vi har bygget erfaring siden 2005 både når det kommer til gode leverandøravtaler, effektivt varelager og sikker innpakking slik at produktene du bestiller kommer frem hele og fine - tidsnok! Innprintet er gull på kremhvit bakgrunn og gir et særdeles elegant preg. Hvis det er hula-hula-party på gang, så er man nesten nødt til å ha noen hule kokosnøtter å drikke av. . Mad Muff Pie anbefales virkelig uansett hvilken anledning man skal feire noe — det er desserten alle liker, og som alltid blir spist opp! Vi har valgt duse farger, men her kan konfirmanten gjerne få velge selv. De har en kullsort kant, med grillrist- og glødende kull-motiv i midten. Vi ønsket å skape harmoni og ro med å velge en fargeskalaen natur, dus blå og hvitt. Dette vil gi en utrolig fin effekt når flere lys har brent opp og gammel stearin ikke er fjernet.

Next

Pynt til konfirmasjon

Pynt til konfirmasjon

Det kan være lurt å kikke litt på internett sammen med konfirmanten for å finne inspirasjon. . Bordkortholdere - sølvhjerte måler ca. Liker du å være litt kreativ? Sort bestikk og dekkebrikke i sjøgress skaper det moderne utrykket. Vi tror du liker disse. Robust og lekker lysestake til kubbelys som også passer til kronelys Det er hull i midten av staken, slik at krone- og stearinlys vil passe.

Next

Pynt Til Fest. Tips, inspirasjon og gode ideer til din fest.

Pynt til konfirmasjon

Bordkortholdere - gullhjerte måler ca. . Enten du ønsker ensfargede servietter i rosa, blå, hvit, grå eller annen farge eller om du er på utkikk etter servietter med motiv, finner du dem her. Altså både miljøvennlig og lekkert. Uansett hvor dere har middagen, så vil det nesten alltid være muligheter for å pynte bordet.

Next