Rakas vanha valkoinen taloni. Mitä kivaa tehdään? 2019-12-03

Mitä kivaa tehdään?

rakas vanha valkoinen taloni

Toivottavasti ensi vuosi tuo eläkeen jo käteeni. Osaa hurmata äijämäisellä charmillaan ja nappisilmillään jokaisen naapurin tummun. Entinen koirani Tahvo ne kesytti, mutta pieni ja pirteä Bertta pistää semmoisen metelin, ettei niiden ruokkiminen tänä talvena taida onnistua. Nuoriso opetti minulle, miten Youtubeen saadaan omia filmejä. Jo pitempään suunnitteilla ollut mökkijuttu kuvattiin viimein.

Next

Valkoinen Puutalokoti

rakas vanha valkoinen taloni

Näillä voi jo tehdä näyttävän korin tai amppelin. Saisi muuttua lumeksi niin saataisiin valkea joulu - eikä hukuttaisi pian tulvaan taloinemme! Uudenvuoden ja loppiaisen väliin jäi sopivasti muutama yhteinen vapaapäivä, joten lähdettiin miehen kanssa mökille. Kiukaassa on peltinen irtoluukku, jota pidetään lämmittämisen aikana ilmavassa asennossa. Siirrä vasemman reunan lanka keskimmäisten ali ja lenkin läpi. Toivon, että lumi narskuu kenkien alla ja maisema on valkoinen. Minustakin ne ovat niin uljaita tyyppejä ja varmoja kesän tuojia.

Next

Musta mökkini kallion laella

rakas vanha valkoinen taloni

Kukka sai nimen tohtorin mukaan. Työtäni on nähdä asiat kauniilla tavalla. Tapaan sinut kerran, toisen kerran ja huomaan tulevani jo kolmatta kertaa. Seuraavan päivän aamu-uimarit saavat vielä sihahtavat löylyt. Olen päättänyt kuvata niin paljon, kuin pystyn - sillä muutoin eivät hetket voisi jäädä elämään. Nythän elellään taas kukkeita sadonkorjuun aikoja. Vihdoin on joulu juhlittu ja vuosi vaihdettu.

Next

Villa Päivärinne

rakas vanha valkoinen taloni

Haaveilija eli meidän toinen poikanen, se joka asuu omissa ajatuksissaan ja istuu joka ainut aamu boksereissa ja vasta toinen sukka jalassa muiden jo odottaessa autossa. Vaikka kovasti remppa on vienyt ajatuksia, en ole voinut välttyä ajautumasta ihmettelemään luontoa. Mikään ei maistu paremmalle, kuin nuotimakkara ja rapeaksi paahtuneet kinkkuvoileivät. Eipä olisi itsellä tullut tämäkään kuvakulma mökillä mieleen - huippuotos! Uusi vuosi - siitä tulee hienoin ikinä! Olen luullut, että se on käsi, mutta ystävät muistelevat muuta. Olen tavannut ihania ihmisiä - saanut olla vieraana heidän kodeissaan, mökeillään, saunoillaan.

Next

Rakas vanha valkoinen taloni: 2020

rakas vanha valkoinen taloni

Olin unohtanut raportoida jonkun sovitun asian heille määräaikaan mennessä. Nyt on sitten sovittu, että loppilainen hirrenveistäjä tekee meille hirsikehikon, kooltaan 3 metriä kertaa 3,5 metriä, lyhyillä nurkilla ja lohenpyrstöliitoksilla. Minä, hassu ihminen sitten heti kokeilemaan. Mutta hei löysin dansukkerin sivuilta hyvältä vaikuttavan kanelijuustokakun ohjeen, testiin menee jossain vaiheessa: Ihanaa joulun odotusta koko poppoolle, täällä satelee räntää, mutta kun oikein katsoo niin näyttää lumelta: kirjoitti. Pieni perheeni asuu valkoisessa puutalossa - kylämäisessä kaupungissa. Jos kastelet joulutähteä liikaa, lehden kärjet alkavat nuokkua.

Next

Ruusukumpu

rakas vanha valkoinen taloni

Tietääkö kukaan, mikä on se pivo, missä pyy on parempi kuin kymmenen oksalla? Ja mitkä herkut jälleen kerran, lurps. Kartoitimme myös mökin keskeneräisiä kohtia. Ihana öttiäinen ja silottaa kovasti tietä muille kirpuille. Tiedä mikä kuuluisa elokuvantekijä minusta vielä kehittyy ; ; ; Uneliasta marraskuun sadepäivää vaan sinnepäin! Upota ruukku kukkia myöten noin 30- asteiseen veteen ja anna juoda tunnin ajan. Jos taas tekee joka toisen peilikuvana, tulee kahdesta solmusta kaksoistasosolmu, joka on myös perussolmu. Tämä aiheutti vähän päänvaivaa, koska lukijamääriä ei ihan joka paikassa ole näkyvillä, ja mukavia blogeja on useita.

Next

Ruusukumpu

rakas vanha valkoinen taloni

Keiju eli Iso P:n kultatyttö ja isin prinsessa, rakas ensimmäinen tyttö, hento, iloinen otus joka laulaa itseltään pahan olon pois. Aina ajoittain kun epäilen, että miksi mie tänne rustailen, ja että lukeeko näitä höpinöitä edes kukaan. Joinakin päivinä maisema on niin kaunis, ettei uskalla sanoa sanaakaan - jottei rikkoisi äänettömyyttä. Matkoja vuoteen on mahtunut monta. Samaa mieltä Annin kanssa, ihana perinne! Esikoinen eli mun ja Iso P:n ensimmäinen poikanen, se joka löytää itsensä aina sieltä mistä ei pitäis tekemässä sitä mitä ei pitäis. Täällä muuten jäi myös joulukortit lähettämättä.

Next

Musta mökkini kallion laella

rakas vanha valkoinen taloni

Erikseen ovat vielä selkälaudat, joita säilytetään lämmittämisen aikana lauteiden alla. Ja kun kerran lintuja, niin pitihän niille tehdä ruokintapaikka näin talven kynnyksellä. Kunpa pian taas saisi nähdä kuovin pellolla! Kun lämmitys on valmis ja pesä tyhjennetty, luukku suljetaan tiiviisti. Pikkukirppu eli viides ja viimeinen pikkuötökkä, kaikkien kullanmuru ja aina oloonsa tyytyväinen toukka. Sinisen hämärän laskiessa, savun leijaillessa piipusta kohti taivasta ja kynttilöiden liekkien lepattaessa - on se täydellinen hetki. Oli hienoa kurkata maan jouluun ja sen tunnelmalliseen kotiin ihan hurjan taitavassa sisustusseurassa. Mutta tuntien miehen luonteen silloin, kun into ja tarmo aivan erityisellä tavalla kohtaavat, tiedän, ettei se kyllä kaukaakaan pitele.

Next

Villa Päivärinne

rakas vanha valkoinen taloni

Kertaamme tuttujen kuulumisia, muistelemme aikoja ja rakennamme uusia sisustustarinoita. Nämä tulevat tilaustyönä jollekin, joka ilmiselvästi pitää kuoveista! Välillä olen nipistänyt itseäni varmistaakseni, että olen hereillä. Kiertelimme ympäriinsä ja saimme lopuksi maistuvat kahvit sataman pienessä, tunnelmallisessa kahvilassa. Viimeisessä kuvassa taas anturoiden muotit laajennukseen jonka valuun päästään viikonloppuna. Ympärillä ihastuttavat päitään lumen voimasta taivuttelevat männyt.

Next