Ratina liikkeet. Myymälät Halonen 2019-12-04

Pysäköintikohteet

ratina liikkeet

Keväällä 2015 Sponda teki investointipäätöksen rakennuttamisesta ja rakennustyöt aloitettiin huhtikuussa 2015. Yhteensä keskukseen tulee yli 150 liikettä. Rakennuttaja on Sponda, jonka kaupunginhallitus valitsi toteuttajaksi huhtikuussa 2006. Kolmen kauppakerroksen lisäksi Ratinaan kuuluu Funkkis-Ratinaksi ja Ranta-Ratinaksi ristityt vanhat funkkisrakennukset Ratinan ja Koskikeskuksen välillä. Hyllyjen ja tavaroiden aika on vasta lähempänä avajaisia. Moro vieraili avajaisiin valmistautuvassa kauppakeskuksessa ja yllättyi. Myös kauppakeskuspäällikkö Ahola on levollinen.

Next

iPhone korjaus Tampere Ratina

ratina liikkeet

Autotuontia laajennettiin ja se kytkettiin osaksi kauppakeskusta jatkamalla kauppakeskuksen alinta myymälätasoa Autotuontiin. Kauppakeskukseen on pääsy myös suoraan linja-autoasemalta liukuportaita pitkin. Sen taakse katolle tulee suuri kesäterassi Ratinan uudessa kauppakeskuksessa on 53 000 neliömetriä liike- ja palvelutilaa kolmessa eri rakennuksessa. Monissa isoissa liiketiloissa ketjut rakensivat jo omien konseptiensa mukaisia kauppapaikkoja. Koko Tampereella uusien liikkeiden toimialoina ovat etenkin pukeutuminen sekä kahvilat ja ravintolat. Tällä hetkellä tiedossa olevia yrityksiä on 108 kappaletta. Sen alle on rakennettu yli 1 200 auton pysäköintitila, joka on Tampereen keskustan suurin pysäköintihalli.

Next

Löydä myymälä

ratina liikkeet

Kauppakeskus Ratina on ydinkeskustaan 19. Asiakaspalvelu Opastamme sinua mielellämme kaikissa pysäköintiin liittyvissä kysymyksissä. Kauppakeskuksessa on yhteensä yli 140 liikettä ja se koostuu kolmesta erillisestä rakennuksesta; uudisrakennus Ratinasta sekä kahdesta entisöidystä funkkisrakennuksesta, Ranta-Ratinasta ja Ratinan Kulmasta. . Tavarat viimeiseksi Minne vain katseensa kääntää, siellä on joku rakentaja hommissa.

Next

Löydä myymälä

ratina liikkeet

Se tekee Ratinasta ja koko Tampereesta entistä houkuttelevamman, Ahola toteaa. Maallikon on vaikea uskoa, että näin keskeneräisen näköisestä tulee valmista noin kuukaudessa. Pian osa tavaroista on paikoillaan liiketiloissa ja rakennustelineet purettu. Sopimus toteutuksesta ja tonttikaupasta Tampereen kaupungin ja Spondan välillä allekirjoitettiin toukokuussa 2008. Kauppakeskuksen uudisrakennus sijoittuu suureksi osaksi linja-autoaseman entiselle laiturialueelle.

Next

Pysäköintikohteet

ratina liikkeet

Tallennamme valvomossa puhelut palvelun laadun varmistamiseksi. Näistä jälkimmäinen avautui kesäkuussa 2018. Kauppakeskuspäällikkö Mervi Ahola kertoo, että uudisosan eli Valo-Ratinan tiloista on nyt vuokrattu noin 85 prosenttia. Kauppakeskuksesta on maanalainen yhteys Vuolteenkadun ali viereiseen. Kiireellisissä asioissa päivystysnumero 24h asiakaspalvelun ollessa kiinni 03 387 8216. Kauppakeskus Ratina on rakennettu ja väliin. Koko ajan käydään neuvotteluja uusien vuokralaisten kanssa, ja prosentti nousee avajaisiin mennessä.

Next

Kauppakeskus Ratina

ratina liikkeet

Katso koko lista: Ratinan kauppakeskukseen tulee 36 uutta liikett√§ ‚ÄĒ N√§it√§ et ole ennen Tampereella n√§hnyt En√§√§ kuukausi avajaisiin, ja Ratinan kauppakeskus t√§yttyy hyv√§√§ vauhtia. Niist√§ per√§ti 36 on sellaisia, joita ei ole aiemmin Tampereella n√§hty. Tarjouksensa j√§ttiv√§t my√∂s ja yhteenliittym√§, sek√§. Nyt t√§m√§ n√§ytt√§√§ hurjemmalta kuin on. Investointip√§√§t√∂ksess√§√§n Sponda kertoi, ett√§ kauppakeskus tulisi valmistumaan kev√§√§ll√§ 2018. Lis√§ksi Sponda osti kaupungilta kauppakeskus Ratinan tontin viereisen Autotuonnin kiinteist√∂n sek√§ my√∂hemmin Vuoltsun korttelin.

Next

Kauppakeskus Ratina

ratina liikkeet

Myös kauneuspuolelle on luvassa Tampereella ennennäkemättömiä yrityksiä. Ratina on Tampereen suurin kauppakeskus, jossa on 53 000 neliömetriä liiketilaa, ja jonne sijoittuu päivittäistavaratarjonta, muodin, sisustamisen, hyvinvoinnin ja vapaa-ajan palvelut sekä kahviloita ja ravintoloita. Kauppakeskuksen rakentaminen oli alun perin tarkoitus aloittaa alkuvuodesta 2009. Kellarissa on kaksikerroksinen pysäköintihalli 1 215 ajoneuvolle. Kauppakeskus Ratina Sijainti Tampereen ydinkeskusta, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere Avattu 19. Ratinan Kulma sijaitsee entisen Vuoltsun tiloissa, Ranta-Ratina puolestaan Autotuonnin kiinteistössä.

Next

Pysäköintikohteet

ratina liikkeet

Palvelemme ma‚ÄĒpe klo 8:30‚ÄĒ16 osoitteessa Satakunnankatu 23 A 3krs. My√∂s Vuoltsun kortteli kytkettiin osaksi kauppakeskusta. Keskell√§ on tapahtuma-aukioksi nimitetty paikka, jonne n√§kee kaikista kolmesta liikekerroksesta. Tapaamamme rakentajat vakuuttivat, ett√§ loppusuoralla valmista tulee kovalla vauhdilla. Valo-Ratinan arkkitehtuurista ja yleisilmeest√§ vastaa p√§√§suunnittelijana Lis√§ksi avautuu uusi kevyen liikenteen tunneli Voimakadun ja Suvantokadun v√§lille.

Next