Restauranger i västerås. Restaurang Västerås 2019-12-02

Italienska Restauranger i Västerås

restauranger i västerås

Användandet av cookies är 100% säkert för dig som kund. Om man har allergier, så är det bra ifall man säger till om detta i förväg. Det råder heller ingen brist på finare restauranger i Västerås och som besökare finns det alltså många matställen att välja mellan. Vilken blir dagens lunch i Västerås för dig? Idag driver vi bröder - Tommy och Jiri Ondracek vidare Djäknebergets restaurang och har gjort det sedan 2013 i sann familjeanda. Menyn består av fräscha asiatiska sallader och mindre rätter som ackompanjerar helhets-upplevelsen på ett lekfullt och smakrikt manér Voltage Lounge Pan-Asian Raw Bar är enbart tillgänglig för dig som boende gäst med ett paket där Voltage Lounge Pool Club ingår. Vi är Nojon Moni i Västerås, en indisk restaurang som lagar och serverar maträtter från indiens alla hörn.

Next

Nojon Moni

restauranger i västerås

Kom ihåg att tapas passar alla då det kan varieras i det oändliga - dessutom är det ett mycket avslappnat sätt att umgås! Utanför restaurangen finns ett stort grönområde med en dansbana, en minigolfbana och en lekpark. Du är välkommen alla dagar 11:00—22:30 köket är öppet mellan 12:00 — 21:00 alla dagar. Vi inspireras av tapastraditionen och dess förmåga att samla människor. Lämna gärna en kommentar nedan! Detta var endast öppet under kortare perioder — oftast från Valborg fram till september. Vår inbjudande, runda bar skapar förutsättningar för precis det du vill.

Next

Indigo Tapas bar Västerås Välkommen till Indigo Tapas bar

restauranger i västerås

I Västerås går det lättast att komma i kontakt med någon bra italiensk restaurang genom att kolla med någon krog nedan eller kolla vidare på nätet: Alla italienska restauranger i Västerås Lögarängen 721 32 Västerås 021-41 08 11 Stora Gatan 34 722 12 Västerås 021-38 23 23 Rocklundahallen 722 15 Västerås 021-440 10 10. . Deras menyer är säsongsbaserade och ändras veckovis, men är alltid designade kring högkvalitativa ingredienser. Vårt mål till våra gäster är att ge en oförglömlig upplevelse med god vällagad mat och trevlig och personlig service. Detta paket kan självklart även beställas av företag eller privatpersoner som önskar detta koncept. Allt tillagat med passion, omsorg och glädje och kryddat med sötsaker med nyanser av njutning.

Next

Djäknebergets Restaurang i Västerås

restauranger i västerås

Lunchmenyn serveras mellan 11:00 till 13:30 och fortsätter sedan på hörnet fram tills 16:30. Från den 22 november tom den 22 december serveras endast julbord under helgerna samt vardagskvällar. Smaka av det som faller dig in. Vi har en kärleksaffär till de asiatiska smakerna och inspireras av dess matfilosofi, tekniker men framför allt sättet att dinera på, det underbara sociala. En vällagad och god lunch håller i sig hela dagen! Sök bland välsmakande och prisvärda luncher i Västerås och skriv gärna en recension för att inspirera andra. Restauranger med lunch i Västerås Vi leder dig snabbt och bekvämt till din bästa lunchrestaurang i Västerås.

Next

Lunch i Västerås

restauranger i västerås

Högst upp på 18:e våningen nära himlen ligger det vibrerande där njuter ni av mat och dryck i en lummig trädgård med skönt barhäng och en härlig utsikt över Mälaren. En god lunch, en lång trevlig middag eller en ny spännande matupplevelse är alltid inom räckhåll. Visste du att vår stora bar är byggd på ett gammalt skyttevärn? Njut av god spansk tapas här hos oss i Västerås! Man anordnade endast bussluncher och minnesstunder på den tiden. En trappa ner finns även mysiga vinkällaren Vinoteket där man kan beställa ett 100-tal olika viner från hela världen, kombinerat med ostar och charkuterier. Dessutom finns det många olika typer av mat att välja mellan och det finns något för alla tillfällen.

Next

Indigo Tapas bar Västerås Välkommen till Indigo Tapas bar

restauranger i västerås

Här hittar du härliga tapas, spanska charkuterier och klassisk paella. Följande cookies används på gastrogate. Ta ett glas vin i en vacker och rogivande miljö tillsammans med vänner och familj. Lunchrestaurangen ligger på Hallsta Gårdsgata 8 och är öppen på vardagar från 11:00 till 15:00. Luncherna är medvetna och moderna med spanska influenser. Eftersom det inte finns så många italienska restauranger endast 3 i Västerås kan det vara klokt att se om du kan hitta fler restauranger med italiensk mat från någon annan ort i som ligger nära Västerås. Dessa lagras på din dator, men raderas automatiskt efter max 360 dagar.

Next

Restauranger i Västerås (2019)

restauranger i västerås

Restauranger i Västerås Gastrogates smarta sökmotor är din självklara guide till restauranger i Västerås. Hermanas platas är särskilt populär att beställa in och består av 8-9 smårätter. Portionerna är generösa, så se till att komma dit hungrig. Samma öppettider som för minigolfen gäller för vårt café. En terass, sitter du ute eller inne? Deras meny är ett resultat av familjerecept som inkluderar några av de mest klassiska rätterna från det indiska köket. Nya Hattfabriken har även en lunchmeny som serveras mellan 11:00 till 15:00 från måndag till fredag. Dela en riktigt busig, vacker och livad matupplevelse för alla sinnen.

Next

Lunch i Västerås

restauranger i västerås

När det börjar bli dags att fylla på med energi är det aldrig långt till en restaurang som passar dig. I Västerås City finns det något för alla smaker och det är ett väldigt varierat utbud av både maträtter och miljöer. Fråga gärna våra bartenders om historien! Vi hjälper dig att hitta rätt bland Västerås alla restauranger för just din bästa smakupplevelse. Vår är framtagen utifrån egna familjerecept och tillagas alltid med de bästa råvarorna. På sjunde våningen hittar du Voltage Lounge Pool Club med en Pan-Asian Food Bar med smaker från det asiatiska köket. Den personliga servicen och vår fantastiska mat är viktiga ingredienser hos oss, Vi gör allt för att Du som gäst skall trivas! Här serveras även öl och drinkar som passar till maten. Sallad, bröd och bryggkaffe ingår i lunchpriset.

Next