Säästöpankki mobiili. OmaMobiili 2019-12-05

24 h verkkopankki

säästöpankki mobiili

Uusi mobiilisovellus toimii henkilöasiakkaiden pankkiasioinnissa. Sulkupalvelu on auki kaikkina päivinä ja vuorokauden aikoina. Käytössäsi ovat kaikki tarvitsemasi päivittäiset palvelut ajasta ja paikasta riippumatta, joten voit hoitaa pankkiasiasi vaivattomasti verkon kautta silloin kun itse haluat. Katso videolta esimerkki, mitä pankkisi sovellus voi kenties tarjota! Säästöpankki lyhyesti Säästöpankkiryhmä edistää yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Sovelluksen ominaisuuksia: - Nopea kirjautuminen sormenjäljellä tai kasvojentunnistuksella - Näe tili- ja korttitietosi - Maksa maksuja nopeasti maksupohjilla tai lukemalla laskun viivakoodin - Näe lainatietosi - Tarkastele pankissa olevaa varallisuuttasi - Käy kauppaa osakkeilla ja rahastoilla - Katsele ja hallinnoi e-laskujasi - Lähetä viestejä pankillesi Kirjautuaksesi sovellukseen tarvitset Säästöpankin pankkitunnukset sekä Säästöpankki Tunnistus -sovelluksen. Me haluamme, että meidän asiakkaamme voivat olla ylpeitä siitä, minkälaisia pankin palveluita he voivat käyttää. .

Next

Siirto

säästöpankki mobiili

Siirto on pankkirajat ylittävä reaaliaikainen mobiilimaksujärjestelmä Otto-pankkiautomaatteja ylläpitävä Automatia on toteuttanut uuden avoimen Siirto-mobiilimaksujärjestelmän. Verkkopankissasi näet omistamiesi korttien tiedot ja luottokorttisi tapahtumat. Tiliote kätevästi netistä — ja luonto kiittää Tiliote kertoo tilisi rahatapahtumat ja saldon. Mobiilivarmenteen saa myös Elisan yritysliittymiin. Avainsanat: mobiilipankki, Sp, Säästöpankki, Sparbanken, Sb-Mobil Recent changes: Korjattu yhteysongelma Säästöpankki Tunnistuksen kanssa.

Next

Lähellä ja läsnä

säästöpankki mobiili

Oma Säästöpankin OmaMobiilissa hoidat pankkiasiasi missä ja milloin haluat. Sovellus mahdollistaa puhelimesi asettamisen luotetuksi laitteeksi, jonka jälkeen sisään kirjautuminen onnistuu ilman vaihtuvaa turvalukua. Haluamme myös auttaa sinua muutoksessa sekä keskustella ja. Voit varata sinulle sopivan palveluajan ajanvarauskalenteristamme, pyytää meitä soittamaan sinulle sopivaan aikaan tai keskustella kanssamme verkossa vaikka heti. Pörssitiedote Oma Säästöpankki Oyj käynnistää yhteistoimintaneuvottelut valmistautuakseen toimintaympäristön muutoksiin Oma Säästöpankki Oyj OmaSp käynnistää 7. OmaSp tarjoaa yritysasiakkaille korttitilityspalveluita ja maksupäätteitä koskevan edullisen tarjouksen yhteistyökumppaninsa Bamboran kanssa.

Next

‎Säästöpankki mobiilisovellus on the App Store

säästöpankki mobiili

Useimpiin palveluihin voit käyttää käyttäjätunnuksenasi omaa kännykkänumeroasi ja valitset vain oman tunnusluvun, jolla kirjaudut näppärästi satoihin eri palveluihin mm. Säästöpankki mobiilipankki on sovellus, joka kulkee älypuhelimessasi siellä missä sinäkin ja on auki kaikkina aikoina. Samalla saat tunnukset, joita tarvitset asioidessasi verkkopankissa. Vanhat paperilla tulleet tiliotteet saat tarvittaessa tilaamalla pankin kautta. Sinun ei tarvitse pankkiasioiden takia etsiä konttoria tai internet-päätettä, vaan voit hoitaa asian mukavasti vaikka laiturin nokassa.

Next

Säästöpankki Tunnistus

säästöpankki mobiili

Säästöpankki-mobiilisovellus ei ole pelkkä asiointikanava vaan myös arjen apuri. OmaMobiililla maksat laskut, seuraat tili-, laina- ja korttitietojasi ja lähetät viestejä konttoriisi silloin kun sinulle sopii. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Verkkopankissa näet myös lainojesi tai sijoitustesi tiedot ja voit tehdä niihin muutoksia. Voit myös itse parantaa verkkoasiointisi turvallisuutta huolehtimalla internet-selaimen päivittämisestä sekä palomuurisuojauksella ja päivitetyllä virustorjuntaohjelmalla. Jos puhelimesi katoaa, ota heti yhteyttä pankkiin Säästöpankki Tunnistuksen, kuten kaikkien muidenkin henkilökohtaisten pankkitunnustesi, pitäminen vain omissa käsissäsi on tärkeää.

Next

Verkkopankki, e

säästöpankki mobiili

Raha siirtyy reaaliaikaisesti tililtä tilille myös kahden eri pankin välillä. Katso myös usein kysytyt kysymykset Jäikö joku asia mietityttämään Säästöpankki Tunnistukseen liittyen? Uutta Säästöpankki mobiilipankkia ei voi vielä käyttää yritystunnuksilla, joten yrityskäyttäjät jatkavat vanhan Sp-mobiilisovelluksen käyttöä. OmaSp Debit ja Electron -kortit tulevat Google Pay -sovellukseen vuonna 2020. Tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden pankkiin Olemme läsnä arjessasi kaikissa pankkiasioissa ja haluamme tuoda palvelumme lähelle sinua. Säästöpankki on pärjännyt asiakastyytyväiskyselyissä hyvin ja tätä linjaa halutaan vaalia myös mobiilisovelluksenkin osalta. Mobiilivarmenne on henkilökohtainen ja se rekisteröidään aina hakijan nimiin.

Next

Säästöpankki toi mobiilipalvelunsa nykypäivään

säästöpankki mobiili

Voit esimerkiksi lähettää haluamasi rahasumman toiselle henkilölle joka on rekisteröitynyt Siirto-käyttäjäksi valitsemalla hänen yhteystietonsa puhelimesta omassa sovelluksessasi. Valtakirja on esitettävä Elisan myymälässä rekisteröinnin yhteydessä. Tutustu ja ota käyttöösi OmaMobiili tai kysy meiltä lisää vaikka heti. Konttorisi voi halutessasi siirtää sopimuksesi verkkopankin arkistoon, jolloin et tarvitse niistä paperisia versioita. Verkkopankin käyttöönotto onnistuu lähimmässä Säästöpankin konttorissa. Voit käyttää sitä siis myös asioidessasi pöytäkoneella tai tabletilla — kunhan älypuhelimesi on kätesi ulottuvilla. Uudistunut mobiilipankki on toimiva, turvallinen ja ulkoasultaan raikas.

Next

Säästöpankki mobiilisovellus kulkee mukanasi

säästöpankki mobiili

Sp-Mobiili tuo Säästöpankin palvelut mobiililaitteisiin yrityksille. Haluamme tarjota paikkakunnan parasta palvelua, olla lähellä ja läsnä. Autamme sinua mielellämme verkossa tai paikan päällä lähimmässä konttorissasi. Löydät sen sovelluskaupasta nimellä Säästöpankki mobiilisovellus. Uudistuksen myötä asiakkaat voivat tulevaisuudessa käyttää yhden pankin mobiilisovelluksen kautta muidenkin pankkien tilejä. Jos et ymmärrä, mitä ohjelma kysyy, kannattaa yleensä vastata kielteisesti.

Next