Salat med laks. Salat med bagt laks og stenbiderrogn 2020-01-23

Laksesalat med røget laks og grønne asparges

Salat med laks

Har du lyst til at se mine opskrifter på video - så kig endelig med indenfor, når jeg laver mad i mit køkken på. Opskriften er til fire personer. Salat med varmrøget laks er et hit hos mig, når jeg har lyst til noget sundt, friskt og mættende. Server med et par citronbåde til, så man selv kan dryppe over og smage til. Rist mandlerne på en tør pande, og hak dem groft.

Next

Salat med varmrøget laks og dild

Salat med laks

Jeg spiser mig gennem uanede mængder! Og så ser det bare drøn smukt ud, hvis I spørger mig. En simpel salat med varmrøget laks er blevet en af mine absolut yndlings frokoster. Skyl squash, og snit dem i tynde bånd med en kartoffelskræller eller tyndskræller. God fornøjelse, og husk du altid er velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål. Det er en fed fisk, fuld af gavnlige omega-3 fedtsyrer, og laksens fedme er med til at sikre masser af velsmag. Jeg elsker nemme retter, hvor man hurtigt bikser nogle få ingredienser sammen, som passer perfekt til hinanden i såvel smagsnuancer og som tekstur.

Next

Nem opskrift på laks med avocado og salat

Salat med laks

Imens kan du lave tilbehøret, som blandt andet består avocado, der passer virkelig godt til laksen. Prøv også: Drys laksen med friskkværnet peber og salt, læg to citronskiver over og bag laksen i et ovnfast fad ved 175 grader varmluft i 15 minutter eller til den er lige akkurat perfekt tilberedt Anret salaten på et fad, fordel stykker af den bagte laks på salaten sammen med små skefulde stenbiderrogn, rødløg i skiver, masser af dild og små skefulde af creme fraiche som er rørt med salt og peber. For jeg læser faktisk altid alt digitalt. Men de kommer, de kommer. Det er et skønt match med den milde avocado og den syrlige grape.

Next

Salat med laks

Salat med laks

Kan næsten ikke vente med at de snart bliver klar til høst — purløg er godt på vej og jeg har også set de første friske timianspirer, oregano, fransk estragon. Lige som jeg også laver mange retter med kylling, selv om der er virkelig meget elendigt opdrættet kyllingekød på markedet ; Vi giver gerne selv det ekstra for et ordentligt produkt, både hvad gælder laks og kylling. Vi bruger Cookies, inklusiv tredjeparts, på vores website for a sikre at det fungerer efter hensigten, forbedre og personalisere indhold, måle og rapportere på brugen af websitet samt målrette markedsføring. Den er tilberedt i en kombination af salt og sukker, og gerne tilsat en masse, dejlig dild. Jeg er blevet helt vild med at bruge dem som en glutenfrit erstatning for byg eller spelt. På Valdemarsro deler jeg mine skønneste madopskrifter, rejseguides, inspiration til gode bøger, samt en små hverdagslykkeglimt.

Next

Salat med varmrøget laks, avocado & grape

Salat med laks

Måske er det bare mig. Dette indlæg er lavet i samarbejde med Royal Greenland og er et sponsoreret indlæg. Laks Laks er en fed fisk, som er tilgængelig hele året. Indimellem kan det være rart at lave en super lækker frokost derhjemme, som kan måle sig med, hvis man var gået på en rigtig god café. Nu vi snakker om ærter, så vil salaten også være noget så godt med de nye grønne asparges, som vist allerede er begyndt at indtage supermarkederne.

Next

Salat med varmrøget laks og dild

Salat med laks

Fordel dressingen i salaten — pas på ikke at mose avocadostykkerne. Her får du en super lækker og mættende salat, som har en rigtig god balance imellem sød, syrlig, salt, blødt og sprødt. Naah, men 10 minutter så er der aftensmad! Del avocadoene, ta ut steinene, fjern skallet og skjær kjøttet i biter. De kan dog være en smule svære at få fingrene i, så hvis du ikke kan finde dem i din lokale helsekost, kan du sagtens lave salaten med andre korntyper, linser eller hvad, du lige har i skabet. Så de fleste af timerne er gået foran skrivebordet med hovedet solidt plantet i bøgerne. Krydr dem med lidt salt og peber, og kom dem i salatfadet. Du finder masser skønne og hvis du gerne vil have et fiskealternativt til laks i denne opskrift, så vil makrel være lækkert.

Next

Salat med bagt laks og stenbiderrogn

Salat med laks

Det er altid dejligt at bruge fisk og skaldyr i salater, og kombinationen af rejer og laks er god, specielt parret sammen med asiatiske smage som lime, ingefær, soja og sesam. Og er du ikke helt så vild med den skorpedannende mængde af krydderier, så drysser du bare lidt mindre af dem. Servér straks med groft brød. Hvis man blot har lidt plads, så er krydderurter det jeg mest af alt vil anbefale, at man dyrker selv. Derfor er denne portion her perfekt til en forret til fire personer. Og laver du dobbelt op, så er der også til næste dags frokost. Det der var lidt specielt ved salaten var den dilddressing der var over.

Next

Salat med laks, avocado og mango

Salat med laks

Klassikere Og så er der jo den gravade laks, som er en ægte klassiker i Danmark. Ha det i en bolle og la det stå kjølig til servering. Jeg har i samarbejde med udviklet et par opskrifter med fokus på rejer og den første opskrift kommer her. Og sundere ; Savner du lidt dip eller dyppelse, så rør en græsk yoghurt elle andet mælkeprodukt med lidt sennep, salt, peber og lime. Forårsvejr i kombination med forårssprøde retter — det er en ren hjertevarmer.

Next