Sjal og tørklæde. Halstørklæder & sjaler 2020-01-20

Hæklet Spring Tørklæde/sjal

Sjal og tørklæde

Vi ved, hvor vigtigt det er at have det helt perfekte tørklæde — uanset hvilken lejlighed, du skal bruge det til. Et sjal kan være elegant eller casual og kan selvfølgelig også styles som et stort og lækkert tørklæde om halsen. Der er klassisk, ensfarvet eller et mønstret sjal i flot design. Er du til strikkede sjaler, vil denne bog hurtigt blive uundværlig. Det kan være klassisk, ensfarvet som de skønne eller. Det er farverigt, og et stort varmt sjal som kan bruges året rundt.

Next

20 flotte hjemmelavede sjaler

Sjal og tørklæde

Pashmina tørklædet er vævet i klassisk twill mønster i farven beige. Mest kendt er Pashmina sjalet, som findes både ensfarvet og mønstret i utallige farvekombinationer. Oversized tørklæder kan styles som sjal Mange kan enkelt og elegant styles som sjal om skuldre eller om nakke. Gratis strikkeopskrift: Strik flot sjal i dominostrik Dette er et meget spændende sjal. Strikkebog med sjaler Hvis du gerne vil strikke flere sjaler, enten som gaver eller til dig selv, er en bog med strikkeopskrifter til sjaler en god ide. Dette er 20 m, 120 cm langt, snoet 2 gange.

Next

Strikkede og hæklede sjaler

Sjal og tørklæde

Se alle farver Kanterne er hæklet med Mayflowers Merceriseret bomuldsgarn som har et let skinnende look. Sjalet er strikket fra oven den lange ende. Smukt og lækkert cashmere tørklæde. Vores sjaler kan være i forskellige prints, og i kvaliteter som passer til både sommer og vinter. Den er strikket med en pind 6, og du får et lækkert strikket tøj du kan smide overskuldrene når det bliver køligt om aftenen.

Next

Hæklet tørklæde/sjal i Granny stripes

Sjal og tørklæde

Vores udvalg er bredt så der er helt sikkert et som vil passe til din stil fra vores lækre sortiment. Tørklædet er hæklet i Mayflowers Spring garn, som er 69% bomuld og 31% hør. Jeg har hæklet tørklædet i Spring — Lyslilla som du finder og der har jeg valgt at hækle kanten med Merceriseret bomuld i Råhvid. Faktisk strikkede jeg en hel poncho se foto til venstre på siden , men kunne lige så godt være stoppet halvvejs, som her. Garnet er beregnet til at strikke sokker. Et sjal kan bruges til at varme inde og ude - eller det kan fuldende en smuk kjole, hvor en jakke eller cardigan er upassende. Tørklædet er rigeligt stort til også at kunne anvendes som sjal.

Next

Hæklet tørklæde i rosa

Sjal og tørklæde

Er dit sæt tøj allerede fyldt med farver, søger du måske et mere stilrent design med dæmpede farver, så resten af dit tøj står ud, og tørklædet nedtoner outfittet. Skriv hvilken hovedfarve, du ønsker, så prøver jeg at sætte sammen. De klassiske farver går aldrig af mode, og derfor kan det anvendes år efter år. Med denne teknik kan du strikke tynde, næsten gennemsigtige, eksklusive sjaler, der er så fine at de ville være smukke på en brud. Med et lækkert tørklæde får du en accessory som kan anvendes til mange forskellige outfits. Det er ikke et biligt garn, men til gengæld helt unikt og meget lækkert at røre ved.

Next

Lollipop tørklæde/sjal

Sjal og tørklæde

I bogen finder du instruktioner til teknikkerne. Der leveres forskellige varemærker, men de passer sammen. Om du er til minimalistiske eller spragelede, så har vi et som passer til dig. Der er ikke noget som et lækkert hjemmelavet sjal til at lune sig i, når det bliver lidt koldt om aftenen. Frangiflutti — oversat efter hukommelsen Nemt at strikke, og falder fint omkring halsen Jeg har brugt 3-trådet garn og pind 3,5.

Next

Tørklæder og sjaler. Køb dit nye pashmina tørklæde eller sjal her

Sjal og tørklæde

Sjalet er let og utroligt blødt vævet i ren cashmere, med snoede frynser på alle fire sider. Og vi sælger naturligvis også. Pinde 9 plastrundpind : kr. Derfor har vi et både stort og bredt udvalg. Kort som foto til venstre og Lang hvor boleroen dækker overarmen til albue. Med et pashmina tørklæde i ren cashmere vil du altid se elegant og. Et sjal kan lune dine skuldre og bæres på utallige måder.

Next

Sjal

Sjal og tørklæde

Derfor er det bedst, hvis du strikker med to nøgler, hvis du er i gang med et større projekt. Se den Jeg har valgt at sætte et af de fantastiske Handmade labels på i kanten, for at gøre det lidt mere personligt, og jeg er vild med udtrykket. Tørklæder i naturmaterialer Alle vores tørklæder er fremstillet af naturmaterialer som uld, cashmere, silke og bomuld. . Designet er klassisk og farverne er tidløse. Herefter strikkes skiftevis 6 pinde glat med vrangsiden ud og 6 pinde glat med retsiden ud, hvor der på hver 6. Det er tidløst og passer til et hvert outfit.

Next

Tørklæder

Sjal og tørklæde

Jeg har i opskriften beskrevet hvordan du kan bruge dem. Der er mulighed for at bære tørklæde hele året rundt takket være mange forskellige typer af materialer, hvad enten det er kraftig merinould, silkelette varianter eller noget midt imellem. Gratis strikkeopskrift: Strik det smukke vindsund sjal Vindsund er et stort flot sjal kreeret af Bente Lavsen. Her på siden har vi gjort betaling nemt, så du kan vælge at betale via Dankort, Visa eller Mastercard. Vil du gerne pifte det op, kan du derfor gå efter forskellige farver og mønstre.

Next

Strikkede og hæklede sjaler

Sjal og tørklæde

Meget lækkert skotskternet sjal i rød og beige. Alle vores tørklæder er fremstillet af lækre naturmaterialer som cashmere, silke og uld. Kan også strikkes med Der anvendes 2 ngl á 49. En strikkebog er også god til at give dig inspiration til dit næste strikkeprojekt, da den indeholder masser af billeder og flotte sjaler. Find opskriften Tante´s Tips: Maskemarkører: Hvis du som jeg også kan have svært ved at finde den sidste maske i en række, så kan du med fordel bruge et par maskemarkøre. Derfor kan du også sagtens tilføje siden til dine foretrukne, så du let kan finde det helt rigtige strikkeprojekt næste gang du skal i gang med noget nyt.

Next