Skästa gård. Skästa Gård, Skästa Gård, Västerås (2019) 2019-12-05

Träningar

skästa gård

Proffstipset: Ta steget till inomhustävling Problem kan lätt uppstå när inomhussäsongen drar i gång och hindren placeras nära ridhussargen. Adina Engström Palermo 90 17. På kvällen var det midsommar fest här på Skästa, Åsas Louises mamma mat var utsökt!!! Vill ni ha kurser hos er ring eller maila er förfrågan. Rut Victorin Java 70 7. Vi tränade byten på kvartslinjen. Skästa gård har både utebana och ridhus med fibersand, proffsigt hindermaterial och man behöver sällan eller aldrig plocka fram eller bort övningarna.

Next

Zoya Skästa code.clickcease.com

skästa gård

. Dessutom har vi Mälaren hästklinik på plats minst en dag i veckan. Vi har flera olika nivåer på uppstallning för att passa olika behov och önskemål, från 1570:-+ moms Flera skickliga tränare och ridlärare finns på plats och håller regelbundet träningar i både hoppning och dressyr. All träning — från början av ryttarkarriären till elitsatsningen ska finnas tillgängligt och prisvärt samt genomsyras av glädje, kunskap och hästvänlighet. . De egna stallen kan vara allt från 4 st boxar - 30 st boxar.

Next

Zoya 110915

skästa gård

. Nu är jag tillbaka i Gälka town. Ta på och av skydd. Brinner du för hästar, träning och utveckling? Hör av er för mer information och provridning! In och utsläpp, 7 dagar i veckan, året runt. Har ridit en söt märr e: Bartok idag, en x-tra häst. Filippa Magnusson Hotshot 90 12. .

Next

Träningar

skästa gård

Det ingår in och utsläpp på vardagar. Grovfoder och strö finns tillgängligt, pris enligt gällande prislista 6. På söndag har vi Sara Eriksson från Leadsports här till våra inackorderade. Mockning och packning av hö påsar veckodagar. Hedvig Pettersson California 100 18. Vårt måtto är att ha högt i tak! Max Rupla Blå 110 20.

Next

Uppstallning

skästa gård

När jag sedan skulle rida kära Polman så var han på fyllan, han hade varit hos hovslagarn och då blir han så nervös så han behöver en hutt innan. Verksamhetsidé: Alla ska trivas på Skästa gård! Igår hann jag inte med någon blogg, vi kom ut hit på Skästa efter stalltjänsten på eftermiddagen, typ kl sex, sedan tittade jag på när Mia red Olly i ridhuset. Företräde till träningar samt reducerat pris. Min dam verkar ha klarat sig fint, tappat lite muskler här å där, men hon känns helt ok att rida, lite skev, men helt ok! Rullande schema på kvällsfodringar och helgfodringar i stall 1. Ellen Eriksson Udin 90 8. Tvådagars helgkurs innehållande 2 ridpass, teori och logi mm.

Next

Zoya Skästa code.clickcease.com

skästa gård

Den deprimerande delen är min hemmaklubb, nästan tomt och ingen tränare inom 25 mils radie. Vi ser fram emot en spännande höst med bland annat invigning och start av Mälarens hästkliniks filial! Inte lika trevligt att kliva upp kl 05. Ta på och av skydd. Se mer under respektive flik ovan. Tove Andreini Bella 70 10. Grovfoder och strö finns tillgängligt, kostnad enligt gällande prislista 5.

Next

SKÄSTA GÅRD

skästa gård

Stalltjänster 2 dagar i månaden. Vi fick träna det vi ville och Ingrid hjälpte till, jag red skolor, många diagonal slutor, även enkla byten och förvänd galopp, som faktiskt gick fint idag. Grovfoder och strö finns tillgängligt, kostnad enligt gällande prislista 5. . I ridhuset sitter dessutom helt ny ledbelysning som bidrar till att det är mkt ljust.

Next

Skästa Gård, Skästa Gård, Västerås (2019)

skästa gård

Morgon, lunch och kvällsfodring 7 dagar i veckan året runt. Morgon, lunch och eftermiddagsfodring vardagar året runt. Amanda Thunberg Innish 90 16. Vi båda jobbar fortfarande med försäljning men på varsitt håll, så gå gärna in och gilla våra respektive sidor: Michelle - Gustav - Ha de bäst! Företräde till träningar samt reducerat pris. Varmt välkomna, vi startar i cafeterian på ridhusets kortsida. In och utsläpp, 7 dagar i veckan, året runt.

Next

Skästa Gård, Skästa Gård, Västerås (2019)

skästa gård

Isabelle Nordström Malte 60 3. Puccini fick jogga på tågbanan, Van Gogh en gammal fin dressyrhäst fick rida ned till slottet och ta ett varv på galoppbanan, jag fotade när vi red över bron till kanalen, slottet syns längst till höger, härligt!!! Vi jobbar aktivt för att ha ett bra prestationsklimat och för att det alltid ska vara trevligt att komma till stallet. Tack till er som har följt oss här!! I lördags klev vi upp tidigt, hjälpte en kär vän som skulle starta på tävlingarna nere på slotsbanan, sen red vi ut skolhästarna, hoppade i bilen och körde ca 23 mil till Åtvidaberg där min kära vän Mia och hennes Björn bor. Rabatt vid 3st el fler kontrakt. Trevlig häst med bra gångarter och fint hopp. Tycker du att det är viktigt med hög kvalitet på underlag och material? Det ingår in och utsläpp på vardagar.

Next

Hästmäklaren

skästa gård

Rabatt vid 2st el fler kontrakt. Puccini är inte helt befäst i bytena, han är ju ganska het och stack iväg lite efter bytena, men annars är han en prins, jag kom till att driva honom och hade honom faktiskt riktigt bra mellan skänklarna, helt klart bästa passet med honom trots whiplash bytena, hjälmen åkte upp ur pannan i språnget, måste ha sett komiskt ut! En plats där alla är välkomna och lika värda. Mias sambo fotade lite när vi red och jag insåg att jag nog måste korta av stiglädrena lite när jag rider Puccini, se bild Hahahhahaa! Byte av täcke vid in och utsläpp. Rullande schema på kvällsfodringar och helgfodringar i stall 1. Morgon, lunch och eftermiddagsfodring vardagar i veckan året runt.

Next