Skandiamäklarna linköping. Häggvägen 8H, Linköping 2019-12-07

Klocksippevägen 26, Linköping

skandiamäklarna linköping

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information! Här ser du vem som sålt vad, till vilket pris och rekommendationer från tidigare säljare. Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper till och ger dig råd i alla lägen. Här finns dusch, förvaringsskåp, handfat, toalett, spotlights och golvvärme. Vi gör allt för att du ska känna dig så nöjd som möjligt! I närområdet återfinns flera skolor och förskolor. Huset är i fint skick och erbjuder hela 208 kvadratmeter boyta fördelat på två plan.

Next

SkandiaMäklarna Drottninggatan 24, Linköping

skandiamäklarna linköping

Fenomenalt läge på lugn återvändsgata. Bostaden disponeras om ett luftigt och ljust kök från 2018 med bland annat diskmaskin, sociala ytor och moderna ytor, två badrum varav båda renoverades år 2016 där ena inrymmer bekvämligheter som tvättmaskin samt torktumlare och en separat wc. Här omfamnas ni av lugn och grönska tack vare ett insynsskyddat läge som bidrar till en rogivande atmosfär. I ett grönskande och barnvänligt område finns nu möjligheten att förvärva en välplanerad och stor bostadsrätt om fem rum och 94,5 välplanerade kvadratmeter. Goda kommunikationer med buss- och cykelförbindelser med övriga staden.

Next

Tjädergatan 64, Linköping

skandiamäklarna linköping

På övervåningen finns två rymliga sovrum med möjlighet till ett tredje sovrum om man vill. Rummet har ljust golv och ljusa väggar. Ett stort badrum med kaklade väggar och klinkergolv. I månadsavgiften på 4 585 kr ingår värme, vatten, kabel-tv, förråd samt garage. Huset är verkligen trivsamt med härliga ljusflöden, mycket charm och en avkopplande känsla tack vare den trevliga trädgården med mycket växtlighet. Här bor du med närheten till utmärkta kommunikationer som tar dig vidare in till Linköping på 15 minuter. På Aspnäsvägen 16 bor du på markplan och med hörnläge.

Next

Torparegatan 12, Linköping

skandiamäklarna linköping

På tomten finns ett körsbärs träd och biggaro träd, hallonbuske, rödvinbärsbuske och vindruvor. Bostaden erbjuder ett härligt och stort vardagsrum med utgång till balkong. Här finns ett stort garage med plats för en bil och gott om förvaringsmöjligheter. Badrummen är fräscha med dusch eller badkar, förvaringsskåp, handfat, toalett, spotlights och golvvärme. Totalt finns det fyra trivsamma sovrum, ett inglasat mysigt uterum, en välskött trädäckad altan belägen vid bostadens baksida, altan på framsida med plats för sittgrupp, vinterbonat trädgårdsförråd med indragen el samt tillhörande varmgarage. Tillhörande bostaden finner man även en större trädäckad altan med exklusivt spabad som vätter ut mot solsäkert läge vilket gör denna bostad unik! Detta sovrum har ljusa väggar och ljust golv och går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Next

SkandiaMäklarna i Linköping — HittaMäklare

skandiamäklarna linköping

Här finns även ett helkaklat duschrum och två garderober. Bostaden är ursprungligen en fyrarummare men har genom åren gjorts om till en bostad med fem rum. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. Charmigt och ljust kök med gott om förvaring samt matplats lagom för 4-8 gäster. Badrummet renoverades i samband med stambytet 2019. Badrum 2 Husets andra badrum renoverades 2012 och erbjuder bland annat toalett, badkar, handfat, badrumsskåp, dimbara spotlights och handdukstork.

Next

Klocksippevägen 26, Linköping

skandiamäklarna linköping

Uteplats Solig, mysig, lättmöblerad och insynsskyddad uteplats med härlig kvällssol, trätrall och plats för soffgrupp. Ljumma vår- och sommarkvällar tillbringas med fördel på uteplatsen som har härlig kvällssol, trätrall och plats för soffgrupp. I detta kedjehus i omtyckta och trivsamma Barhäll erbjuds ett charmigt och ljust boende i tre plan med sociala ytor, fint ljusinsläpp och inredd källare. I närheten ligger Berga Centrum med sitt handelsutbud. Lägenheten inger huskänsla och har närhet till naturen vilket skapar en hög trivselfaktor.

Next

Apotekaregatan 3, Linköping

skandiamäklarna linköping

Vi erbjuder engagemang, kompetens, erfarenhet och lokalkännedom och med detta hjälper vi dig att göra ditt livs affär. Sovrum 1 Här finner du ett stort sovrum med plats för stor säng och rymliga garderober. Hela lägenheten är fylld av fint ljusinsläpp tack vare de stora fönstren som vetter åt två olika väderstreck. I sovrummet finns gott om plats för dubbelsängen. Varmt välkommen till Lambohov och detta radhus om 110 mycket välskötta kvadratmeter. Brf Övre Aspnäset är en stabil förening med låg belåningsgrad där de inte har några planerade avgiftshöjningar på längre sikt. Funderar du på att sälja eller köpa? Tillträde är flexibelt och kan ske snabbt om så önskas.

Next

Häggvägen 8H, Linköping

skandiamäklarna linköping

Tillbyggnadsväggen för extrarummet vid vardagsrum går att ta bort smidigt om så önskas. I anslutning till huset finns ett garage med plats för en bil. Är du säljare och ska anlita en mäklare från SkandiaMäklarna i Linköping? Ljusa väggar och ljust golv. Vardagsrum Ett socialt, trevligt och ljust vardagsrum med vackert ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor. Här erbjuds en lättskött, insynsskyddad trädgård samt en stor, solig uteplats med pool. Rummet har ljusa väggar och mörkt golv.

Next