Skånetrafiken kontakt. Kontakt 2020-01-16

Kontakt

skånetrafiken kontakt

Intyget styrker att du inte kan resa med buss eller tåg på grund av ditt medicinska hälsotillstånd. Har du glömt någonting ombord på våra tåg, se sidan. Mer information och kontaktuppgifter finns på: Om du reser med Skånetrafikens bussar och tåg gäller vanlig kollektivtrafiktaxa som egenavgift. Blanketten finns på vårdmottagningarna i Skåne, hos Skånetrafiken och för. Bokningssupporten handlägger inga reklamationer eller liknande, men hjälper dig gärna att hitta rätt om du är osäker på vart du ska vända dig. Elvägen ska ligga i ett förlängt busskörfält och det är en ny teknik som laddar bussar med el under färd som ska testas.

Next

Färdtjänst

skånetrafiken kontakt

Spara alla patientkvitton och kvitton från dina sjukresor. Easy Park och ParkOnOff är ett komplement till parkeringsautomaten. På Skånetrafikens webbplats hittar du bland annat hållplatser, tidtabeller och information om hur du köper biljett. Tyvärr kan det ta ett tag innan laddningar når ut till alla våra bussar Du kan endast hämta din laddning vid köp i Skåne med samt i Skånetrafikens biljettautomater på Köpenhamns flygplats och huvudbangård. Detta för att förbättra den ansträngda trafiksituationen vid Lund C. Våra öppettider är helgfri måndag—fredag kl 06:30—22:00 och övriga dagar kl 08:00—20:00. Ansökan hos Skånetrafiken Du ansöker om färdtjänst hos Skånetrafiken.

Next

Hem

skånetrafiken kontakt

. Öresundstågen 20xxx är inställda mellan Göteborg-Halmstad-Göteborg på grund av ett växelfel. Ansökan hos Skånetrafiken eller din kommun Du ansöker om färdtjänst hos Skånetrafiken eller din kommun. Resan beställer du genom beställningsmottagningen för sjukresor. Vi använder även innehåll från tredjepart, såsom YouTube, för att kunna leverera relevant innehåll. På det här sättet slipper bussen stå alltför länge i kö under rusningstrafik. Köp via hemsidan Har du frågor om biljettbokning via hemsidan, eller har du redan köpt en biljett och vill veta mer? Laddningen skickas då ut till biljettsystemet igen.

Next

Kontakta oss

skånetrafiken kontakt

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår hemsida och våra tjänster, baserad på data som samlas in. Det kan också vara en kombination av dessa. Vanliga frågor Besök gärna vår sammanställning över. Bussarna stannar precis utanför terminalen och hållplatsen heter Skeppsbron. Besök för mer information om hur tågen och bussarna går. Vilket färdsätt du har rätt till framgår i ditt beslut om färdtjänst. Färdtjänst kan vara att resa med bil eller special-fordon.

Next

Skånetrafiken

skånetrafiken kontakt

Om du reser på annat sätt - taxifordon, privatbil eller flyg - är det resans längd som avgör vad du betalar i egenavgift. Väljer du att acceptera kommer vi att använda anonyma cookies för att optimera upplevelsen på hemsidan, samt Facebook Pixels och remarketing cookies för att på ett säkert sätt dela information om din användning av vår hemsida med våra betrodda partners inom sociala medier, reklam, detaljhandel och dataanalys. Det kan också vara en resa med någon som följer med dig på bussar och tåg. Mer om detta och parkeringen kan ni läsa på. På Skånetrafikens webbplats hittar du vilka kommuner som har avtal och hur du gör för att ansöka.

Next

Skånetrafiken

skånetrafiken kontakt

Läs mer om spårningsmetoder vi använder i vår. Tänk på att du behöver vänta 24 timmar innan du kan göra ett köp med Jojo-kortet på en buss eller biljettautomat. Skicka in dem och eventuella intyg om vård tillsammans med blanketten Begäran om ersättning för sjukresa. Service för vårdgivare Information och kontakter för vårdgivare finns på webbplatsen Vårdgivare Skåne. Kontakta då vår bokningssupport på 0771-77 77 11 eller.

Next

Skånetrafiken

skånetrafiken kontakt

Hämta din laddning inom 30 dagar genom att köpa en biljett. Om du bor i en kommun i Skåne som inte har avtal med Skånetrafiken ska du ansöka hos din kommun i stället. Bussen kör först i Lund Det är viktigt att bussen kommer fram snabbt och enkelt och vi prioriterar därför busstrafiken på flera olika sätt. Sjukvård Boka och avboka tid, förnya recept 1177 Vårdguidens e-tjänster: Patientavgifter och fakturor Vänd dig till Patientservice för frågor om patientfakturor och tandvårdsstöd: Telefon: 0771-11 14 44 Telefontid: Vardagar klockan 8 - 16 Synpunkter på din vård Kontakta den mottagning eller vårdenhet där du har fått vård och behandling, eller ta hjälp av Patientnämnden. Synpunkter Om du inte hittar vad du söker ovan, eller om du vill lämna synpunkter på din resa, kontakta länstrafikbolaget där din Öresundstågsresa påbörjades.

Next

Kontakt

skånetrafiken kontakt

Landskrona Stad har anslutit sig till Easy Park och ParkOnOff vilket innebär att du enkelt kan betala din parkering med din mobil. Du får den färdtjänst som passar din funktions-nedsättning. Blanketten måste skickas inom ett år efter att du gjorde sjukresan. Om du har svårt att resa själv på grund av en funktions-nedsättning kan du få färdtjänst. Det innebär att vem som helst har rätt att begära ut handlingen. På Skånetrafikens webbplats finns information om hur du gör för att ansöka, och vilka kommuner som ingår i Region Skånes ansvarsområde för färdtjänst. Färdtjänsttillståndet anpassas utifrån din funktionsnedsättning och förmåga att resa.

Next