Sodankylä ravintolat. Ruokalistat 2019-12-07

Ravintolat & kahvilat

sodankylä ravintolat

Nauti sujuvasta palvelusta ja moneen tilaisuuteen sopivista tiloista Sodankylän toisen kerroksen Kievari ravintolassamme!. Kokoukset ja maittavat tauot samassa paikassa! Meiltä löytyy maaperän rikkauksia, kultaa ja ametisteja. Tule nauttimaan hyvästä seurasta ja juomasta Hotelli Sodankylän ravintoloihin Kievariin 2. Ruokailut ravintolassamme ennen tai jälkeen saunan onnistuvat myös! Tietotunturi on vuonna 1993 rakennettu kelomökki, jolla on kokonaispinta-alaa 600m2. Ravintoloiden sivulta löydät aukiolojat, lounaslistat, hinnastot ja yhteystiedot. Hotellistamme löytyy myös maittavaa à la Carte ruokaa, selaa alaspäin ja lue lisää! Tankavaarassa ruokaa paikallisin mauin höystettynä tarjoilee legendaarinen. Kaikki voivat siis säilyttää oman rauhan isommassakin ryhmässä, mikä tuo lisäarvoa ja lisämukavuutta vierailuunne.

Next

Ravintolat ja muut ruokailupaikat Sodankylän seudulla

sodankylä ravintolat

Huonehintaan sisältyy aina iltasauna ja runsas aamiainen. Meiltä löytyy omalaatuisia, perinteisiä, lappilaisia ja kansainvälisiä tapahtumia. Sijaintimme on kätevästi E75 tien varrella keskellä suomalaista Lappia. Lappilainen vieraanvaraisuus on meillä jo käsite. Joten jos laiskottaa ja ei halua mennä mihinkään, tekemistä löytyy sisältäkin! Löydät palveluhakemistosta Sodankylässä toimivia yrityksiä. Sodankylä sijaitsee kahden kansallispuiston ja alueella.

Next

Kahvila

sodankylä ravintolat

Kolmen kilometrin mittainen luontopolun varrelta löytyy grillikota, jossa voi paistaa vaikkapa makkaraa nälän yllättäessä. Tarkista kohteiden aukioloajat etukäteen netistä. Pappilanniemen luontopolku sijaitsee aivan keskustassa ja se mukailee Kitisenjokea sekä Jeesiöjokea. Huonehintaan sisältyy aina iltasauna ja runsas aamiainen. Osa pikaruokapaikoista on huoltoasemien yhteydessä keskustassa tai keskustan tuntumassa. Ravintolan historiallisissa tiloissa järjestät juhlat jopa 800 hengelle! Huomioikaa, että emme solmi laskutussopimuksia kertamajoituksille. Toimialahaun alle saattaa avautua vielä tarkennusvalikko.

Next

Visit Sodankylä

sodankylä ravintolat

Hotelli Sodankylä tarjoaa erikokoisia eri tarpeisiin soveltuvia kokoustiloja joihin on mahdollisuus yhdistää monenmoisia ravintolapalveluita. Sodankylän keskustassa lounasta tarjoavat muun muassa mainetta niittänyt , ja linja-autoasemalla. Pyhä-Luoston kansallispuiston jylhät maisemat, kuvankaunis luonto ja hiljaisuus yhdessä alueen monipuolisten palvelujen kanssa luovat houkuttelevan kokonaisuuden lomailijoille. Meiltä löytyy Lapin kaikki kahdeksan vuodenaikaa. Sodankylä on monelle - loma-ajan ja isommankin osan vuodesta - toinen koti.

Next

Sodankylä Rautatieasema

sodankylä ravintolat

Yritysasiakkaat lomakausilla: Nyt yritysasiakkaille myös tarjolla viikonloppu- pe-la ja loma-aikojen hinnat: Pääsiäisenä 9. Järjestämmekin ohjelma-iltoja, ruokailuja, erilaisia juhlatilaisuuksia ja teemaillallisia 50 vuoden kokemuksella. Aamuisin ravintolassa tarjoillaan aisteja hivelevä Super Breakfast ja lounaalla tarjoilemme runsaan buffeen. Laskutuksen yhteydessä Oy Rova-Rest Ab perii laskutuslisän. Löydät täältä oivat yksityiset tilat kokouksille, tilausruokailuille ja meneville tapahtumille. Ryhmille: laskemme tunti- ja henkilömäärän pohjalta tarjouksen riippuen päivien kysynnästä ja hotellin saunatilanteesta Vuokraa Pyhän komein kelomökki yrityksellesi, perheellesi, joukkeellesi tai vaikka juhlia varten! Tapahtumakalenteristamme alla löydät teemailtoja sesongin mukaan! Soita meille puh +358 0 10 230 5000 Lähetä sähköpostia info sodankylahotel. Meiltä löytyy arktista osaamista ja innovatiivisia ideoita.

Next

Ruokalistat

sodankylä ravintolat

Takkahuoneessa on mukava rentoutua saunan jälkeen takkatulen loisteessa. Hotellissa on 54 tilavaa huonetta; 7 yhden hengen huonetta, 42 kahden hengen huonetta, 4 kolmen hengen huonetta ja 1 superior kahdelle hengelle. Sodankylän hienoimmat päiväretkikohteet Tutustu Sodankylän parhaimpiin päiväretkikohteisiin, mm. . Tallenna mukaasi muistoiksi mukavimmat maut, tavat ja tunnelmat. Täällä ei tarvitse olla toimettomana, useat aktiviteetit ja tapahtumat pitävät vireänä.

Next

REDU Ravintolat :

sodankylä ravintolat

Lisävarusteita tarjolla tarpeittenne mukaan; datatykki, fläppitaulu, kaiuttimet. Lue lisää tapahtumapalveluistamme Juhlat ja kokoukset sivultamme. Meiltä löytyy taivaankannen ihmeitä, räiskyviä revontulia ja yötön yö. Alue palvelee monipuolisesti niin luonnonsuojelua, paikallisväestöä, retkeilyä kuin matkailuakin. Taivaankannen ihmeistä näyttävimmät aina räiskyvistä revontulista yöttömään yöhön. Kansallispuiston juurella sijaitseva Pyhätunturin hiihtokeskus tarjoaa valtakunnan parasta vapaalaskua ja monipuolisimmat rinteet. Sopiva tauko keskellä kauneinta Lappia.

Next

Suomi ‚ÄĒ Hotelli Sodankyl√§

sodankylä ravintolat

Hotelli Sodankylässä on 54 huonetta; 7 yhden hengen huonetta, 42 kahden hengen huonetta, 4 kolmen hengen huonetta ja 1 superior kahdelle hengelle. Hotelli Sodankylä on viihtyisä ja kodikas hotelli aivan Sodankylän keskustassa. Myös Lapland Hotel Luostotunturissa on ravintoloita. Lisäksi Sodankylässä on valikoima erilaisia pikaruokapaikkoja, kuten pizzerioita ja hampurilaisravintoloita, jotka ovat auki päivittäin myös myöhäiseen iltaan. Meiltä löytyy paikallista palvelua ja virkeitä kyliä. Tule viettämään mukava saunailta varaamalla moneen tarpeeseen sopivat uusitut saunatilamme! Ravintoloissa on tarjolla lounas sekä kahvilapalvelut oppilaitoksen työpäivänä. Jos sinulla on kysyttävää matkasi aikana paikkakunnan ruokailumahdollisuuksista, yksi parhaista tiedonlähteistä on Sodankylän matkailuneuvonta, joka toimii osoitteessa Jäämerentie 3 avoinna arkisin 9-17.

Next