Sparebank 1 bilforsikring. Sparebank 1 Forsikring 2019-12-01

Sparebank 1

sparebank 1 bilforsikring

Vår smartplugg kan kun utføre de kommandoene som er hardkodet pluggen. Dette er de viktigste dekningene hentet fra vilkårene. Det er slik kjøring Smart bilforsikring vil belønne. Smartforsikringer stiller høye krav til personvern. Smartpluggen fra TomTom er ikke knyttet direkte mot mobilnettet eller internett, men kommuniserer med bileierens telefon gjennom Bluetooth. Bonus er et rabattsystem som gir deg lavere pris på forsikringen hvert år du kjører skadefritt. Potensialet for samfunnsmessige besparelser er enormt, sier Turid Grotmoll.

Next

Bilforsikring og bonus

sparebank 1 bilforsikring

Basert på bilens bruk, vil du kunne oppnå bedre pris på din forsikring, og du får full oversikt over bilens bruk gjennom bilens dagbok. De som jobber med skadeoppgjør, har eksempelvis ikke tilgang til disse. Det er en egen kultur i Norge for bobil og campingbil, det kan nesten defineres som en egen hobby. Har du eller vurderer du reiseforsikring Sparebank 1, kan både du og familien din være trygg på at dere får hjelp når dere trenger hjelp i hele verden. Om du ønsker å nedbetale gjeld eller oppgradere boligen din, slik at du får en lettere hverdag er det du som bestemmer.

Next

Sparebank 1 Forsikring: Bilforsikring

sparebank 1 bilforsikring

Best — toppkasko Den beste bilforsikringen dekker alt som står over. Dataene som sendes fra smartpluggen til Spinn-appen og videre til SpareBank 1 Forsikring er kryptert hele veien. Du kan få innsyn i alle data vi har registrert. Har du kasko dekkes også utgifter til veihjelp i Norge og Europa. Personvern sentralt Personvern og håndtering av data er viktige temaer for nordmenn. Har du bilforsikring sparebank 1 vil du ikke tape mer en maksimum 10% av bonuspoengene dine ved en skade.

Next

SpareBank 1 Forsikring

sparebank 1 bilforsikring

God flyt krever oppmerksomhet, og god oppmerksomhet redder liv, sier Jan Johansen, direktør i Trygg Trafikk. Vi samler kun inn data for å kunne fastsette pris på forsikringen, og vil ikke bruke dataene i oppgjørssammenheng. Et godt tips er å fortelle barn, ektefelle, samboer eller venner om dette. Med får du ny bil ved totalskade på bil som er inntil 3 år gammel eller kjørt inntil 100. Men så var det denne datainnsamlingen, da.

Next

Bytte bilforsikring?

sparebank 1 bilforsikring

Dette kan gi deg en ubehagelig overraskelse om noe skjer! Her svarer personvernombudet i SpareBank 1 på de mest stilte spørsmålene. Personvern og bruk av data Vi tar personvern veldig alvorlig. Sparebank 1 vet hvor viktig det er at du, familien din og eiendelene deres blir godt forsikret. Vi registrerer for eksempel aldri hvor du befinner deg. Det er hovedsakelig bare traktorer som er registrert i Norge som du kan forsikre. Du kan selv se de samme dataene i Spinn-appen, slik at du kan bli kjent med egen kjøreatferd og lære hvilken kjøring som gir god flyt og trygg kjøring, og dermed høyere kjørescore. Det smartpluggen gjør er at den «teller opp» antallet hendelser brems, akselerasjon, krenging og lignende per dag.

Next

SpareBank 1 Forsikring

sparebank 1 bilforsikring

I tillegg samler vi inn data om hvor langt bilen kjører og hvor mange ganger du har kjørt i forskjellige hastighetsintervaller, sier personvernombud Marius Pellerud i SpareBank 1. Her får du tilbakemelding på din kjøring for hver enkelt dag, måned og år. Det er opp til deg å vurdere om du kun trenger 1 eller begge to. Inaktiv bonus slettes etter 3 år. Når du mottar smartpluggen får du med et lite klistremerke, som du kan sette i frontruta på bilen. Det kommer tydelig frem i en tidligere undersøkelse Respons Analyse har gjennomført for SpareBank 1. Dataene og informasjonen vi samler inn vil vi kun bruke til å fastsette prisen på din forsikring, i tillegg til at den gir deg som sjåfør tilbakemeldinger på kjøringen din.

Next

Sparebank 1 Forsikring

sparebank 1 bilforsikring

Smartforsikringer er en helt ny kategori forsikringer som vil få stor påvirkning på folks liv, og forandre forsikringsbransjen. Slik virker Smart bilforsikring Smart bilforsikring gir deg fordeler dersom du kjører med flyt og bidrar til å redusere risikoen for skader. Pappahjertet: Når du kjører med bedre flyt, vil du også oppleve at du får en lavere og mer rettferdig pris på forsikringen. Hvert år blir mange mennesker hardt skadet eller omkommer fordi de kjører for hardt og ikke er nok oppmerksomme i trafikken. Om du velger den beste dekningen vil du være forsikret med en gang du går ut av døren hjemme.

Next

Sparebank 1 Forsikring

sparebank 1 bilforsikring

Vi har de mest fornøyde og lojale forsikringskundene for tredje året på rad. Hvilke regler gjelder for bonus på bilforsikring? Trygg kjøring kan redde liv Trygg Trafikk jobber for at færrest mulig skal bli skadet eller omkomme i trafikken og ønsker all teknologi som kan forebygge ulykker velkommen. Kun data om bilens bruk overføres til SpareBank 1, ingen data om brukeren eller bilens posisjon vil bli overført. Det betyr at den kun kan lese de dataene fra bilen som den er forhåndsprogrammert til å lese. Det står også sentralt i SpareBank 1 sin utvikling av produkter. De kundene som kjører med en god score gjennom et helt forsikringsår vil kunne oppnå fordeler som er flere ganger større. Det er fordi pris beregnes for ett år av gangen.

Next