Spenst brødløs. Timebeskrivelser 2019-12-05

Våre medlemskap + Online kjøp

spenst brødløs

Saman med dei andre Spenst sentera i fylket er vi ein betydeleg folkehelseaktør og leverandør av trening i Sogn og Fjordane. . Vi tilbyr ulike typer intervaller, alt fra korte og progressive til lengre intervaller — alt for at du skal kunne variere treningen og oppnå best mulige resultater. En liten serie av enkle og effektive øvelser som blir gjentatt så mange ganger du rekker på et visst antall sekunder. Spelar du meir en tre timar i måneden, lønnar det seg med eit pluss-medlemskap sammenligna med basis.

Next

MyWellness

spenst brødløs

Eit meget godt og heilt unikt hjelpemiddel til å nå dine mål. Mage Rygg 25 min : En sterk holdning er alfa omega for at kroppen skal ha det bra i hverdagen. Her arbeider du i tidsbestemte intervaller, og du gjør øvelsene i eget tempo basert på ditt nivå. MyWellness MyWelless Cloud - din digitale treningsvenn Wellness Cloud kan bli di personlege elektroniske treningsdagbok! Du får også høve til å delta på fantastiske challenges og konkurransar! I tillegg får du tilgang til våre personlege trenarar, treningsveiledere og tilsette som har høg kompetanse på trening og helse. Øvelsene går på tid og man jobber i den hastigheten man ønsker innenfor tiden som gjelder.

Next

Spenst

spenst brødløs

Kontakt resepsjonen på Idrettssenteret avd. Vi skreddarsyr avtale til di bedrift! Mage Rygg styrker kroppens midtparti ved hjelp av øvelser for magen og ryggen. Pluss Medlemskapet til deg som vil ha det beste treningstilbodet i Sogndal og som ynskjer størst bredde og variasjon, samt fordeler ved booking, squash og klatring. Hjå oss får du det nyaste og råaste innan trening. Hver intervall består av enkle og effektive øvelser eller bevegelser, og du skal gjenta dem så mange ganger du rekker på et visst antal sekunder.

Next

Spenst Halden Avd. Brødløs

spenst brødløs

En treningsform med høy puls og masse energi. En treningsform med høyt endorfin-nivå og stor mestring. Multitrening 25 min : Multitrening består av kondisjons- og styrkeøvelser der du hver gang utfordrer deg selv basert på ditt eget nivå. En verdifull hjelp for å finne det rette individuelle treningsnivået, ut fra sine egne forutsetninger og treningsmål. Du velger selv om du vil gjennomføre lettere eller tyngre øvelser - ta utgangspunkt i dagsform og nivå. Våre medlemskap: Spenst Gloppen er eit nytt treningssenter i Sogn og Fjordane.

Next

Våre medlemskap

spenst brødløs

Betalast og hentast i resepsjonen på Idrettssenteret. Effektive 30 eller 40 minutters timer som gir deg bedre kondisjon og helse. For medlemskap du ikkje får velje på nettsida, ta kontakt med resepsjonen eller send epost til gloppen spenst. Enkelte intervaller er lengre, og andre er ikke mer enn 20 sekunder. Vi ynskjer alle frå 13 til 90+ år velkomen.

Next

Oppstart hausttimeplan

spenst brødløs

Campus for å ta med venn. Bruk av pulssystem passer for alle, så vel nybegynnere som mer erfarne deltakere. Alle øvelsene gjøres sittende eller liggende på en matte. Dette er en time som passer for de aller fleste da man jobber utfra eget nivå. Timen er for alle i alderen 13-18 år. Som medlem hjå Spenst Gloppen får du eit breitt utval av gruppetreningskonsept og treningsutstyr, funksjonell trening og fasilitetar. Medlemskapet gir deg også tilgang til Spenst Førde og Førde Spa! IndoorRunning 30 eller 45 min : Intervalltrening på tredemølle.

Next

Oppstart hausttimeplan

spenst brødløs

Vårt mål er å skape det beste treningsmiljøet til deg. Sykkel 55 55 min : Kondisjonstrening på sykkel med moderat tempo med direkte pulsfeedback gjennom pulssystem. Dersom du ikkje har treningskort, kjem dette i tillegg. Jo oftare og raskare du bevegar deg, jo fleire moves vil du oppnå. Når du har valgt medlemskap, fyll ut person- og bankkontoopplysningar for å fullføre kjøpet. Ekstra godt treningstilbud Du får fri tilgong til Idrettssenteret på Fosshaugane Campus og Spenst Sogndal avd. Alle medlemskap må kjøpast på vår heimeside eller på Idrettssenteret avd.

Next

Spenst Halden Avd. Brødløs

spenst brødløs

Bedriftsavtalar: Ta kontakt i resepsjonen eller på epost gloppen spenst. Deretter følger en ny serie. Moves blir eit mål på di daglege mengde fysisk aktivitet. Det gir også høyere forbrenning. Rabatter i over 60 butikker i regionen.

Next