Stekepanne. Stekepanne 2019-12-03

Billig stekepanne

stekepanne

De aller fleste pannene våre til steking og wok fungerer på alle platetopper, inkludert induksjon. Mange av stekepannene våre har også 25 års garanti - les mer på produktsidene. Fem forskjellige egenskaper ved pannene er testet. På Statholdergaarden bytter de ifølge Stiansen ut de billige teflonstekepannene etter at de har blitt brukt i rundt en måned. Legg i så fall et håndkle eller lignende mellom som beskyttelse.

Next

panne

stekepanne

Se også: Saken fortsetter under bildet. Vi har blant annet Jamie Olivers fantastiske stekepanne fra Tefal. Pannene har blitt varmet opp til 180 grader og vispet opptil 5000 omdreininger av en visp lagd av pianotråd. . Våkn opp og klargjør frokosten i den milde morgenluften.

Next

Stekepanne

stekepanne

Støpejern benytter seg av varmen optimalt, og fordeler den jevnt og effektivt. Pannene som kalles Hackman i Sverige, heter Høyang Polaris i Norge. Det overrasker ikke mesterkokk Bent Stiansen. Stekepanna fra det franske merket Le Creuset er best når det gjelder ripefølsomhet, mens stekepanna fra Eva Solo er definitivt dårligst. Og ikke nok med det, vi har også samlet flere nyttige steketilbehør som forhøyer både stemningen under matlagingen og smaksopplevelsen. Hvis du leser instruksjonen ser du at det anbefales å ikke bruke metallgjenstander i disse pannene heller. Det kan ikke være det aller billigste heller, men kjenn og føl på det at det virker solid, så varer det godt nok, sier mesterkokken.

Next

Billig stekepanne

stekepanne

Disse to testkriteriene ble vektlagt hver med 20 prosent. De trenger også å bli håndtert på riktig måte for å holde, sier Alexander Michel, testingeniør hos Intertek til. Kilde: Resultatet av testen Pannene har fått karakter fra 1 til 5, der 5 er best, og de ulike egenskapene er vektet forskjellig: — Beleggets slitestyrke, vektet 40 prosent — Bunnens stabilitet, 10 prosent — Varmefordeling, 20 prosent — Evnen til å holde på varme, 20 prosent — Energieffektivitet, 10 prosent 1. Svenske har laboratorietestet åtte stekepanner. Les også: Saken fortsetter under bildet. Undersøkelsen viser at stekepanna ikke trenger å være dyr for å være bra — heller tvert i mot.

Next

Stekepanner

stekepanne

Bakeren og Kokken tilbyr et bredt sortiment av stekepanner. Selv om det oppgis av pannene tåler oppvaskmaskin kan vaskemiddelet inneholde slipende eller polerende partikler som kan skade belegget. Denne delen av testen ble vektlagt med 60 prosent. Mange av stekepannene ble veldig ujevnt varme, ifølge. De fleste stekepannene kommer med en diameter på ca 30 cm, men du kan finne både større og mindre stekepanner også.

Next

Stekepanner

stekepanne

Sjekk hvordan den klarte seg nederst i saken. En skikkelig bra stekepanne som gir en unik smakskarakter til måltidene dine. Som en del av testen ble melk og pannekakerøre brent fast i pannene. Du kan finne de Mange kjøper billig stekepanne først, og heller legger mer penger i det etterhvert. De har fått hjelp fra i Borås til å sammenligne kvalitet og holdbarhet på stekepannene, og de har gått grundig til verks. Ta matlagingsopplevelsen til nye høyder med en brukervennlig stekepanne.

Next

Stor test av 10 stekepanner

stekepanne

Pannene som gjorde det dårligst i testen var Tefal Ceramic Control 3,7 poeng og Kökskungen Induction Line 3,4 poeng. Du kan også finne de forskjellige stekepannene som kalles wokpannen som har høyere kant så du kan woke en rett som de kaller det. Slik bør du behandle stekepannen din — Ikke bruk skarpe redskaper i pannen. Ikke hell kaldt vann i en varm panne. Ikea 365+ 169,- 3,5 4.

Next

Startside

stekepanne

Derfor syns jeg det er mye bedre å kjøpe en litt billigere stekepanne som vare tre-fire-fem år, så kjøper du en ny. Slik er testen gjennomført Metoden som er brukt for å teste stekepannene er utviklet av blant annet Konsumentverket, som er Forbrukerrådet i Sverige. Fiskars Functional form 699,- 2,9 7. Det var vanskeligst å fjerne restene fra stekepannene med keramisk overflate. Unntaket er en panne fra Kökskungen. Blant annet har vi stekepanner fra de Buyer, Demeyere, Eva Solo, Fiskars, Fissler og GreenPan.

Next

Kitchen appliances and home appliances

stekepanne

Panna har ikke bare problemer med non-stick-belegget, den er også dårligst på å fordele varmen jevnt. StekepanneDe fleste mesterkokkene, og de som ønsker å være mestre på kjøkkenet, kan ikke få nok av kjøkkenutstyr, slikt at de kan finne opp fler veldig smakfulle retter. Hvis du har en komfyr med induksjonstopp, trenger du spesialproduserte stekepanner som fungerer på denne overflaten. Det skal være morsomt å lage mat, da blir resultatet så mye bedre! Med tirettersmenyer til en god sum penger, skulle en tro at kjøkkenutstyret er like dyrt. Unngå å steke på altfor høye temperaturer.

Next

Stor test av 10 stekepanner

stekepanne

Stekepanne, wokpanne og induksjonspanne Hos oss finner du finne deg en flott og solid stekepanne i støpejern, en lekker og praktisk teflonpanner, stekepanne i rustfritt stål og aluminium, samt dype wokpanner i teflon. Dette betyr at man får det beste resultatet, samtidig som man faktisk sparer energi! Jamie Oliver Cast Aluminium 999,- 3,2 6. Materialets non stick-egenskaper begynner å gå i stykker ved 250 grader. Du finner en eller flere typer som passer til de forskjellige komfyrene. Vi har blant annet en stekepanne av støpejern fra Le Creuset.

Next