Täydellinen joulu elokuva. Finnkino 2019-12-07

Marraskuun Kuukauden elokuva: Täydellinen joulu

täydellinen joulu elokuva

Onneksi en maksanut lippuani itse. Snapsit, rosollit ja jouluperinteet saavat kyytiä kun vieraat lähtevät muistelemaan yhteisiä aikoja illan emännän kanssa. Elokuva on komedia puolisoista, existä, suhteista, perheistä, perinteistä, ja niiden rikkomisista. Jos Täydellinen joulu olisi tehty 30 vuotta sitten, se pystyisi eri tavalla shokeeraamaan katsojan nauruihin pelkällä aiheellaan ja sillä, että Aku Hirviniemi hokee tuhmia sanoja. Lisäksi ilmaisussa on ongelma, joka on selvästikin pesiytynyt moderniin valtavirtaelokuvaan jäädäkseen, mutta siitä on ruikutettava vähintään vielä tämän kerran: jos koko elokuvan ajan alusta loppuun soi taustalla näyttelijöiden ja kuvakielen yhteistoimintaa häiritsevä musiikkirenkutus, niin tunteet jäävät aika valjuiksi. Kaikkien aikojen joulu on edessä kun lempeä tahtonainen Outi Elena Leeve on päättänyt viettää sen kutsumalla kotiinsa kaikki kolme ex-miestään, heidän yhteiset lapsensa sekä miesten uudet kumppanit uusine lapsineen. Elokuva pohjautuu ruotsalaiseen Tomten är far till alla barnen elokuvaan.

Next

Täydellinen joulu (2019)

täydellinen joulu elokuva

Sen dialogi on oivalluksetonta, ja rytmi ontuu. Hän ilmoittaa olevansa raskaana pitkän yrittämisen jälkeen. Täydellinen joulu 1 t 35 min Komedia, Draama, Kotimainen Ensi-ilta: 25. Kristofer Gummerus on sovittanut Monika Rolfnerin kirjoittaman ruotsalaisen menestyskomedian Joulupukki vieraissa suomalaiseksi versioksi, ja ohjaajan puikkoihin on tarttunut Taru Mäkelä. Tahti on kauttaaltaan liian nopea ja auditiivinen ilmaisu kaoottista. .

Next

Arvostelu: Komediaelokuva Täydellinen joulu kokeilee Luokkakokouksen menestysreseptiä

täydellinen joulu elokuva

Siinä missä leffan muut henkilöhahmot jäävät hutaisten sutaistuiksi karikatyyreiksi, Outissa on aitoa lämpöä. Varasto-menestyselokuvien tekijän Taru Mäkelän uusi komedia Täydellinen joulu on elokuva kaikkien aikojen suurperhejoulusta. Illan kuluessa Outi pitää puheen, jossa hän kertoo antavansa Jannelle lahjoista suurimman; hän on raskaana. Täydellisen joulun sijaan uusperheestä kertovaa komediaa kaipaavalle voi suositella Johanna Vuoksenmaan tv-sarjaa Klikkaa mua vuosilta 2011—2014 , jossa samoja teemoja käsiteltiin oivaltavalla huumorilla. Outin mies Janne ei ole asiasta yhtään mielissään. Vaikka Outin nykyinen aviomies Janne Antti Luusuaniemi alun perin ajatusta vastustikin, joulupöytä pursuaa tänä vuonna uusia, vanhoja ja juuri esiin tulleita perhesolmuja.

Next

Täydellinen Joulu

täydellinen joulu elokuva

Tarinassa Elena Leeven näyttelemä perheenäiti on kutsunut joulupöydän ääreen kolme kappaletta ex-miehiään nykyisine perheineen. Outi ei ota nykyisen siippansa Antti Luusuaniemi vastusteluja kuuleviin korviinsa. Sekaan olisi kaivannut enemmän kohtauksia, joissa rytmi olisi saatu yhtä kohdalleen kuin näissä kahdessa esimerkissä. Kaikkien aikojen joulu on edessä kun lempeä tahtonainen Outi on päättänyt viettää sen kutsumalla kotiinsa kaikki kolme ex-miestään, heidän yhteiset lapsensa sekä miesten uudet kumppanit uusine lapsineen. Kävin katsomassa toisenkin jouluelokuvan Finnkino Flamingossa.

Next

Marraskuun Kuukauden elokuva: Täydellinen joulu

täydellinen joulu elokuva

. Kaikkien aikojen joulu on edessä kun lempeä tahtonainen Outi Elena Leeve on päättänyt viettää sen kutsumalla kotiinsa kaikki kolme ex-miestään, heidän yhteiset lapsensa sekä miesten uudet kumppanit uusine lapsineen. Hirviniemi pääsee näyttelijäntyössään vähällä, sillä Oskari on kuin suora kopio Hirviniemen Luokkakokous-elokuvissa näyttelemästä Nipestä: yksinkertainen tollo, jonka idioottimaiset jutut aiheuttavat katsojassa myötähäpeää. Sen sijaan komediaa tehdään ylimitoitetulla teatraalisuudella. Ohjaaja tuntuu pyytävän syntejään anteeksi, sillä uutuudessa on mukana jopa homopari. Copyright © Kulttuuritähdet 2019 Komedia Täydellinen joulu on elokuva kaikkien aikojen suurperhejoulusta.

Next

Täydellinen joulu

täydellinen joulu elokuva

Elokuva oli Taru Mäkelän Täydellinen joulu. Elokuva on komedia existä, uusista puolisoista, suhteista, perheistä, perinteistä ja niiden rikkomisista. Viime vuosien menestynein kotimainen komedia Luokkakokous perustui tanskalaiseen elokuvaan. Elokuva on komedia existä, uusista puolisoista, suhteista, perheistä, perinteistä, ja niiden rikkomisista. Blogini on lifestyle blogi aikuiselle naiselle. Snapsit, rosollit ja jouluperinteet saavat kyytiä kun vieraat lähtevät muistelemaan yhteisiä aikoja illan.

Next

Finnkino

täydellinen joulu elokuva

Jos yliammutun farssimaisen lähtöasetelman olisi ohjannut rauhallisesti — elämänmakuisen lakonisesti — tai jos lähtöasetelmasta olisi tehnyt hillityn arkisen ja ohjannut sen taas päinvastoin yliammutun farssimaisesti, niin koossa voisi olla toimiva näkymä absurdiin ihmiselämään. Vaikka Outin nykyinen aviomies Janne Antti Luusuaniemi alun perin ajatusta vastustikin, joulupöytä pursuaa tänä vuonna uusia, vanhoja ja juuri esiin tulleita perhesolmuja. Jos elokuvan huumori toimisi paremmin, se tarjoaisi erinomaista hämäävää pehmeyttä, johon tragedian raju vastavoima iskisi myös lujemmin. Elokuvan ainut valopilkku on pääosaa näyttelevä Elena Leeve. Elokuva on komedia existä, uusista puolisoista, suhteista, perheistä, perinteistä, ja niiden rikkomisista.

Next

Arvostelu: Komediaelokuva Täydellinen joulu kokeilee Luokkakokouksen menestysreseptiä

täydellinen joulu elokuva

Elokuva pohjautuu ruotsalaiseen Tomten är far till alla barnen elokuvaan. Ohjaaja Mäkelä ansaitsee ehdottomasti kiitoksen siitä, ettei ole sentään sortunut selittämään asioita kertojan tai tekstikorttien avulla, mutta käsikirjoitusvaiheessa olisi naapurin hahmolle voinut suunnitella edes jonkin diegeettisenkin merkityksen. Oli aika pienestä kiinni, etten kävellyt teatterista ulos kesken leffan. Tämä elokuva oli pelkkää ahdistunutta myötähäpeää minun puoleltani. Se vain yrittää koko ajan mennä sieltä, missä aita on matalin. Varasto-menestyselokuvien tekijän Taru Mäkelän uusi komedia Täydellinen joulu on elokuva kaikkien aikojen suurperhejoulusta.

Next

TÄYDELLINEN JOULU

täydellinen joulu elokuva

Sisustellaan vaaleansinistä puutaloa, hoidetaan puutarhaa ja ihmetellään luonnon kauneutta, mökkeillään 1900 - luvun alkupuolella rakennetussa torpassa, matkustellaan, luetaan kirjoja ja pukeudutaan kauniisti. Elokuvien huumori oli sovinistista, seksististä ja homofobista. Jannen reaktio ei suoranaisesti ole odotetun kaltainen ja ilta saa vielä yhden käänteen, jota puidaan aina naapurin joulupukkia myöten. Mäkelän onnettoman kohelluksen nähtyään ei voi kuin ihmetellä, eikö Suomessa muka ole tarjolla mielenkiintoisia alkuperäiskäsikirjoituksia. Luvassa on mustasukkaisuusdraamoja, kohtalokkaita väärinkäsityksiä ja raivonpuuskia. Valtteri Mörttinen Täydellinen joulu Ohjaus: Taru Mäkelä Käsikirjoitus: Kristofer Gummerus perustuen Monika Rolfnerin alkuperäistekstiin Pääosissa: Elena Leeve, Antti Luusuaniemi, Maria Ylipää, Mikko Leppilampi, Aku Hirviniemi, Iikka Forss, Pirkko Mannola. Vaikka Outin nykyinen aviomies Janne Antti Luusuaniemi alun perin ajatusta vastustikin, joulupöytä pursuaa tänä vuonna uusia, vanhoja ja juuri esiin tulleita perhesolmuja.

Next

Arvostelu: Taru Mäkelän Täydellinen joulu

täydellinen joulu elokuva

Tyynempi rytmi ja hillitympi ilmaisu auttaisivat myös huomattavasti korostamaan koko tilanteen kieroutuneisuutta. Mukaan hahmogalleriaan on saatu vielä yhden pariskunnan naapurikin — roolissa Pihla Maalismaa — joka on kirjoitettu elokuvaan mukaan väkisin vain siksi, että tämä toimisi kerronnallisen eksposition välineenä. Bussikuski ei kuitenkaan Outin miestä Jannea ottanut kyytiin, kun hänellä ei ollut rahaa. Plussat: + käsikirjoitus ja elokuvan musta huumori + näyttelijäsuoritukset + piristävän erilainen jouluelokuva, josta jää hyvä mieli Miinukset: - ohjaus - leikkaus - elokuvan katsonee kertaalleen tänä jouluna, mutta monivuotiseksi jouluklassikoksi elokuvasta ei valitettavasti ole Ensi-ilta: 25. Ennen kuin asia selviää, ehtii tapahtua vaikka mitä.

Next