Tammerfest 2020 esiintyjät. Kaikkien aikojen Tammerfest 2019-11-30

Tammerfest 2020

tammerfest 2020 esiintyjät

Apulanta paketoi perjantai-illan ja heittikin muuten kans aivan mielettömän hienon keikan! Blueskatu, Kakarablues ja lauantaina 27. Teräaseet ja yli 15 cm pitkät ketjut ovat kiellettyjä. Kiitos vielä Tammerfest ja Suomen kesä. Kun heistä viisi on ostanut lipun olet voittanut virallisen Riihirock t-paidan. Ja siinähän ne tärkeimmät onkin haha! Edestakaisen kuljetuksen hinta on 10 e, riippumatta lähtöpaikasta.

Next

Automatkailumessut 2020

tammerfest 2020 esiintyjät

Tammerfestin kaikkien lipputyyppien myynti on alkanut Tiketissä ja Lippupisteessä. Myymme tuon terassitilan yritykselle tai ryhmälle. Puistoblues 2020 huipentuu Vanhankylänniemeen lauantaina 27. Joensuussa lippuja myyvät Levy-Eskot, Carelicum ja Prisma. Tilaamalla Puistobluesin uutiskirjeen Bluesletterin, tiedät ensimmäisten joukossa missä mennään! Emme vaihda rikkoutuneita tai hävinneitä rannekkeita uusiin. Pääkonserttiin ensimmäiseksi esiintyjäksi on kiinnitetty suomalainen kulttibändi 22-Pistepirkko.

Next

Tammerfest starttaa tänään

tammerfest 2020 esiintyjät

Kesällä 2019 25 vuotta täyttänyt Tammerfest teki kävijäennätyksen, kun Ratinan Festaripuistossa vieraili kolmen päivän aikana peräti 30 000 juhlijaa. Pääareena Ratinanniemi teki viime kesänä kaikkien aikojen yleisöennätyksen saavuttaen 30 000 lipun myynnin. Huvialueella sijaitsee anniskelualueita K-18 , jossa käy myös pankkikortti. Palvelun nopeuttamiseksi varaa käteistä rahaa. Seuraa meitä eri kanavilla ja liity Riihirock -joukkoon! Koko festarialue on näkemisen arvoinen kokemus.

Next

Puistoblues

tammerfest 2020 esiintyjät

Lauteille nousee n√§ytt√§v√§ joukko Suomirock¬īin ykk√∂snimi√§. Ostettu lippu vaihdetaan portilla rannekkeeseen. J√§rjest√§j√§ Rajalan Riihi, H√§kkisenkorventie 60 44910 El√§m√§j√§rvi Tapahtumakoordinaattori Kari Parkkonen, p. Kotimaista raskaampaa sarjaa edustavat tunnelmametallin pioneeri Amorphis, maailman suosituimpiin melodisen metallin yhtyeisiin lukeutuva Sonata Arctica, alkuvuonna uuden albumin julkaiseva thrash-metal -joukkue Lost Society, r√§j√§ht√§v√§st√§ energiastaan tunnettu Michael Monroe, areenatason rock-orkesteri Apulanta ja laulaja Noora Louhimon johdolla maailmanvalloitusta rytin√§ll√§ tahkoava Battle Beast. Festivaalien yleisen k√§yt√§nn√∂n mukaisesti festivaalilippuja ei voi palauttaa yksitt√§isten artistien peruuntumisten perusteella, eik√§ niist√§ saa hyvityst√§ t√§llaisten muutosten johdosta. .

Next

Riihirock

tammerfest 2020 esiintyjät

Pääareenan kaksi tapahtumapäivää, perjantai ja lauantai, olivat loppuunmyydyt. Alkoholin hallussapidosta noudatamme voimassa olevaa Suomen lainsäädöntöä. Paidan saat rock-toimistosta välittömästi, tai soita numeroon 040 325 6420 niin sovimme toimitustavan. Järjestelyt tuntui toimivan tänä vuonna kyllä oikein poikkeuksellisen hyvin. Rannekkeen kanssa alueelta voi poistua ja palata takaisin vapaasti, mutta rannekkeen tulee olla ehjä. Lisäksi festivaalit täyttyvät maistuvista ruokailumahdollisuuksista ja anniskelualueesta.

Next

Puistoblues

tammerfest 2020 esiintyjät

Median edustajia pyydämme esittämään virallisen henkilömediakorttin portilla. Vuosituhannen vaihteen merkittävimpiin suomirockyhtyeisiin lukeutuva Tehosekoitin tekee odotetun paluun keikkalavoille ensi kesänä, ja esiintyy Tammerfestin Ratinanniemen festivaalipuistossa heinäkuussa. Eiköhän me nähdä siellä taas! Koodi on Blues ja voimassa 28. Alueella on monipuoliset rock -tarjoilut ja mehevä annos huippufiilistä. Ville lauloi niin ihanasti niin sitä nyt kuunnella sitten täydellisessä auringon paisteessa kylmä juoma kädessä.

Next

Tammerfest 2020

tammerfest 2020 esiintyjät

Yhden ja kahden päivän festivaaliliput tulevat myyntiin alkuvuonna 2020. Alueelta on mahdollisuus ostaa virvokkeita ja vettä saa eri vesipisteistä. Oli ihan parasta istuskella vähän piknik-hengessä nurtsilla ja kuunnella esimerkiksi Eppujen keikka tällai pikkasen väljemmillä vesillä pienestä rinteestä, josta näki kuitenkin hyvin isojen näyttöjen avulla keikat. Bändin biiseistä useampikin on ylittänyt striimauspalveluissa platinarajan. Tapahtuma julkisti aiemmin marraskuussa pääesiintyjänsä rock-legenda Iron Maidenin sekä harvoin kotimaassaan keikkailevan, Suomen menestyneimmän metallivientiyhtyeen Nightwishin. Portilla järjestyksenvalvojat soveltavat ja neuvottelevat asiallisesti somiste- ja lompakkoketjujen käyttöä.

Next

Puistoblues

tammerfest 2020 esiintyjät

Vuosituhannen vaihteen merkittävimpiin suomirockyhtyeisiin lukeutuva Tehosekoitin tekee odotetun paluun keikkalavoille ensi kesänä, ja esiintyy Tammerfestin Ratinanniemen festivaalipuistossa heinäkuussa. Järjestysmiehet voivat tarvittaessa tarkistaa laukkusi. Ilmaiskonserttien lisäksi kadulla kohtaavat diggarit, tikkarit, herkut, vaatteet ja juomat. Perjantain majoittujille vapaa pääsy Etkoille 17. Hirsinen Pääareena sijoittuu rinnekatsomon alaosaan, joten musaa ja muutakin ohjelmaa on helppo seurata. Pihtiputaan keskustasta 15 km pohjoiseen, Haapajärventietä 1,7 km ja Häkkisenkorventietä n.

Next

Tammerfest 2020

tammerfest 2020 esiintyjät

Portilla maksuv√§lineen√§ k√§yv√§t sek√§ k√§teinen ett√§ pankkikortti. Panemme kaikki peliin, jotta juuri sin√§ viihtyisit. Vain maksettu Vip ‚ÄĒlippu on varaus Tarjous: ryhm√§ -vip yli 8 hengen ryhmille 80 e Vip alue palvelee la klo 16. Ilmoitus tapahtumasta tulee sinun s√§hk√∂postiisi. Hinnat ovat voimassa p√§iv√§kohtaisen ohjelman julkaisuun ja p√§iv√§lippujen myyntiintuloon saakka. Messuilla on paljon ohjelmaa ja koettavaa koko perheelle. Alue on rakennettu maaseutumaiseen ymp√§rist√∂√∂n ja tarjoaakin ulkoisilta puitteiltaan aivan erilaisen rokkitapahtuman.

Next

TAMMERFEST 2020,

tammerfest 2020 esiintyjät

Ruoka oli myös muuten tosi maistuvaa. Kannattaa varata käteistä rahaa mukaan, niin ostokset sujuvat helpommin ja varmemmin. Kesällä 25 vuotta täyttänyt Tammerfest teki kävijäennätyksen, kun Ratinan Festaripuistossa vieraili kolmen päivän aikana peräti 30 000 juhlijaa. Tapahtuma on kasvanut mittavaan luokkaan. Bändin biiseistä useampikin on ylittänyt striimauspalveluissa platinarajan. Autenttisella aktiivivuosien kokoonpanolla Tammerfesteillä esiintyvän Tehosekoittimen musiikki on säilynyt elinvoimaisena läpi vuosien. Avustajaa tarvitsevan henkilön avustaja pääsee alueelle veloituksetta ao.

Next