Teknikmagasinet södertälje. Öppettider till Teknikmagasinet i Sodertalje 2020-01-03

Öppettider till Teknikmagasinet i Sodertalje

teknikmagasinet södertälje

Genom att klicka på länken: , redigera gatunamn och nummer, Postnummer, Telefonnummer Butik Teknikmagasinet I Södertälje, Lunagallerian 1, skriva oss dina kommentarer och förslag. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är strukturerad och noggrann och kan prioritera rätt bland många olika uppgifter i ett högt arbetstempo. . It rekommenderas starkt att du komma i kontakt med Butik 010-705 33 80innan ditt besök för att dubbelkolla uppgifterna och andra frågor du kan ha.

Next

Laga iPhone & iPad Lunagallerian Södertälje

teknikmagasinet södertälje

Tjänsten börjar med 6 månaders provanställning därefter en tillsvidareanställning. Är du vår nästa toppsäljare? Du kan även hitta svar på vanliga frågor kring såväl mobilreparationer som lagning av surfplattor. Teknikmagasinet är en detaljhandelskedja i hemelektronikbranschen och i hobbybranschen. Vi vill ha din ansökan senast 2019-09-26. .

Next

Lediga jobb TEKNIKMAGASINET SWEDEN AB Södertälje

teknikmagasinet södertälje

Detta kommer att hjälpa andra besökare att få mer exakta resultat. Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Visa mindre Vi söker toppsäljare till vår butik i Södertälje! Som säljare på Teknikmagasinet möter du varje dag mängder av kunder som ska bemötas med bästa möjliga service, tekniskt kunnande och ett stort leende. Frågor om tjänsten ställs till Vi tar dock ej emot ansökningar via e-post. Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Vi har drop in så kom in till oss i butiken eller ring så hjälper vi dig. Vi finns här för att hjälpa dig, kom in i butiken och lämna in din surfplatta.

Next

code.clickcease.com

teknikmagasinet södertälje

Tjänsten avser extra vid behov med mycket jobb vid halloween och jul. Tjänsten avser extra vid behov med mycket jobb vid halloween och jul. Vi vill ha din ansökan senast 2019-06-07. Teknikmagasinet har ett väldigt stort utbud av olika produkter som är samlade i en produktkatalog. Tidigare erfarenhet från ledande position inom detaljhandeln eller mobilreparationer är mycket meriterande. Som butikschef står du för en betydande del av butikens försäljning och genom att vara en förebild för dina säljare inspirerar du dem till att prestera sitt yttersta.

Next

Teknikmagasinet Lunagallerian Södertälje

teknikmagasinet södertälje

Vi har ett stort utbud av spännande och roliga produkter inom flera olika kategorier. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden dröj därför inte med din ansökan! Katalogen har inte bara en svensk upplaga utan den har äv. . Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker öve. Kan ta egna initiativ och hitta nya lösningar för att öka butikens omsättning och lönsamhet.

Next

code.clickcease.com

teknikmagasinet södertälje

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden dröj därför inte med din ansökan! Här fixas byte av skärm och mobilbatteri, samt byte av fram- och bakkamera på din iPhone. Om du känner att det är just dig vi beskriver så tveka inte! Nu kan du även i våra butiker. I dagsläget, år 2017, har teknikmagasinet cirka 130 fysiska butiker. Har du kanske problem med mobilkameran? Teknikmagasinet grundades år 1989 av Bengt-Åke Printz, Urban Printz och Jannis Östlund. Visa mer Vi söker toppsäljare till vår butik i Södertälje! Varför inte samtidigt unna mobilen en uppfräschning med rengöring av både laddporten och samtalshögtalaren.

Next

Laga iPhone & iPad Lunagallerian Södertälje

teknikmagasinet södertälje

Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk. Oavsett om det är din glas- eller bildskärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig med din surfplatta. För att lyckas som butikschef på Teknikmagasinet tror vi att du: Är service- och resultatinriktad och sporras av tydliga mål och höga förväntningar. Laga iPad Har glas- eller bildskärmen på din iPad gått sönder eller har ditt batteri blivit sämre? Du måste vara 18 år fyllda då delar av vårt produktsortiment kräver det. Våra butiker är fyllda till brädden med spännande produkter och all försäljning sker över disk. Vi söker en ny butikschef till vår butik i Södertälje! Jobbet som säljare innebär att sälja våra produkter utifrån varje kunds specifika behov, att bidra till att butiken hålls i gott skick, samt andra förekommande butikssysslor. Hos oss får du möjlighet att briljera och ha roligt på jobbet! Vi byter bland annat ut din iPhones och lagar en.

Next

Teknikmagasinet Södertälje oppettider, Lunagallerian 1

teknikmagasinet södertälje

Vi håller bra priser, har ett stort utbud och levererar fort! Tjänsten börjar med 6 månaders provanställning därefter en tillsvidareanställning. Om du känner att det är just dig vi beskriver så tveka inte! Det går både snabbt och enkelt - vi kan ofta fixa telefonen medan du väntar. Vi skickar den till vår verkstad, som erbjuder både , samt. Som butikschef på Teknikmagasinet jobbar du varje dag med att coacha och motivera säljarna i din butik till att nå uppsatta försäljningsmål och. Vi hjälper dig med allt detta hos Teknikmagasinet i Lunagallerian i Södertälje.

Next

Öppettider till Teknikmagasinet i Sodertalje

teknikmagasinet södertälje

. Vi kan också här hos oss. Vi kan ofta laga din iPhone medan du väntar! Kontakta Butik direkt 010-705 33 80 för att kontrollera öppettider. Företaget erbjuder över 5000 produkter inom bland annat foto, ljud och bild, träning, mobiltelefoni, datortillbehör, maskerad och kroppsvård. Deras första fysiska butik öppnades i Skärholmen Centrum i södra Stockholm och expanderades senare till fler städer i Sverige, Norge och Finland.

Next