Tipsa aftonbladet. Tipsa 2019-12-05

Tipsa oss

tipsa aftonbladet

TÀnk pÄ vad du sjÀlv skulle vilja se i tidningen. Du kan skicka textmeddelanden, bilder och filmer. Skicka till Du kan ocksÄ ringa oss. I bedömningen ingÄr innehÄllet i bilderna och uppgifterna, men ocksÄ huruvida du upptrÀtt etiskt och inom lagens grÀnser. Vi ersÀtter alltid publicerade nyhetsbilder. I ett nyhetsintensivt lÀge kan vi alltsÄ komma att publicera materialet innan vi talat med dig, men nÀmnda ersÀttning utgÄr givetvis ÀndÄ. ErsÀttning utgÄr dock normalt inte vid Äterpublicering av redan anvÀnda bilder.

Next

Tipsa oss

tipsa aftonbladet

Spekulationer, teorier och funderingar Ă€r inte nyhetstips. VĂ„ra redaktörer tar emot dina uppgifter, det syns inte för övriga anvĂ€ndare. Fr v: Per Kudo, Jani P Sallinen, Negra Efendić, Joel Dahlberg, Frida Svensson, Mathias StĂ„hle, Patricia Hedelius, Johan Hellekant. TĂ€nk pĂ„ att ditt arbete med kameran kan uppfattas som provocerande av de inblandade. Men inom vĂ„rden skedde 600 sjĂ€lvmord — pĂ„ ett Ă„r. Expressen Ă€r störst av de svenska medierna pĂ„ den största sociala medier-plattformen, Facebook.

Next

L채mna tips

tipsa aftonbladet

Vi researchar vidare om den svenska psykiatrin. TÀnk ocksÄ pÄ den personliga integriteten. . PÄ Facebook nÄr du vÄr redaktionen dygnet runt med nyhetstips. Det Àr mycket i vÄr snabba nyhetsvÀrld.

Next

Aftonbladet granskar

tipsa aftonbladet

Sportbladet har under hösten jobbat med en omfattande granskning av en verksamhet som mÄnga pratar om men fÄ egentligen vet nÄgonting om. Vill du skicka ditt nyhetstips, eller kanske bilder och dokument, till Expressen med vanlig post? Du kan ocksÄ bestÀmma trÀff med en reporter eller skicka ett vanligt brev med posten. Vill du skicka ett nyhetstips till Expressens redaktion via din mobiltelefon? Det kan vara lÀtt att spÄra och lÀsa mejlkonversationer för utomstÄende. Foto: Magnus Hjalmarson Neideman Tipsa sÀkert via Secure drop Secure drop Àr det sÀkraste sÀttet att tipsa. Det anvÀnds i första hand nÀr du har kÀnslig information som du vill skicka till oss. Han pratade bland annat om hur olika vÄrden för personer med schizofren sjukdom ser ut runt om i Sverige.

Next

Aftonbladet granskar

tipsa aftonbladet

Vi Àr oerhört restriktiva med att visa bilder pÄ skadade eller avlidna personer. En rolig situation, en mÀrklighet, nÄgot udda. Inga anvÀndaruppgifter eller innehÄll i meddelanden sparas av Signal. Agentbranschen har alltid förknippats med svarta pengar, skattefiffel och tveksamma arbetsmetoder. Ing-Marie Wieselgren, psykiatrihandlÀggare pÄ Sveriges kommuner och landsting har arbetat inom psykiatrin i 25 Är och var bland annat sekreterare för den nationella psykiatrisamordningen. Du kan ringa om du vill prata direkt med en av vÄra erfarna nyhetschefer.

Next

L채mna tips

tipsa aftonbladet

Ämnet du tipsar om behöver ha ett allmĂ€nintresse eller pĂ„verka mĂ„nga — eller pĂ„verka ett mindre antal men kraftfullt. Orden förekommer nĂ€r landets fotbollsagenter berĂ€ttar om sitt yrke. Har du fotoappen Instagram Ă€r det bara att söka upp Expressens officiella konto. Har du tagit en bra bild eller video som du vill skicka till Expressen? Ladda ner Signal frĂ„n och. Jag fick ocksĂ„ testa hur det kan upplevas
 Det totala antalet sjĂ€lvmord minskar i Sverige. Har du kĂ€nsliga uppgifter, bilder eller filmer som du vill tipsa om? Skicka in din bild direkt, nĂ€r den Ă€r fĂ€rsk. DĂ€rför Ă€r det viktigt att bilderna tas pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt.

Next

L채mna tips

tipsa aftonbladet

Helt enkelt, ta fler bilder av samma hĂ€ndelseförlopp. SĂ„ hĂ€r har siffrorna sett ut sedan dess enligt statistik
 Under kvĂ€llen och natten har tipsen och vittnesmĂ„len frĂ„n psykiatri-Sverige strömmat in. PĂ„ kan du krypterat och sĂ€kert vĂ€nda dig direkt till Expressens flerfaldigt prisbelönta grupp för undersökande journalistik. Det material vi fĂ„r in genomgĂ„r en kritisk nyhetsvĂ€rdering. Hur stĂ„r det till i dag? Har du inte dokumentation, var sĂ„ specifik som möjligt. Det kan handla om missförhĂ„llanden, bolagsfusk, korruption, förtroendevalda som bryter mot lagar eller missbrukar sin stĂ€llning osv.

Next

Tipsa Expressen

tipsa aftonbladet

Telefonsamtal Àr sÀkrare Àn mejl om det Àr viktigt att du Àr anonym. Dokumentation och bevis Àr viktigt för att en journalist ska kunna belÀgga till exempel ett lagbrott eller allvarligt missförhÄllande. Det kan handla om text, ljudfiler, videoklipp eller annan dokumentation. De önskar att Fifa och Svenska fotbollförbundet kunde hjÀlpa till att tvÀtta bort smutsstÀmpeln, men de mest oseriösa aktörerna stÄr utanför straffsystemet. WhatsApp Àr en gratisapp för krypterade textmeddelanden, bilder och video. Bor du i Sydsverige och har nyhetstips till oss, kan du ringa redaktionen hos vÄr sydsvenska edition KvÀllsposten i Malmö. Vi har nu haft ett möte med Aftonbladets redaktionschefer, en nyhetschef, reportrar, projektledare, redaktör och nytillskottet Lina Boström Einarsson som Àr projektets fotograf.

Next

Tipsa SvD

tipsa aftonbladet

Vi betalar för nyhetsbilder och tips efter överenskommelse. Arbeta med respekt, vÀrdighet och empati pÄ olycksplatser. Det Àr sÄ hÀr vÄr granskning tar form. Efterforskningsförbud gÀller inte inom privat verksamhet. Din rÀtt att vara anonym Àr skyddad i lag. Lika viktigt kan vara att komplettera med översiktsbilder, sÄ betraktaren kan orientera sig i situationen.

Next