Topias laine. European Athletics 2019-12-07

Onko tässä suomalaisen keihäänheiton tuleva tähti?

topias laine

Hallitseva Suomen mestari Henri Liipola Someron Esasta oli toinen tuloksella 72,19. Silver went to Kenny Fletcher of France in 13. Eventually, the gold went to Aleksandra Nacheva of Bulgaria who recorded a jump of 13. Monissa kielissä nimi esiintyy muodossa. Aluksi oli haasteellista, mutta kolme viimeistä hyppyä olivat ihan onnistuneita, Salminen jatkoi.

Next

Onko tässä suomalaisen keihäänheiton tuleva tähti?

topias laine

Laine heitti 700-gramman keihästä 74,57 ja on taistelemassa kilpailun kärkisijoista tiistain toisessa kilpailussa. It was Owaab Barrow of Qatar who took the gold medal, winning the third stage two heat in a time of 13. Jarkko Finni nykyaikaiseksi nopeajalkaiseksi keihäänheittäjäksi. Yki Laine heitti parhaimmillaan 79,70. Viime kaudella Laine voitti nuorten kesäolympiakultaa. Helsinkiläisen lukiolaisen vanha ennätys oli 76,26. Hän nousi 17-vuotiaiden maailmantilaston kakkoseksi tuloksella 77,69, jolla hän kohensi ennätystään reilut kaksi metriä.

Next

17

topias laine

Ekalla hyvä rento avaus ja sitten lähdetiin siitä yrittämään lisää. Kirjailija käytti Topiasta nimimerkkinään pakinoidessaan - ja -luvuilla. On se sen verran lähellä. Sitä kohti mennään, Topias Laine sanoo. Siihen voi luottaa, kun se tietää asioista ja on lähellä koko ajan.

Next

Suomen keihäslupaus Topias Laine heitti maailman kärkituloksen Eltsussa

topias laine

Pasi Liesimaa Pikajuoksija Viime kauteen asti pikajuoksu ja keihäs olivat molemmat Laineen päälajeja. Tiistaina toisessa keihäskilpailussa tahti kuitenkin muuttui. Kun se huipentui näin, niin siitä jäi tosi hyvä fiilis. En tiedä oliko intoa liikaakin, mutta ihan hyvää sarjaa tuli, Laine kertoi. Harmittaa, ettei sellaista saanut ennen viimeistä kierrosta aikaan.

Next

Jaakkola kohensi moukarinheiton kärkitulosta, keihäslupaus Topias Laine heitti ikäistensä kärkituloksen maailmassa

topias laine

His gold medal goes alongside the silver he won at European Under-18 level earlier this year. Onneksi nyt saa heittää kasisatasta. Topias — suomenkielinen — ruotsinkielinen — — ortodoksinen — Muunnelmia Vastineita eri kielissä Nimen alkuperä Toobii, Toobijjaa, heprea Topias on miehen etunimi. Suomen mestari Heidi Nokelainen jäi puuskaisessa tuulessa alle 50 metrin. Tulos on 18-vuotiaiden tämänvuotinen maailman kärkitulos. Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot. Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Isän ennätys on 79,70, joten Topiaksen esikuvaa ei tarvitse kovinkaan kaukaa hakea.

Next

Topias Lepo vs. Konstantins Tapeskins, Laine vs. Faltin

topias laine

Pronssi meni Tshekin Martin Florianille. The silver medal went to Kazuki Furusawa of Japan who cleared 5. Tiistaista tulee aika mielenkiintoinen kilpailu. Kauppinen kirjoitti myös lukuisia romaaneja ja näytelmiä. Helsingin Kisa-Veikkojen Topias Laine oli kolmas Nuorten olympiakisojen keihäänheiton ensimmäisessä kilpailussa Buenos Airesissa lauantaina.

Next

Onko tässä suomalaisen keihäänheiton tuleva tähti?

topias laine

Nimenomaan kahden tuen vaiheeseen pitää heitossa kiinnittää huomiota, Liipola pohdiskeli. . Salmisen viimeinen muutaman sentin yliastuttu hyppy kantoi silmämääräisesti arvioiden noin 770. On selvää, että lihasta pitää hankkia. Toimittaja: Santtu Silvennoinen, video: Pasi Liesimaa Topias Laine nakkasi Helsingissä Eläintärahan kentällä maanantaina tähtikisoissa 76,98. Laine, jonka valmentajina toimivat isä-Yki ja Harri Laiho, on kautta aikain ensimmäinen tapahtuman suomalaiskultamitalisti ja kaikkiaan kuudes suomalainen, joka on yltänyt mitaleille nuorten kesäolympialaisissa. Naisten 5000 metrin kävelyssä Espoon Tapioiden Hele Haapaniemi teki kauden kotimaisen kärkituloksen 23.

Next

Onko tässä suomalaisen keihäänheiton tuleva tähti?

topias laine

Miesten korkeushypyn yllätysvoittaja oli Espoon Tapioiden Mika Hietaniemi tuloksella 207, mitä paremmin hän on aiemmin hypännyt vain vuonna 2016. Topias Laine on 18-vuotiaiden maailmantilaston kärkiheittäjä tuloksella 76,98. Häntä jäi kirvelemään myös niukka karsiutuminen Kalevan kisojen loppukilpailusta. Nuorten olympialaisten heittolajeissa sijoitukset ratkeavat kahden kilpailun yhteistuloksen perusteella. Topiaan tai vaihtoehtoisesti Topiaksen nimipäivä on , samana päivänä kanssa. Tulos on 18-vuotiaiden tämänvuotinen maailman kärkitulos! Silloin vielä muut kärkiheittäjät venyivät käytännössä järjestäin omiin ennätyksiinsä - toisin kuin suomalainen, jonka suoritukset olivat perushyviä, vaikka väline ei lähtenyt kertaakaan täysin oikeaan asentoon.

Next

Topias Laine

topias laine

Kalevan kisojen tuore pronssimitalimies Kangasalan Urheilijat-68:n Topias Koukkula voitti miesten kolmiloikan tuloksella 15,85, mikä yhdessä Simo Lipsasen ja Tuomas Kaukolahden kanssa enteilee hyvää kahden viikon päästä miteltävään Ruotsi-otteluun. Ensimmäisessä kilpailussa kolme päivää sitten Mäkelänrinteen urheilulukiossa opiskeleva Topias Laine sijoittui kolmanneksi tuloksella 74,57. Matilda Bogdanoff voitti Tähtikisoissa naisten 100 metrin aitajuoksun ajalla 13,17. Lokakuun loppuun mennessä nimi Topias on Suomessa annettu 8 446 miehelle ja alle viidelle naiselle. Salon Vilppaan Samuli Eriksson ylitti saman korkeuden, mutta Hietaniemeä useammin pudotuksin. En tiedä oliko intoa liikaakin, mutta ihan hyvää sarjaa tuli, Laine kertoi. Laine on toisen polveen keihäänheittäjä.

Next

17

topias laine

Hänen isänsä Yki Laine heitti 80-luvulla maaottelutasolla ja oli Kalevan Kisoissa pronssilla. Jaakkola voitti kilpailun ennätyksellään 74,00, jolla hän kohensi kauden kärkilukemia kuudella sentillä. Joensuun Katajan Kalle Salminen oli toinen tuloksella 753. Pitäisi päästä tekemään muutama hyvä heittotreeni. Pasi Liesimaa Isä luotsaa Topiasta valmentavat isä Yki Laine ja Harri Laiho. Tekniikkakin on hyvällä mallilla, vaikka ainahan sitä voi parantaa. Laine täräytti heti ensimmäisellään 76,36 ja johti sillä kisaa, ennen kuin pisti kolmannella kierroksella jauhot lopullisesti muiden suihin.

Next