Triss tv4 idag. Reaktionen efter trissvinst i TV4:s Nyhetsmorgon 2020-01-13

Dubbla tvillingmamman skrapar storvinst

triss tv4 idag

PÄ tvÄ miljoner lotter Àr det fyra stycken som tar en till Tv-studion varav en av dem Àr Klöver som Gunnar vann den hÀr gÄngen. . En Triss som köpts i butiken visade sig innehÄlla tre tv-symboler och under nÀsta vecka har den som skrapade fram dessa chans pÄ mellan 100 000 kronor och 5 000 000 kronor i Nyhetsmorgon. Hastigt och lustigt satt Lena pÄ en balkong och var miljonÀr. Agneta Svanström fick en lott av sin man och skrapar fram 5 miljoner kronor! Idag besökte VÀllingbyparet Nyhetsmorgon dÀr de blev TrissmiljonÀrer. Men efter en extra koll med bland annat sin syster, fick han klarhet i att det handlade om en garanterad miljonvinst.

Next

triss tv4

triss tv4 idag

NĂ€r hon vĂ€l skrapade den dök tre tv-rutor upp under ytan. SĂ„ att göra det tvĂ„ gĂ„nger Ă€r ju helt otroligt, sĂ€ger Johanna Alba. Programledare Ă€r bland andra Tilde de Paula, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jesper Börjesson och Jessica AlmenĂ€s. IgĂ„r var det Bo Svensson frĂ„n Örkelljunga och idag var det Marianne Jönsson frĂ„n KĂ€vlinges tur att skrapa Triss i direktsĂ€ndning. PĂ„ fredagsmorgonen var hon gĂ€st i Nyhetsmorgon dĂ€r hon kammade hem en kvarts miljon kronor. Ja, reaktionerna varierar nĂ€r Triss-skraparna besöker Nyhetsmorgons studio. PĂ„ frĂ„gan om det blir nĂ„gon pool sĂ€ger hon: — Det rĂ€cker vĂ€l inte till det.

Next

Se de fyra mest klickade Triss

triss tv4 idag

Programledaren Jesper Börjesson kommenterade att han nu hade pengar fram tills han fyller 93 Ă„r. Trissvinnarens planer För pengarna tĂ€nker Curt Pettersson bland annat jobba pĂ„ huset. De tvĂ„ rutinerade Trisslottskraparna förstod direkt vad det hela innebar. Svenska Spels vinnarkommunikatör Johanna Alba menade att TorshĂ€llabon redan besegrat oddsen ordentligt. Men Anne höll pĂ„ att missa skrapfesten dĂ„ hon inte sĂ„g sina tre tv-rutor pĂ„ vinstlotten. Bolaget har cirka 2 200 anstĂ€llda med huvudkontor i Visby. Och efter vinsten levererade han en sanning som fick alla skratta: — Det snyter man inte ut ur nĂ€san.

Next

Ny trissmiljonÀr i TV4:s

triss tv4 idag

DĂ€rmed slutade SkĂ„nekampen lika eftersom torsdagens Trissvinnare frĂ„n Örkelljunga kammade hem samma summa. Den första skrapningen garanterade Göran Larsson minst tre miljoner kronor under de 25 Ă„ren. Nu har Annica börjat smĂ€lta vinsten och sĂ€ger att det kĂ€nns bra. Svenska Spel Ă€r ocksĂ„ landets största sponsor av svensk idrott, pĂ„ sĂ„vĂ€l elitnivĂ„ som grĂ€srotsnivĂ„. Efter en stund sĂ€ger Annica i programmet: — Det var vĂ€l bra. Det blir ju en sörens massa stĂ„lar du fĂ„r om en stund, utbrister Börjesson nĂ€r gĂ€sten skrapat klart sin trisslott.

Next

VRÅÅÅLET i studion

triss tv4 idag

Fickpengar till Turkiet Men Annica Àr glad för vinsten och kommer att anvÀnda pengarna bland annat till en resa till Turkiet framöver. Jag har inte fattat det hÀr, utbrast hon i programmet. Hon skrapade nÀmligen fram tre rutor med klöverbelopp. En av de nya lotterna visade sig vara en riktig höjdare dÄ den innehöll tre klöversymboler. UtifrÄn ett uppdrag frÄn svenska staten och bolagets vÀrdegrund, Àr visionen att spel ska vara till glÀdje för alla.

Next

VRÅÅÅLET i studion

triss tv4 idag

Redan innan Annica hunnit skrapa alla rutor stod det klart att hon vunnit 100 000 kronor. SollefteÄbon med tio barnbarn och 13 barnbarnsbarn, vann till slut 100 000 kronor. Följ - dÀr kan du kommentera och diskutera vÄra artiklar. En storvinst hon delar med sin man Thomas. Samtidigt menar Annica att hoppet fanns om att vinna mer pengar.

Next

Jesper Börjessons glÀdjefnatt nÀr Göran rekordskrapar Triss i TV4:s Nyhetsmorgon

triss tv4 idag

Gunnar och döttrarna valde att inleda med Ären och Gunnar skrapade fram att familjen skulle fÄ ta del av vinsten varje mÄnad i 15 Är. Nog var nerverna pÄ plats nÀr det Àntligen var dags att kliva in i studion men Marianne hann hÀlsa och smÄprata en del med morgonens programledare. För mer information, besök Taggar: , , , ,. Sedan sa jag att jag skulle gifta mig med min sÀrbo och att det var för att gammelmormor var gravid, förklarade Marianne och skrattade. Vissa har tur nog att göra just det. Döm av hans förvÄning nÀr Putte skrapade fram tre klöversymboler. SÄ blir man nervös nÀr man ska stÀlla upp i tv.

Next

triss tv4

triss tv4 idag

Det Àr vÀl bÀttre Àn ingenting, det Àr ju mer Àn jag hade innan jag kom dit. DÄ blev hon alldeles tyst. DÄ berÀttade han att han hade. Chockades Àven denna gÄng Den vinnande Trisslotten köptes denna gÄng pÄ Willys i Eskilstuna och Gunnar berÀttade att han fick sig en rejÀl chock Àven denna gÄng. . De 200 000 kronor Gunnar vann 1995 hade gÄtt till att betala av huslÄn men vinsten 23 Är senare skulle gÄ till lite annat.

Next

Reaktionen efter trissvinst i TV4:s Nyhetsmorgon

triss tv4 idag

Efter att ha pratat om Mariannes chihuahua Åke kunde de konstatera att Marianne blev 100 000 skattefria kronor rikare. Lotten köptes dagarna innan jul, sĂ„ de senaste veckorna har varit spĂ€nda för Göran Larsson. Det uppnĂ„s genom att erbjuda bra och ansvarsfulla spelupplevelser. Huvudpersonen sjĂ€lv var förvĂ„nad att just han lyckats besegra oddsen sĂ„. SĂ„ ska vi pĂ„ resa till Turkiet sĂ„ det blir vĂ€l lite fickpengar dit ocksĂ„. Det var inte besvikelse sĂ„, det var mer att jag inte trodde att det var klart, sĂ€ger Annika Östergren. Det blev liksom svart dĂ€r.

Next