Tusen takk for alle gratulasjoner. Takk for alle gratulasjoner 2019-11-30

Tusen takk

Tusen takk for alle gratulasjoner

Så jeg takker på Facebook. Som vanlig sliter jeg med valgene. Vår er også helt skjønn, men jeg synes nå enda at det er helt uvant med tanken at hun skal bli vår! Nei, det er stort dette!! Vi vil også takke for gratulasjoner i sosiale medier som på Facebook, Twitter, Instagram og Snapchat. Ønsker dere en fortryllende uke! Sånne tilbakemeldinger går rett i hjertet - og jeg vil bare takke deg for den oppmuntringen du ga med ved å ta deg tid til å skrive til meg. Får du en melding på mobilen så svarer man jo en og en der også. Str 42, det måtte jo passe. Igjen tusen takk for alle gratulasjoner.

Next

Skogland: Tusen hjertelig takk...

Tusen takk for alle gratulasjoner

Det er bedre med en stor fornøyd befolkning enn et litt hissig, marginalt flertall som tvinger frem egne løsninger i konflikt. Vegg-tekstene dine - har dy malt de på frihånd i kalligrafi, eller er det sjabloner??? Er vel ikke alle som tenker på det, mek tror mange gjør det bevisst. Tenker du at det er om å gjøre å få flest da eller? Blir nok ei fellesmelding i statusfeltet ja. Første gang jeg fikk bursdagshilsner på fb takket jeg alle individuelt. Altså, jeg her bursdag i dag.

Next

TUSEN TAKK FOR ALLE GRATULASJONER

Tusen takk for alle gratulasjoner

Cathrine har nok merket at jeg blir 20 år yngre og ikke et år eldre på min bursdag. Her bor vi sammen med våre to barn, to katter og en hund. Det er den dagen en gleder seg veldig til når en er liten, og ikkje fult så mye til når en blir eldre. Og hentet åtte høner og en sekk med gulerøtte. Og en stor takk til Juryen som bestemte at Skogland skulle gå av med seieren! Svarer dere hver enkelt og takker, eller skriver dere en samlemelding dagen etterpå og takker alle som sendte melding på facebook? Dere er gode å ha! Og hadde jeg hatt muligheten til å fellestakke alle jeg fikk melding fra så hadde jeg gjort det og ja, men det er liksom ikke like enkelt. Av musene fikk Bamsefar en kjærlighet på pinne. Gratulerer så mye med seieren! Vår snuppe var 21 mnd ved hjemkomst og hadde allerede en del eget språk og ikke minst en ganske god språkforståelse.

Next

Takke for bursdagshilsner på Facebook

Tusen takk for alle gratulasjoner

Det jeg var mest stolt av, da vi styrte, var å skape de beste skoler i områder hvor vi knapt hadde en velger. Etter albykringlen var spist fikk jeg flere gaver, bla. Dagene går med til det Nikka liker aller best, og som hun er best kjent for, nemlig å bake. Tror nok dessverre at albykringle er noe av det mest usunne det går ann å spise, men når det er bursdag er det lov å skeie ut. Tallet på hvor mange år en har hatt her på jord blir større, ergo blir tallet for år en har igjen mindre ; Det kan være en smule stressende begge deler, men ennå er det først nevnte verst for min del hehe. Superkjendis Nikka har blitt kjendis over hele landet etter flere tv-innslag de siste årene.

Next

En rørt Nikka (100):

Tusen takk for alle gratulasjoner

But to me, you are the world. Mye av tiden går med til oppussing og vedlikehold av tilsammen 5 bygninger og 4 mål hage. Og reven skulle skaffe kjøtt og være kokemester og bake brød og lage mat til femogtjue gjester. Den er virkelig vel fortjent. Jeg kaller det høflighet, du kaller det fisking, så forskjellig er verden.

Next

Takk for bursdagshilsener! :)

Tusen takk for alle gratulasjoner

Ungdomsårene er gjerne den store tida for å oppleve mest mulig, studere, skaffe venner for livet og ikkje minst forelskelse. Anonym Takk for en fantastisk nytelse ved å se hjemmet deres. Eg har hvertfall hatt det litt sånn. Den eneste sikre måten å huske sin kones fødselsdag på - Er å glemme den èn gang! Og så er vi veldig spente hva det betyr å få en toåring inni huset som har begynt å få språk og må begynne på nytt med hele to nye språk! Takk igjen for all omtanken! Bamse, Bamse, Bamse bra, fødselsdag skal Bamse ha, Hei hurra for Bamsefar som er så snill og rar. Vi gleder oss nesten i hjel på å få reist! Å sitte å skrive takk 200 ganger er ikke aktuelt. Om dere skal pusse opp eller «bare» gjøre litt småplukk: ikke gap over for mye på en gang! My love for you will never end.

Next

Skogland: Tusen hjertelig takk...

Tusen takk for alle gratulasjoner

Bamsefar, goddag, goddag ' det er Bamses dag i dag, Hei hurra for Bamsefar som er så snill og rar. Bamse, Bamse, Bamsefar, alltid vært en Bamse-kar. Jeg hadde mye å ordne og tenke på denne helgen, og alle disse hilsenene varmet. Det ble en flott boligrepotasje med kjempefine bilder, og en veldig fin tekst! Den skal onkel Bamse ha, Den vil smake veldig bra, Hei hurra for Bamsefar som er så snill og rar. Nysteikte rosett-bakelse har Nikka Myren Grønning baka sjølv til 100-års-festen laurdag.

Next

Takk for alle gratulasjoner!

Tusen takk for alle gratulasjoner

Another candle on your cake Well there's no need to pout Be glad that you have strength enough To blow them all out! Hjertelig velkommen inn i mitt lille univers, der fremtiden kommer stadig fortere, og ikkje minst bedre velger me hvertfall å tro! Bamse, Bamse, Bamse grå, stekemat skal Bamse få. Det heter seg at det enkleste er det beste, og at man blir lykkelig av å gi! My smile for you will never fade. Det blir så rart å ikke våkne opp her lenger. Og det var blåbærsyltetøy med mye deilig sukker. Og jeg fikk så mange søte, nydelige, morsomme, flotte og uventede meldinger. Jeg håper jo dere har lyst å se hvordan vi får det, når vi nå scorer voksenpoeng og har tatt steget med å bli huseiere.

Next