Tv2.no idol gratis stemme. Idol 2011 2019-12-03

Slik stemmer du på dine favoritter

tv2.no idol gratis stemme

Vi har feiret med kake og ballonger og brus og boller og bursdagssang og alt som hører med Dette kan være min siste fredag i dette sirkuset og jeg ønsker bare å takke fra dypet av mitt hjerte for alle stemmer jeg har fått så langt! Det går enda raskere til fredagen er der, og jeg skal stå på scenen nok en gang. Det er enda masse jeg vil lære og oppleve. . Skal virkelig prøve å holde det sånn, men vet at nervene slår meg litt i trynet rett før jeg skal på scenen. Det gir meg masse styrke og glede! Mitt namn är Ivan och jag är återförsäljare åt. Jeg gleder meg til å kjøpe plata di, Fredrik!!! Etter to ukers intens planlegging av dette innlegget kan jeg endelig publisere det…… Vi nærmer oss med stormskritt den fjerde delfinalen, og dagene fyker så utrolig fort av gårde.

Next

Nå kan du redde én av disse fem tilbake til Idol

tv2.no idol gratis stemme

Jeg er nå en av 6 finalister og jeg skal gjøre alt jeg kan for å finne tilbake til selvtilliten jeg hadde i Lillestrøm og gi alt for å være her så lenge som mulig Var i studio tidligere i uka, det ble litt bråbestemt og jeg var i full gang med å prøve å gjøre håret litt finere. Mener du han fortjener en sjanse til,. Ingita Kahn har sunget siden hun var to år gammel, og musikk er noe hun vil jobbe med resten av livet. Bank i bordet… Noe som egentlig er ganske utrolig siden jeg er så tett på mennesker hele tiden. Dette blogginnlegget skulle jo kommet for en uke siden, men det tok sin tid å lande, gitt Jeg tror jeg kunne skrevet bok om alt dette, det har vært et eventyr der jeg har kjent på absolutt alle følelser i kroppen. The old bitch is ready!. Ingita mener hun har mye mer å gi, og håper nå å få en sjanse til.

Next

Idol 2011

tv2.no idol gratis stemme

Jeg er klar for flere utfordringer og jeg lover jeg skal levere mitt aller beste Dommerne valgte å ikke sende Victoria videre. Men det er jo bare bra, så går tida fortere til jeg skal stå på scenen på fredag!! Sophie Nordrum Kroken var lei av å drømme om å bli artist, og lei av å drømme om å stå på en scene. Dette vil folk snakke om i årevis, det blir som da Maria Haukaas Storeng gikk ut av Idol, ingen mente at det var riktig at det var hennes tur og folk prater fremdeles om det. Det blir rørende, sterkt og nært. Den deltakeren med færrest stemmer er ute. Avstemmingsprosessen administreres og overvåkes nøye av et uavhengig selskap.

Next

Idol 2011

tv2.no idol gratis stemme

Prøvene har gått bra, så nå skal jeg bare tenke positivt! Nå er det dermed opp til dere der hjemme: Gå inn her for å stemme på din favoritt! » Og det er klart jeg skal I kveld synger jeg den sterkeste sangen jeg vet om, «Gabriellas sång». Rekker såvidt å tenke før det plutselig er ny fredag. Klarte meg fint ut av drosja og inn i studio, glad for at gamla hadde klart seg så langt uten å vise seg til noen. Den er sjukt vanskelig å synge, men jeg skal virkelig gi alt i kveld Teksten beskriver alt jeg føler om dagen, jeg håper virkelig dette blir kvelden hvor jeg bryter den onde sirkelen jeg har forvirret meg inn i og at jeg endelig kan føle at jeg er fornøyd med egen opptreden. Så jeg håper mange vil sende 3 til 26400 i kveld! Med Ariana Grande som største forbilde, håper hun å kunne leve av å være artist. Hilsen din venn, Ravi Nå kan jo alt skje. I kveld er vi så norske som nordmenn kan bli og vi skal synge vakre norske sanger for dere! Vi synger på vårt eget språk, og «gjemmer» oss ikke bak engelsken Heia Norge!! Det har dere kanskje lagt mere til selv gjenneom tv skjermen? Og jeg begynner å innse nå at det må jo ha vært noen som har gjort nettopp det! Dommerne mente at Casper trenger mer tid på seg, og han fikk derfor nei.

Next

Slik stemmer du på topp ti

tv2.no idol gratis stemme

All kjærligheten gjør meg motivert til å vise hva jeg kan. Så i stedet for å si pent «Hei! Dersom du mener Casper fortjener å komme videre,. Skal synge «Danse mi vise» i en ny drakt Håper det faller i smak Hellu alle sammen! Benkeradene på Chateu Neuf er nemlig ganske morsomme, i deilige rødtoner, alt fra lilla via signalrødt til oransje. Du kommer att få en link med M3U kanal lista som du ska ladda ner. Jeg skal kliiiine til i kveld! Nå håper han å få være med videre i Idol. ! Det gikk veldig bra, ettersom bandet er noen guder på instrumentene sine! Så i dag startet dagen min med lydprøver.

Next

tv norske talenter stemme

tv2.no idol gratis stemme

Nå kan jeg like godt vise flere hvor fin jeg var da jeg møtte han, så her er det! Denne uken har gått skremmende fort! Det betyr virkelig alt for meg at dere vil bruke tiden deres, og ikke minst pengene deres på å stemme på meg! Tenkte å dele litt av den meget imponerende mengden bilder jeg har klart å knipse i løpet av to uker. Mormor skal få et av sine høyeste ønsker i hvertfall låtønsker! Det ble mange følelser i Ekebergrestauranten da ble klart hvilke fem som ikke fikk være med videre til de direktesendte finalesendingene. . Derfor bestemte hun seg for å gjøre noe med det, og meldte seg på Idol. Du kommer att bli förvånad över kanalkvaliteten.

Next

Slik stemmer du på dine favoritter

tv2.no idol gratis stemme

Dommerne sier at Ingita ikke går videre på grunn av en helhetsvurdering. I kveld kommer også den lille gutten min og ser på Han bestilte plakat, så da måtte vi jo lage det Så skal han overnatte på hotellet sammen med meg i natt Han skal sove «på Oslo» som han sier Vil benytte sjansen til å takke så inderlig for alle stemmer jeg har fått til nå! Enda flere barnehageunger var overlykkelige over å ha fått sekker. Det er et litt artig syn når alle deltakerne skal spise middag på fredager. Etter at jeg bestemte meg for å satse på musikken har det ikke vært en dag hvor jeg ikke har gjort noe innenfor musikk, og det har jeg lyst til å fortsette med, sier han. Der kjøpte jeg den beste honningen i byn! Jeg har så mye mer jeg vil vise dere. Er du uenig, og vil sende henne videre,.

Next

tv norske talenter stemme

tv2.no idol gratis stemme

Håper mange vil stemme på meg i kveld også! Tida går fort når man har det gøy! Taggar albanska kanaler utan parabol, albanska tv kanaler, android tv box, balkan televizija, balkan tv, balkan tv app, billiga iptv abonnemang, bosna, bosniska tv kanaler, crotv, danimarkë, danmark, diaspora iptv, digitalb kanale, finland, finlandë, göteborg, hrvatska, iptv gratis, iptv hrvatska, iptv iliria, iptv iliria skandinavi, iptv kanaler från balkan, iptv kanali exyu, iptv shqip, iptv shqip suedi, jugoslaviska kanaler, kanale shqip app, kanale shqip ne suedi, kanale shqiptare, kanaler utan box, köpenhamn, nimitv, nimitv kontakt suedi, nimitv provo falas, norge, nørrebro, norvegji, oslo, serbiska kanaler utan parabol, srbija, stabilaste leverantör av iptv, stockholm, suedi, sverige, televizioni përmes internetit, tibo tv suedi, tibotv suedi, tv kanaler från balkan, tv kanaler från serbien, tv shqip hd, tv shqip live drejtperdrejt, tvalb kanale, utländska kanaler. Jeg kjenner den virker veldig bra for stemmen! Barnehageungene var triste etter yrkesskade: Vegard med sin fascinerende blemme. Jeg setter så ufattelig stor pris på det!!! Jeg legger det mest sannsynlig bak scenen da, men jeg skal ha det med bak scenen for lykke Johannes har laga dette til meg, han ga det til meg i går og sa: «Mamma — dette skal du ha med til Oslo. Først vil jeg begynne å si tusen tusen takk for alle stemmer! Jeg føler jeg utvikler stemmen min mer og mer. . Ønsker vår kjære Fredrik tillykke med 21-årsdagen i dag!! Øyvind vet ikke hvordan han skal klare seg uten, og nå har han en rekke musikkplaner som han håper å få gjennomføre. Hennes musikalske forbilde er Sigrid, og hun håper på å kunne reise rundt i inn- og utland og holde konserter.

Next