Ulvang genser herre. Ulvang Klær SALG/Tilbud 2019-12-07

Rav sweater w/zip

ulvang genser herre

Godt egnet til nesten alle typer aktiviteter. God elastisitet, ettersittende passform og lange ermer med tommelhull. Om du har glemt ditt passord, kan du benytte «glemt passord»-funksjonen. Modifisert og personlig tilpasset resultat Dette resultatet er modifisert og personlig tilpasset. Genseren har god elastisitet, ettersittende passform og lange ermer med tommelhull. Plagget kan deretter henges opp på en solid kleshenger eller over flere snorer på tørkestativet uten å miste fasongen.

Next

Ulvang RAV Polo Unisex Ullgenser

ulvang genser herre

Rav Limited er en lettere utgave av vår bestselgende Rav-genser. På denne siden viser vi produktlister over på salg! Vi anbefaler ikke å tørke ullprodukter på gulvet. Genseren har høy krage med glidelås som varmer godt i halsen og nakken. Det beste er å bruke sentrifugen på høy hastighet for å få ut alt vannet. Vi har gitt Rav-genseren ekstra høy hals med en flapp som beskytter haken mot gnag fra glidelåsen. Glidelåsen har en beskyttelsesklaff så den ikke skal gnage mot haken. Det anbefales derfor å benytte ull vaskemiddel som for eksempel Toko Wool Wash.

Next

Ulvang RAV Polo Unisex Ullgenser

ulvang genser herre

Ekstra høy glidelåshals med zippergarage som forhindrer gnaging mot haken. Rav Limited er fremstilt i 100% ren og mulesingfri ull. Søkeresultatet skapes hver natt og er basert på aktuelle kampanjer i tusenvis av butikker. Spesifikasjoner: - Materiale: 100 % ull - Pustende: Ja - Temperaturregulerende: Ja Øvrige detaljer: - Tommelhull på ermene - Glidelåshals med glidelåsbeskyttelse. Da ullstrømpen raskt ble en suksess, vokste kolleksjonen, og flere strømper og undertøy kom til. Egner seg som et isolerende mellomlag på tur, eller komfortplagg på kalde dager.

Next

Best pris på Ulvang Rav Kiby (Dame)

ulvang genser herre

Veldig viktig at plagget ikke er søkk vått når det henges til tørk. Rav genseren har mange lojale tilhengere hele året! Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Les mer om Stormbergs retningslinjer for håndtering av brukerinformasjon på siden om informasjonskapsler, personvern og sikkerhet. I dag tilbyr Ulvang både klær, undertøy og strømper for deg som liker et aktivt liv. Ullprodukter kan også vaskes på lavere temperaturer som også krever mindre energi og dermed også mer miljøvennlig.

Next

Nettbutikk

ulvang genser herre

Nettbutikken har ikke kontroll over cookies som disse tredje part tjenestene bruker eller deres praksis. Viktig at du leser nøye vaskeanvisningen på ditt ullprodukt som er spesifisert på vaskeanvisningen på hvert enkelt produkt. Ekstra høy glidelåshals med zippergarage som forhindrer gnaging mot haken. Merk at alle som handler hos Outnorth får en konto, men det går likevel bra å handle hos Outnorth uten å holde rede på sine kontoopplysninger. Ulvang er kjente for å produserer behagelige og funksjonelle klær som er perfekt til en aktiv hverdag. Materialene de bruker er som regel både Woolmark- og Øko Tex seritifisert så du er sikker på å få et lekkert produkt som er laget med de beste materialene.

Next

Best pris på Ulvang Rav Genser (Unisex)

ulvang genser herre

Vanlig vaskepulver er alkalisk og inneholder enzymer, og vil derfor skade fibrene i alle ullplagg. Kåret til «beste villmarksgenser» i bladet Villmarksliv Jan. Rav genseren har mange lojale tilhengere! Er plagget vått og tungt vil plagget strekke seg ut av opprinnelig fasong. Alt er på lager og leveres hurtig så du får bedre tid til alle vinterens aktiviteter med ditt nye utstyr og klær fra oss. Vi modifiserer, tilpasser og matcher resultat mot dine interesser. Genseren er elastsisk, med relativt smal passform, og har ekstra lange ermer med tommelhull, så du slipper at genseren sklir opp under skalljakken.

Next

Best pris på Ulvang Rav Genser (Unisex)

ulvang genser herre

G-Sport Stathelle - Brotorvet G-Sport Steinkjer - Sakshaug Sport G-Sport Stjørdal G-Sport Torvbyen Fredrikstad G-Sport Tromsø - Torgsenteret G-Sport Trondheim - Lefstad G-Sport Trondheim Torg G-Sport Tønsberg - Kilen G-Sport Ulsteinvik - Hofseth G-Sport Ørsta G-Sport Ålesund - Moa Varde er ullgenseren fra Devold som holder deg varm - uansett om du er i full aktivitet ute, på vei til jobb eller bare slapper av i sofaen. En god venn på tur, etter trening eller til hverdags. Det fine med ull er at du ikke trenger å vaske ull like ofte som produkter laget av syntetiske fibre. Med Rav Sweater holder du deg god og varm. Utrolig komfortabel genser med god elastisitet, ettersittende passform og lange ermer med tommelhull.

Next

Rav sweater w/zip

ulvang genser herre

Alle Ulvang produktene kan maskinvaskes på ullprogram, 30°C eller 40°C. Mansjettene har hull til tomlene, slik at hender og håndledd holder seg gode og varme. Genseren er strikket i 100 % ren, ny ull og kjennes behagelig mot kroppen. Har du ikke en tilgang til en sentrifuge, klem ut vannet uten å vri eller strekke på plagget. Her finner du både longs og undertrøyer i forskjellige farger og størrelser til herre, damer og barn. Les mer om dette nederst på siden. Vår bestselger i 100% ull.

Next

Ulvang Rav Sweater, ullgenser unisex

ulvang genser herre

Det blir ikke gått på kompromiss med kvaliteten hos Ulvang. Vennligst kontakt vår kundeservice hvis du vil klage på resultatet eller blokkere et varemerke eller en butikk. Benytt samme epostadresse som du oppga når du handlet. Rav genseren har mange lojale tilhengere! En ekstra høy hals med glidelås gir ekstra varme. Ulvangs historie begynte i 1995 med ullstrømpen som ble utviklet i samarbeid med Vegard Ulvang, en olympisk mester i langrenn.

Next

Best pris på Ulvang Rav Kiby (Dame)

ulvang genser herre

Vennligst kontakt kundeservice hvis du har synspunkter på resultatet. Ull er slitesterkt og isolerer godt selv om det blir vått. Vaskes på 30 grader i ullprogram Ikke alle vet hvordan vi skal behandle og vaske våre favorittplagg I Norge er det veldig sterke tradisjoner for bruk av ull, men ikke alle vet hvordan vi skal behandle og vaske våre favorittplagg. . Vennligst se over tredjepart cookies, personvern og data deling informasjon. Legg merke til at dette skjer 100% automatisk. Moderne vaskemaskiner har gode ull program som vasker svært skånsom og gir et bedre resultat enn håndvask.

Next