Vesala hartwall. Vesala 2019-12-01

Paula Vesala Concert Setlist at Hartwall Areena, Helsinki on October 25, 2019

vesala hartwall

Muuta valintaa ja yritä uudelleen. Tämä tarkoittaa samaan henkilöön, sähköpostiosoitteeseen, laskutusosoitteeseen, luottokortin numeroon tai muihin tietoihin liittyviä tilauksia. Saat maksun valuutassa, jolla olet ostanut liput. Vesala on yksi kovimmista live-artisteista Suomessa ja tämä tullaan näkemään myös areenakeikalla. Teflon Brothers- ja Ruger Hauer -yhtyeissä vaikuttava, erittäin suosittu rap-artisti on tuttu mm. Sittemmin hän on julkaissut singlejä, joista tuorein on Mul ei oo lapsuudensankarii. Please check the details and try again.

Next

HARTWALL ARENA, HELSINKI

vesala hartwall

Find and buy tickets online. I taket lyser stjärnorna, ohjannut Milja Sarkola. Varta vasten Isojanoon luotua olutta ei saa mistään muualta kuin paikan päältä. Tämän vuoden Vesala-kiertue huipentuu siis Hartsulle ja sehän onkin todella jees. Huomioithan, että tapahtumajärjestäjä yhdessä tapahtumapaikan kanssa ovat pääasiassa vastuussa esteettömien paikkojen tarjonnasta. Tämän vuoden Vesala-kiertue huipentuu siis Hartsulle ja sehän onkin todella jees. Debyyttisooloalbumi Vesala julkaistiin vuonna 2016 ja huikean vastaanoton saanut levy vahvisti Vesalan asemaa omaleimaisena artistina.

Next

Katsomokartat

vesala hartwall

Jos sinulla on jo käyttäjätili, {signInLink}. Lisäksi hän on ainoa nainen, joka on ollut ehdolla sekä Emma- että Jussi-palkinnon saajaksi. Katso {privacyPolicy}, kuinka pyydät näitä tietoja. Ticketmaster Suomi saa lähettää minulle uutiskirjeitä, mukaan lukien ennakkomyyntejä ja tarjouksia koskevia viestejä sähköisesti. If you are unable to provide the information within 3 weeks or 72 hours before the event, your order will be cancelled.

Next

Paula Vesala Concert Setlist at Vain elämää 2019 on December 29, 2019

vesala hartwall

Helmikuussa 2019 Vesala julkaisi uuden singlen Uusia unelmia ja samoihin aikoihin ilmoitti pitävänsä 25. Tapahtumaa varten luotu Isojano-olut on tänä vuonna historiallisen hedelmäisen makuinen. Ole hyvä ja yritä uudelleen. Ole hyvä ja ota yhteyttä {customerServicesLink}, jos et ole enää yritysmyyjä. Suunnitelmat on jo hyvässä vaiheessa, ihanaa jakaa teidän kanssa ne kaikki syksyllä, tulee todella siistiä lokakuussa! Tarvitsemme myös syntymäajan, joka auttaa meitä suorittamaan turvatarkastukset. Yhtye ehti julkaista yhteensä kuusi albumia ja lukuisia singlejä.

Next

Vesala esiintyy Hartwall

vesala hartwall

Huomioithan, että tapahtumajärjestäjä yhdessä tapahtumapaikan kanssa ovat pääasiassa vastuussa esteettömien paikkojen tarjonnasta. Elokuisissa illoissa kuullaan Astetta, Vesalaa, Pyhimystä, Anssi Kelaa, Stereota ja Arttu Wiskaria. Täytä nämä tiedot ja voit myydä lippusi eteenpäin. Vuonna 2012 Paula Vesala kuului -nimiseen kokoonpanoon yhtenä laulusolistina ja vuonna 2013 sen lisäksi myös Hepa Halme Prospektiin yhdessä Hepa Halmeen, Asan ja Hannu Salaman kanssa. Vuonna 2011 hänelle myönnettiin 13. Jos tarvitset apua, otathan yhteyttä {link}. Varta vasten Isojanoon luotua olutta ei saa mistään muualta kuin paikan päältä.

Next

Paula Vesala Concert Setlist at Vain elämää 2019 on December 29, 2019

vesala hartwall

. He olivat yhdessä Linnan juhlissa vuonna 2009. Tarkista kirjoitusasu tai kokeile muita hakusanoja. Hänen musiikkinsa on erityinen yhdistelmä taiteellista tinkimättömyyttä sekä koko kansan tavoittavia pophittejä radio- ja suoratoistolistojen soitetuimpien kappaleiden listoilta. Teflon Brothers- ja Ruger Hauer -yhtyeissä vaikuttava, erittäin suosittu rap-artisti on tuttu mm. You could try submitting the form again or contact our customer centers.

Next

VESALA,

vesala hartwall

Hartwall Arena on toiminut jääkiekkojoukkue Jokereiden kotihallina vuodesta 1997 lähtien, ja täällä Jokerit juhli suomenmestaruutta keväällä 2002. Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun näin tapahtuu. If you have not already provided this information, you will be contacted by a member of our team no later than 72 hours after your order. Jokainen produktio on erilainen, riippuen aina konsertin lavan koosta ja teknisistä rakenteista. Jo yli 4 miljoonaa tyytyväistä käyttäjää.

Next

Vesala esiintyy Hartwall

vesala hartwall

Nouda liput mistä tahansa Ticketmaster Suomen lippukaupasta. Lippurajoituksia ylittävien asiakkaiden tilaukset voidaan ilmoittamatta perua Ticketmasterin toimesta. Saat sähköpostitse ilmoituksen, kun näin tapahtuu. Vesala julkaisi nimeään kantavan esikoissoolilevynsä vuonna 2016. Vesala lupailee tiedotteessa, että yleisölle on luvassa täysin uusia ulottuvuuksia immersiivisiä kokemuksia mahdollistavan teknologian avulla. Prices are subject to change anytime. Vähennä valittujen lippujen määrää ja yritä uudelleen.

Next

Vesalan ensimmäinen soolokeikka Hartwall Arenalla 25.10.2019

vesala hartwall

Vesalan keikalla nähtiin vierailemassa muun muassa uusimmalta Vain elämää -kaudelta tuttu kollega Maija Vilkkumaa ja tanssijoita. Jos sinulla on jo käyttäjätili, {signInLink}. Yritä salasanan tilausta uudelleen tai ota yhteyttä {customerServicesLink}. Jos et ole saanut lippujasi ennen tätä aikarajaa, otathan yhteyttä {helpdeskLink}. Naisasialiiton Vuoden Lyyti -palkinto 2011 ansiokkaasta tasa-arvotyöstä ja naisten sotakokemusten kuvaamisesta Kiestinki-albumin laulujen teksteissä. Hänen isänsä kuoli juuri ennen hänen syntymäänsä.

Next