Vinmonopolet stovner. Vodka i øst 2019-12-16

Informasjon om Vinmonopolet AS butikk Stovner

vinmonopolet stovner

Om familien ønsker kan de også legge inn personlige minner om avdøde i form av tekst, bilder, filmer eller linker. Og det er nok det samme med druebrennevin. I motsetning til andre typer vin har rødvinen langt på vei trengt seg inn i alle sosiale lag, ifølge alkoholforsker Øyvind Horverak. På vestkanten selges nesten tre ganger så mye sprudlevann som i øst. Nå ligger det en flaske i nesten tredjehver handlekurv. Mer informasjon om hvordan du kan Hvordan finne åpningstiderDu kan søke etter navn på butikken f. Ifølge alkoholforsker Horverak er dette blant annet uttrykk for gode økonomiske tider og en voksende middelklasse.

Next

VINMONOPOLET

vinmonopolet stovner

Her kan du finne hvor nærmeste butikk ligger, samt åpningstider for butikker og steder i Oslo, Bergen, Trondheim og alle andre byer i Norge. Mest billigvodka Og den suverene østkantvinneren? I tillegg får vin jevnlig omtale i vinjournalistenes spalter, mens øl og brennevin rammes hardere av reklameforbudet, sier han. I løpet av de siste ti årene har nemlig salget av de lyse, lette vintypene hatt en tydelig oppadgående kurve både i øst, vest og sentrum. Polet på Briskeby solgte alene 43 500 liter musserende vin i fjor. Men det er ikke nødvendigvis sunnere å drikke de lyse vinene som slår så godt an på vestkanten, enn å drikke vodka og brandy: — I utgangspunktet er det alkoholmengden som har den viktigste helsemessige betydningen, ikke kornsort, fargestoffer eller andre ingredienser. Det er mer sjelden at vi selger den dyreste musserende, Krug Vintage 2000 1789,90 kroner. Han er spesialist på drikkemønster og alkoholpolitikk, og viser til at øl og brennevin tradisjonelt har stått sterkest i arbeiderklassen.

Next

Vinmonopolet (Stovner)

vinmonopolet stovner

Øst blir mer lik vest Men hele byen ligner stadig mer på vestkanten når det gjelder drikkevaner, skal vi tro salgsstatistikken til Vinmonopolet. Det skjer ikke sjelden at butikken selger konjakk- eller whiskyflasker til et firesifret beløp. Og det er særlig sprudlevannet som deler byen på midten: På vestkanten ble det i fjor solgt mer enn 400 000 liter musserende vin — nesten tre ganger så mye som på østkanten, der tallet var 150 000. Av samme grunn er Oslo Norges store vinby, ifølge alkoholforskeren. Jeg drikker alltid den drikken her når jeg skal på fest eller ut med venner og deilige damer, sier 28-åringen Patrick Paulsen fra Rødtvet. Vi selger derimot mye av en musserende til 500 kroner, sier butikksjef Robert Fagerheim.

Next

Vinmonopolet Stovner

vinmonopolet stovner

Der går det for eksempel mye St. Rémy, sier butikksjef Oddgeir Mikkelsen på Vinmonopolet Stovner. Den sprudlende trenden har også nådd Stovner, forteller butikksjef Mikkelsen: — Det merker vi godt. Men det er ikke det bare det billigste brennevinet som selger. Skriv gjerne inn din siste hilsen, tenn et lys eller gi en gave om dette er opprettet på minnesiden.

Next

Vinmonopolet (Stovner)

vinmonopolet stovner

Inndelingen er gjort av Vinmonopolet. Åpningstider i nærhetenFinn åpningstider til butikker i nærheten av. På våre minnesider kan alle som ønsker å hedre og minnes et familiemedlem eller en venn få muligheten til det. Fakta: Polvarer i øst og vest Musserende vin:Østkanten: 152 500Vestkanten: 401 300Hvitvin:Østkanten: 765 079Vestkanten: 1 597 500Rosévin:Østkanten: 87 600Vestkanten: 197 900Rødvin:Østkanten: 1 934 700Vestkanten: 2 742 500Vodka:Østkanten: 147 300Vestkanten: 80 300Druebrennevin:Østkanten: 80 300Vestkanten: 47 000Whisky:Østkanten: 78 700Vestkanten: 53 600Akevitt:Østkanten: 52 300Vestkanten: 44 500Tallene er oppgitt i antall liter solgt i 2012. Osloborgernes alkoholkonsum er delt på midten. Ofte drikker man samme mengde alkohol enten man drikker vin eller brennevin, sier overlege Merete Vevelstad ved Folkehelseinstituttet. Mari Lund Wictorsen — Dom Perignon 1039,90 kroner er populær, den selger vi jevnt og trutt av hele året.

Next

Vinmonopolet Stovner

vinmonopolet stovner

Tallenes tale er imidlertid klar. Praktisk informasjon om begravelsen finnes også på siden. Samtidig forteller hun at drikker med høyt alkoholinnhold gir sterkere, raskere og mer ukontrollert virkning, som øker risikoen for ulykker eller forgiftning. . Østkanten omfatter Alna, Grorud, Holmlia, Lambertseter, Linderud, Manglerud, Stovner, Tveita og Økern.

Next

Planlegg

vinmonopolet stovner

Du kan la nettleseren finne din posisjon eller skrive inn din nåværende by eller adresse. Gjør ikke unødvendige turer og ikke lenger enn nødvendig. Rødvin på topp Den lyse og sprudlende vin-trenden til tross, rødvin er fortsatt bestselgeren i alle Vinmonopolets utsalg i Oslo. Borgerskapets drikk Og hva skyldes forskjellene mellom øst og vest? Men at det skal være mer snobbete på denne siden av byen, det er en beskrivelse jeg ikke kjenner meg igjen i, sier assisterende butikksjef Geir-Arne Busch ved Vinmonopolet Briskeby. Dermed utgjør de sprudlende dråpene en tiendedel av salget målt i liter. Så lot man etter hvert rødvinen bli stående på bordet, sier Horverak. Mens lyse, lette svakviner er mest populære i vest, selger Vinmonopolet mest brennevin i øst.

Next

Vinmonopolet Stovner

vinmonopolet stovner

I tillegg har Vinmonopolet ni utsalg som defineres å ligge i Sentrum. For noen år siden solgte vi nesten ikke champagne. På østkanten ble det kjøpt mer enn 147 000 liter i fjor, nesten dobbelt så mye som i vestkantens utsalg, der det bare ble solgt 80 000 liter. . . . .

Next

Informasjon om Vinmonopolet AS butikk Stovner

vinmonopolet stovner

. . . . .

Next