Vm friidrett 2020. VM 2019-12-22

To stavhoppere har klart krav til U20

Vm friidrett 2020

Dina Asher-Smith Foto: Eirik Førde Marie-Josee Ta Lou fra Elfenbenkysten har etterhvert blitt en veteran og hun har løpt på solide 10. Den russiske kvinnen har vært suveren de siste årene og har imponert denne sesongen med å hoppe hele 2. Marcin Lewandowski forbedret sin pers til 3:31. Marcus Thomsen Foto: Eirik Førde Tjalve-utøveren leverte en meget jevn og sterk konkurranse med seks støt mellom 20. Caterine Ibarguen Foto: Eirik Førde Ibarguen har blitt 35 år gammel og har en årsbeste på 14.

Next

January 2020

Vm friidrett 2020

Etter avvik fra dette og gikk man tilbake til den gamle ordningen igjen i. Tyske Christopher Linke, som deltok på 3000 meter under Trond Mohn Games tidligere i sesongen, forbedret den tyske rekorden til 1:18. Hun har hatt en utestengelse for doping og ble verdensmester på 100 meter både i Berlin i 2009, Moskva i 2013 og Beijing i 2015. Han har hoppet over 2. Duplantis tok sitt første mesterskapsgull på seniornivå allerede som junior, i Berlin i fjor. Både Jakob og Filip har gode motorer og en solid avslutning.

Next

Norsk Motbakkecup 2020 søkjer arrangørar

Vm friidrett 2020

Wang vant Diamond League i Shanghai i år og er regjerende mester fra Asialekene. Formkurven til Röhler har ikke vært topp og han har ikke kastet over 83 meter på sine seks siste konkurranser. Det er Cheptegei som er den mest kjente og han har en så sterk pers som 26:49. Bjerkeli Grøvdal var tidlig et kjempetalent både i langrenn og friidrett, med flere aldersrekorder i yngre klasser. Med denne formen blir han en medaljekandidat. Vårt største gullhåp skal da ikke gjøre mange feil før amerikaneren tar gullet. Deres tre utvalgte er Ngeno Kipngetich, Emmanuel Korir og Ferguson Rotich, de to sistnevnte er blant de aller største favorittene.

Next

Elitelagene for 2020 er tatt ut

Vm friidrett 2020

Thiam er utrolig allsidig og har denne sesongen hoppet 2. Filip, Souleiman og Jakob Foto: Eirik Førde Samuel Tefera satte verdensrekord på 1500 meter innendørs i vinter med 3:31. Alex Quinonez fra Ecuador har løpt på fine 19. Cheng Chao-Tsun fra Kinesisk Taipei kan være en medaljekandidat etter en årsbeste på 89. I en alder av 38 år har Lois Maikel Martinez perset til 67.

Next

Calendar

Vm friidrett 2020

Norge sin tropp teller i år 17 utøvere, som er den største troppen siden mesterskapet i Athen i 1997. Alysha Newman fra Canada må nevnes etter 4. Here we will demonstrate to both of your strategies for proper methodologies to discover or item key. De to karene har vært konkurrenter i en årrekke og studerte sammen på University of Florida. Forhåpentligvis kan han minst forsvare bronsemedaljen fra London.

Next

code.clickcease.com

Vm friidrett 2020

Vidar-løperen pådro seg dessverre en alvorlig skade som gjorde at han måtte gjennom en komplisert operasjon som varte i rundt åtte timer. Volha Mazuronak fra Hviterussland er regjerende europamester på maraton og kan kjempe høyt oppe her. Malaika Mihambo Foto: Eirik Førde Amerikanske Brittney Reese er regjerende mester og hun har også vist fin form i år med 7. I 2020 blir arrangert i landsbyen Haría på den spanske ferieøya Lanzarote, der fleire ulike distansar blir avvikla fra den 23. En tid godt under 49 sekunder kan være mulig her og det bør holde til å bli verdensmester. Italienske Gianmarco Tamberi var på vei til å bli en av de virkelig store i friidrettsverden da han ble skadet sommeren 2016. Alle disse har løpt under 8:08 i år, best har Wale vært med 8:05.

Next

Elitestemne også i 2020

Vm friidrett 2020

Det ble en stor kveld for norsk friidrett under Idrettsgallaen 2020. Zhenye Xie ble nummer to i Diamond League-finalen og har 10. Ellers kan Tajay Gayle fra Jamaica nevnes. Warholm sopte også med seg Årets mannlige utøver og Årets navn. Klassane i cupen er junior og senior for kvinner og menn. Det skal mye til for at det samme skjer nå, men Coburn er blant verdens ypperste løpere og bør kunne få med seg medalje.

Next

Europamesterskapet i friidrett

Vm friidrett 2020

Siden 2016 har hun løpt veldig få løp og denne sesongen har hun bare stilt på 3000 meter i Palo Alto, der hun løp inn til ordinære 8:57. Grenada kan faktisk ha en outsider til medalje i , som kastet 87. Kenyaneren pleier å prestere sitt beste under mesterskap og det blir spennende å se om han kjemper om medalje her. Holzdeppe fyller 30 år 28. Han ble nummer to i Diamond League-finalen og er stabilt god. Nivået har hevet seg og det har også antall utøvere på distansen. Både Price og Andersen har vært litt ustabile i år, så det blir spennende å se hvordan de takler presset.

Next

VMware Workstation 2020 License Key With Crack Free Download

Vm friidrett 2020

De siste årene har han gått få 50 kilometere, men han tok sølv i Berlin i fjor og mannen med pers på 3:34. Dafne Schippers slo først gjennom som mangekjemper. Noen andre som kan nevnes er Hugues Fabrice Zango fra Burkina Faso og Jordan Diaz fra Cuba. Er han i lignende form her kan han få en god plassering. Hviterusseren har fortsatt fremgangen i år og hvis han takler varmen like bra i Doha som han gjorde i Berlin bør han kunne hevde seg høyt oppe. Kori Carter har ikke hatt noen topp sesong, men er regjerende verdensmester og har da friplass i øvelsen.

Next