Wilma masku. ▷ code.clickcease.com : wilma 2020-01-22

Maskun Hemmingin koulu

wilma masku

Saat puhelimeesi reaaliaikaisesti ilmoitukset saapuneista pikaviesteistä ja tuntimerkinnöistä. . Microsoft tunnuksilla kirjautumisen vaatiminen tuntuu hölmöltä. Tämän Wilma-lisenssin omistaa Maskun koulutoimisto. Tervetuloa opiskelemaan Maskun Hemmingin kouluun ja tekemään yhteistyötä koulun henkilökunnan kanssa! Voit myös lukea ja kirjoittaa pikaviestejä puhelimellasi.

Next

Kurittulan koulu

wilma masku

Lisäksi näet sovelluksella lukujärjestyksen, tuntimerkinnät, tulevat kokeet ja käynnissä olevat kurssit. Virallisella Windows Phone 8 -sovelluksella Wilma kulkee mukanasi kaikkialle! Jos painaa vaikkapa pikaviestin ilmoitusbanneria tai ilmoitusta ilmoituskeskuksessa aukeaa wilma vain tyhjään aloitusnäkymään, eikä kirjaudu sisään. Tervetuloa tutustumaan kaikenlaisiin huonekaluihin sohvista sänkyihin Maskun huonekaluliikkeeseen Kokkolassa. • Hemmingin koulu näkyy myös Instagramissa. Jos sinulla on käytössä useampia Wilma-tunnuksia, voit lisätä ne kaikki sovellukseen - saat kaikki tiedot kätevästi yhteen paikkaan, vaikka käytössäsi olisi eri kuntien tai oppilaitosten Wilma-tunnuksia. Maanantai — Perjantai klo 8:00—20:00 Lauantai klo 10:00—18:00 Usein kysytyt kysymykset Olemme koonneet Sinulle listan kysymyksistä, joihin törmäämme usein työssämme.

Next

Wilmaan kirjautuminen

wilma masku

Maskun Hemmingin koulu on vuonna 1999 toimintansa aloittanut noin 450 oppilaan yläkoulu. Lisäksi näet sovelluksella lukujärjestyksen, tuntimerkinnät, tulevat kokeet ja käynnissä olevat kurssit. Huoltajana voit ilmoittaa poissaolosta sekä selvittää tuntimerkintöjä. Virallisella Windows Phone 8 -sovelluksella Wilma kulkee mukanasi kaikkialle! Saat puhelimeesi reaaliaikaisesti ilmoitukset saapuneista pikaviesteistä ja tuntimerkinnöistä. Meiltä voit myös vuokrata peräkärryn ostosten kuljettamiseksi. Paina tämän jälkeen Kirjaudu sisään -painiketta.

Next

Kurittulan koulu

wilma masku

Voit myös lukea ja kirjoittaa pikaviestejä puhelimellasi. Rajallisen säilytystilan vuoksi säilytämme tuotteita maksutta 3 vrk. Jos sähköpostiosoitteesi on oppilaitoksen tiedossa, voit. Koulurakennuksen sijainti rauhallisella ja puistomaisella alueella tarjoaa monipuolisen ja turvallisen oppimisympäristön sekä toimivat liikuntatilat vapaa-ajan harrastuksille. Mikäli et löydä vastausta, otathan reilusti yhteyttä — autamme mielellämme! Huoltajana voit ilmoittaa poissaolosta sekä selvittää tuntimerkintöjä. Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa.

Next

Peruskoulut

wilma masku

Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot, päivittävät henkilötietojaan ja viestivät opiskelijoiden ja huoltajien kanssa. Jos sinulla on käytössä useampia Wilma-tunnuksia, voit lisätä ne kaikki sovellukseen - saat kaikki tiedot kätevästi yhteen paikkaan, vaikka käytössäsi olisi eri kuntien tai oppilaitosten Wilma-tunnuksia. Kaikkien kuntien tai oppilaitosten Wilma-tunnuksia ei välttämättä voi käyttää sovelluksessa, jos Wilma-ylläpitäjä on asettanut käytölle rajoituksia. Huoltajat seuraavat ja selvittävät Wilman kautta opiskelijan poissaoloja, viestivät opettajien kanssa ja lukevat koulun tiedotteita. Wilmaa käyttävät myös oppilaitoksen henkilökunta, johto sekä työpaikkaohjaajat. Tehdessäsi ostokset verkkokaupassa voit valita myös maksuttoman myymälänoudon.

Next

Peruskoulut

wilma masku

Olisi myös hauska nähdä lukujärjestys graafisena taulukkona mielummin kuin listana. Masku somessa Maskun brändejä Huonekalut edullisesti Kokkolan Maskusta! Wilma on oppilaitoksen hallinto-ohjelman www-liittymä. Meiltä saat huonekalut halutessasi vaivattomalla kotiinkuljetuksella ja varmasti hyvään hintaan! Kirjaudu Wilmaan syöttämällä oikealla puolella oleviin kenttiin käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Muissa ongelmatilanteissa ota yhteys oppilaitokseen. Kaikkien kuntien tai oppilaitosten Wilma-tunnuksia ei välttämättä voi käyttää sovelluksessa, jos Wilma-ylläpitäjä on asettanut käytölle rajoituksia. Ajantasainen saatavuus kannattaa varmistaa myymälästä hyvissä ajoin. .

Next

Kokkola / Myymälät / code.clickcease.com

wilma masku

. . . . .

Next

Unohditko salasanasi?

wilma masku

. . . . . .

Next