Xxl åsane åpningstider. Bergen 2019-12-05

XXL Bergen, Åsane

xxl åsane åpningstider

Varehusene gjenspeiler spesialistfokuset med inndeling i avdelinger med produktutdannede selgere som brenner for hvert sitt fagfelt. Ordinære åpningstider 09-21 18 Baker Brun 7-21 9-18 søndag 11-17 Big Bite 7-21 9-18 søndag 11-19 Burger King 9-23 9-21 søndag 11-23 Coop Extra 7-23 08-21 Espresso House 7:30-21 9-18 søndag 10-18 Cyclo to Go 9-21 9-21 Kundeservice - 10-18 Meny 6-23 7-21 Narvesen 6:30-23 08-23 9-23 Vitusapotek Nordstjernen vaktapotek 8-23 søndag 13-23 Vinmonopolet 10-18 10-15 Noen butikker og virksomheter har åpningstider som avviker fra senterets ordinære åpningstider. Vår forretningsidé er enkel: Stort utvalg, kjente merkevarer og Xtra Xtra Lave priser. På anleggene våre rundt om i landet finner du alt du trenger for å bygge et helt hus, fra grunnmur til tak. Vår forretningsidé er enkel: Stort utvalg, kjente merkevarer og Xtra Xtra Lave priser.

Next

Bergen Åsane

xxl åsane åpningstider

Årstidens fineste blomster og planter finner du hos oss. . Vi tilbyr også byggeinstruksjoner, gjør-det-selv-filmer og inspirasjon. Hos oss finner du utstyr enten du er mosjonist eller eliteutøver. Stort utvalg - Lave priser! Glem alt du hittil har sett av sportsbutikker! Glem alt du hittil har sett av sportsbutikker! Ideen vår er enkel: Vi tilbyr byggevarer av god kvalitet til en lav pris — uansett om du bare pusser opp hjemme eller er profesjonell.

Next

XXL

xxl åsane åpningstider

Om butikken På Plantasjen Åsane finner du alltid et rikt utvalg av avskårne blomster, grønne planter, blomstrende planter, sesongblomster, potter og tilbehør som jord og gjødsel. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Med slagordet «all sports united» tilbyr vi mengder av sport og villmarksprodukter under samme tak. Hos oss finner du utstyr enten du er mosjonist eller eliteutøver. Med den taktikken kan vi tilby deg de byggevarene du virkelig trenger, i store volumer og til en lav pris. Jo, fordi i byggevarehusene våre finner du ikke hundretusenvis av produkter som du ikke trenger det finner du i stedet på nett , men kun et nøye utvalgt grunnsortiment.

Next

Bergen Åsane

xxl åsane åpningstider

Avhengig av sesong finner du et stort utvalg av hageplanter, utemøbler, hageredskaper og mye mer — vi er både en blomsterbutikk og et hagesenter. Varehusene gjenspeiler spesialistfokuset med inndeling i avdelinger med produktutdannede selgere som brenner for hvert sitt fagfelt. Men hvordan kan byggematerialet være så billig? Dessuten lar vi deg gjøre en del av jobben, som å plukke sammen det du selv vil ha og selv laste det i bilen i vår smidige drive-in. Besøk oss for å se hva som er i sesongen akkurat nå, eller kontakt oss hvis du har spørsmål om et produkt. Vi har også alt du trenger for å dyrke grønnsaker og krydder selv.

Next

XXL

xxl åsane åpningstider

Med våre over 140 butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter. Uansett om du skal bygge veranda, legge gulv eller male om, finner du det du trenger hos Byggmax. . . . .

Next

XXL

xxl åsane åpningstider

. . . . . .

Next

Åpningstider

xxl åsane åpningstider

. . . . .

Next

XXL Bergen, Åsane

xxl åsane åpningstider

. . . . . .

Next

Bergen

xxl åsane åpningstider

. . . . . . .

Next